• Rýchle doručenie

Široký sortiment, rýchla dodacia doba

Obchod ma nefunkcne telefonne cislo a na e-mail o reklamacii tovaru a prosbe o radu ako dalej postupovat ani po dvoch pracovnych dňoch nereaguje !!!!

Reakcia obchodu AKVA-TERA.SK

Za tech. problém u emailu na slov. doméně se omlouváme. CZ tel. i email byl a je funkční.

Objednany produkt v case vytvorenia objednavky vedeny ako skladom (expedujeme do 24h), tyzden od objednavky mi tovar nebol dodany a nebola ani nijakym sposobom zo strany obchodu komunikovana neskorsia expedicia alebo akekolvek dalsie info k objednavke. Aktualne produkt na eshope vedeny ako na objednavku (1-4 tyzdne).

Reakcia obchodu AKVA-TERA.SK

Dle našich záznamů byla skladem posl. 1ks, zák. objednal 2ks. Pokud zašle screen, který by to vyvrátil, určitě najdeme výghodné řešení. Tel. vždy rádi vše zodpovíme.

• Rýchle doručenie
    • Tovar nezodpovedal popisu

Rýchle dodanie takže velka spokojnosť.

• Rýchle doručenie, dobre zabalený a funguje. Ďakujem

• spokojnost

Obchod ponúkal tovar, ktorý momentálne nebol k dispozícii inde. Rýchle doručenie a dobrá komunikácia.

• Velmi rýchle vybavenie mojej objednavky

Rýchlo vybavenie objednávky

Obchod mi v jeden deň doručil potvrdenie a číslo objednávky a o pár dní prišiel automatický mail, že objednávka bola zrušená. Nič viac.

Reakcia obchodu AKVA-TERA.SK

Ano, stornováno, zákazník kartou nezaplatil a ani nereagoval, že má o zboží dále zájem.

Tovar doručený včas a po osobnej konzultácii ústretovosť v dodaní

Dobre zabalený tovar a bezproblémové doručenie. Som spokojný.

Seriózny obchod s kvalitným tovarom za dobré ceny.

Dlhšie trvalo, kým mi bol tovar doručený, čas medzi objednávkou a dodaním do boxu bol dlhší, no keďže tovar som nepotrebovala ihneď, až tak mi to nevadilo, tovar dodaný v poriadku.

• Ochota, vstřícnost, bleskové vyřízení objednávky.

Uvedeno výše. Vše v naprostém pořádku.

• Všetko výborne

• Rýchle doručovanie

Seriózny obchod s kvalitným tovarom.