• Tovar bol zle zabalený, zásielka poškodená

• Tovar by mal byť lepšie zabalený

Reakcia obchodu Ako v perinke

pokud jste dostal poškozené zboží, prosím napište, nebo zavolejte, vyřešíme to. Šetříme přírodu a pokud to jde, používáme minimum obalů.
    Sedlář

Tovar bol doručený obratom.
    Nakoĺko mi trochu zapáchal,tak som návliečku oprala ručne podĺa pokynov v lanolíne. Po vysušení už nemal tú hladkú vyzáž ako po doručení,ale zostal taký kučeravý. Kúpila som synom už davno postelne súpravy a tie sú po vypraní stále pekné,vlas je rovný, nie kučeravý.

• Nekomunikujú. 10 x som im volal a ani nezavolali naspäť
    • Na e-shope uvádzajú, že produkt môžete prať v práčke a pribalovom letáku, že to nedoporučujú

Tovar absolútne nezodpovedá popisu na e-shope. Vyslovene odporná deka za 150€!!

Reakcia obchodu Ako v perinke

Dobrý den, Vaše nespokojenost nás mrzí. Pokud jste zvyklý na deky z umělého vlákna, nebo s příměsí (polské mají běžně 30% vlna, 70% polyester i když se často prodávají jako 100% vlna), které jsou mnohem jemnější, tak to chápu, i kašmír má však vlas 3x tlustší, než umělina. Na druhou stranu, naše zboží, včetně Vaší deky, vrací méně, než 3% zákazníků, což je naprosto skvělý výsledek, neznám žádný eshop, kde by vracelo zboží méně, než 6% zákazníků.
    Skutečně máme chybu na stránkách (bude obratem opravena), kde je uvedena možnost praní v pračce, za což se omlouvám. Nedoporučuje se to pro všechny huňaté výrobky ze 100% vlny, ať je výrobce kdokoliv. Většina praček nedokáže udržet stálou teplotu vody a dojde tak k plstnatění, což je vlastnost vlny, nikoliv chyba výrobku.
    Prosím o kontrolu telefonního čísla na které voláte, nemáme ani jeden nepřijatý hovor od Vás a vždy voláme zpět další den, pokud někdo volal po pracovní době. Na Váš email jsem reagoval hned druhý den, pro jistotu jej pošlu znovu. Teď je sobota 8:40 a reaguji na recenzi a už jsme vyřídili i jeden telefonát, dá se nám dovolat často i mimo pracovní dobu. Správné telefonní číslo naleznete na stránkách, faktuře i třeba zde na Heuréce.
    Sedlář

Dobru den.bohuzial som sklamana.cislo nezodpoveda c.37.
    Je to 36.jr potrebne upozornit zakaznika na tuto skurocnost.
    A nesedi dobre.nieco je zle site.
    Viac nakupovat vo vasom obchode nebudem bohuzial.

Reakcia obchodu Ako v perinke

Dobrý den, Vaše zkušenost mne mrzí, znám to dobře, sám nosím obuv od velikosti 43, až po 45, stačí jiný výrobce, jiný střih a celé to nesedí. Nelze se tomu úplně vyhnout, proto taky uvádíme skutečné rozměry, které jsou po kontrole uvedeny v pořádku.

• nekvalitný tovar
    • neprofesionálny prístup pri reklamacii
    • neseriózna komunikacia

Poslali mi deku so zaplatanou dierou. V deň doručenia som im poslala reklamáciu s fotografiami tovaru. Do 30 dní ani len neodpovedali na mail. Bolo treba telefonicky urgovat odpoveď na reklamáciu. Reakcia v telefóne ohľadom otázky, prečo nereagujú na reklamáciu: "Devcata to zazdili." Nasledoval navrh: 10% zľava a že mám poslať číslo účtu, žiadala som pokračovať písomnou formou. Poslali mi strohy mail, že mi vrátia 10% z ceny a mám poslať číslo uctu. Poslala som im teda číslo účtu so žiadosťou, aby mi naň poslali navrhovanú sumu. Nasledovala opäť dvojtýždňová ignorácia, ktorú opäť prerušila moja urgencia ohľadom riešenia reklamácie. Odpovedali, že neposlali peniaze, lebo som mailom neodsúhlasila nimi navrhovanú kompenzáciu. Pokračovalo to výmenou ďalších nepríjemných mailov, v ktorých sa ospravedlňovali tým, že krajčírky si dieru v tovare nevšimli. Na moju námietku, že ťažko uveriť, že si dieru nevšimli, keď bola zalátaná rovnakou niťou, akou bol všitý zips, nereagoval, pokračoval len v ďalšej svojej nekonstruktivnej komunikácii. Do dnes to nie je vysporiadane.

