- Vybavenie bolo rýchle
- Nevýhodou je žiaľ, že tovar "batérie" fungovali len tri dni. Aj po dobití sa za pár hodín samovoľne vybili.skušal som ich viackrát nabiť, čo sa podarilo, ale sa samovoľne vybíjajú. Reklamovať tovar v zmysle poslať ich dodávateľovi nemá z fínančnych dôvodov zmysel. Hodil som ich do separovaného zberu
- Možnosť parkovania hneď pri vstupe do predajne, milý ochotný personál, krásna predajňa, veľký výber tovaru
- Neviem o žiadnej
- Rýchle dodanie tovaru
Dodanie tovaru, komunikácia, stav zásob sedí pri objednaní. Nakupoval som viackrát a spokojnosť.
super rychle dorucenie
- expresné vybavenie, dobrá komunikácia
- Dobré ceny
- Zatiaľ som na žiadnu neprišiel
Úplná spokojnosť, takto si predstavujem obchodníka.
Nedostal som žiadny oznam, že tovar nemajú skladom a čakám kým mi ho doručia aj po telefónickom hovore pani najprv nevedela čo je s mojim tovarom tvrdila mi, že už ho má určite kuriér a pritom ešte nebol ani naskladnený.
Žiadna komunikácia, tovar ani po týždni nedorazil.
Rýchle doručenie, primeraná cena za tovar aj dopravu
všetko v poriadku
100% odborníci
- Rýchle vybavenie objednávky
- Rýchla dodávka
- Veľmi som sa potešila, že som konečne zohnala žiarovky, ktoré som nikde inde nemohla zohnať.
- prehľadná stránka, veľký výber tovaru
Odporúčam všetkým navštíviť túto stránku, určite budú spokojní s prehľadnosťou stránky, sortimentom a samozrejme rýchlym dodaním objednaného tovaru.
Ďakujem -
bez problémov
Objednaný tovar už na sklade nemali, ale zamestnankyňa mi volala, ze či môžu ponúknuť iný tovar. Takže to vnímam ako pozitívny postoj k zákazníkom.
- OK
rychle dorucenie
- Výhodné ceny
- Tovar bol odoslaný v deň objednania, takže super .
Po objednaní, rýchle doručenie a tovar bol v poriadku.
- Kvalitný tovar