Tovar bol pisany skladom, bohuzial ho nemali ani nevedeli znovu objednat. Ponuknuta drahsia verzia, ktora vsak skladom nebola taktiez a dodanie by trvalo vyse tyzdna, s cim som nesuhlasil.

• 7,40€ za dopravu a balik mi pride zabaleny v priehladnej baliarenskej folii? takze je uplne zjavne, co "je dnu" - ziadna krabica, ziadne zmakcujuce prvky proti obitiu skatule/tovaru
    • ohladom potvrdenia objednavky, expedicie tovaru bolo potrebne sa vzdy dopytovat

• sprostrekovaný predaj

Tovar mi prišiel so závadou opakovane. Reklamácia zatiaľ do stratena.

• Plus ziadny ale zato minusov vela
    • Komunikativnost
    • Nekvalitny tovar
    • Zle zabaleny tovar
    • Neserioznost
    • Zavadzanie zakaznika

Takze obiednal som si sluchadka,platil som kartou,tovar mi nechodil ,peniaze mali na ucte ,potom som im pisal imail kde mam tovar,volali mi na mobil ze tovar nemaju skladom co ponukaju a niake vyhovorky ktomu.tovar bol zabaleny len v niakom saciku ci folii.nebol vobec v krabici katastrofa skoda ze sa tu neda dat foto.a mam podozrenie ze sluchadla.su fake z aliexpresu hraju velmi zle...

• Radio prestalo fungovať po 7 dňoch vraciam ho

• Veľmi dlho vám trvá doručenie objednávky

Zrušili objednávku tri dni pred Vianocami a neposlali mi žiadnu informáciu, dozvedela som sa o tom až na základe vlastného dopytu.

Nevýhoda je,že ponúkajú tovar,ktorý nemajú dlhodobo na sklade.

po objednavke ma eshop nijakym sposobom nekontaktoval a objednavku som neobdrzala