Reakcia obchodu Ako v perinke

Odmítla jste zboží vrátit, nebo vyměnit s výrobkem jako takovým jste spokojena, jediné, co jste požadovala byla sleva, jejichž výši jste nebyla ochotna potvrdit emailem po telefonické domluvě, ani když jsem vás o to prosil v dalším emailu a nakonec jste požadovala slevu 50 euro, tj 40%, což nepovažuji za konstruktivní komunikaci a vámi požadovanou slevu jsem odmítl, máte to v emailu.
    Týden před vánocemi, kdy jste zboží objednávala, běžně švadleny pracovaly přesčasy i víkendy denně jim pod rukami prošlo až 300 metrů čtverečních (tři milióny cm2) materiálu a vám se nezdá uvěřitelné, že přehlédly zašitou dírku výrobcem materiálu méně než 1cm čtvereční, co na to říct?!
    Sedlář

Neochota riešiť výmenu nekvalitneho tovaru

Reakcia obchodu Ako v perinke

Dobrý den, pokud Vám Packeta odmítla převzít zboží, protože nebylo zabalené, tak s tím nic nedokážeme udělat, žádný dopravce vám nepřevezme, volně ložené zboží, potřebují aspoň uzavřený sáček a mi papírek s číslem objednávky.
    Špatně zvolená velikost není nekvalitní tovar, pro jistotu, kromě číslování dáváme i velikost v centimetrech.

• vrcholne neseriózny prístup k zákazníkovi pri vráteni tovaru - vrátenú sumu mi znížili o 82 Euro !
    • pri komunikácii s e-shopom doporučujem dať si všetko potvrdzovať e-mailom - pri vrátení tovaru telefonickú komunikáciu majiteľ hrubo zaprie

Objednal som si jednostrannú deku Natural a plachtu Natural.
    S dekou som ale nebol úplne spokojný - bola tuhá, nepoddajná.
    Navyše ani nemala deklarovaných 500g/m2 ale len cca 460g/m2 -
    čo je menej ako obvyklá tolerancia 5%.
    Po komunikácii s e-shopom mi odporučili objednať a vyskúšať ešte deku
    Kašmír Silver - vraj tá by mala byt poddajnejšia.
    Poddajnejšia ale nebola a navyše na rozdiel od deky Natural
    silne hrýzla aj cez obliečku.
    Zvažoval som teda, či si nechám deku Natural.
    Na môj email či mi ju vymenia za rovnakú deku, ktorá
    má deklarovaných 500g/m2 som ale odpoveď niekoľko dní nedostal.
    Preto som sa 14. deň od prvej objednávky rozhodol odstúpiť
    od oboch kúpnych zmlúv a tovar vrátiť.
    Už pri objednávkach som bol telefonicky dohodnutý, že tovar môžem
    vyskúšať niekoľko nocí. Že sa pri dohodnutom spôsobe vyskúšania
    pri prípadnom vrátení tovaru ničoho obávať nemusím.
    Vraj deky môžem pokojne vyskúšať aj bez obliečky.
    Napriek tomu som sa rozhodol z hygienických dôvodov deky vyskúšať
    len v obliečke a plachtu len pod ďalšou plachtou.
    Putovali z obalu rovno do obliečky a pod plachtu
    a potom zase rovno do obalu.
    Deky som skúšal každú 3 noci, plachtu 6 nocí - čo som v dobrej
    viere aj uviedol pri odstúpení od kúpnej zmluvu a vrátení tovaru.
    Tovar teda rozhodne nebol pri vrátení znečistený ani nadmerne používaný.
    Aké však bolo moje prekvapenie keď po vrátení tovaru
    majiteľ začal tvrdiť, že som mal právo tovar si len pozrieť
    a vrátiť a zároveň tým najprimitívnejším spôsobom zaprel
    to na čom sme boli dohodnutí telefonicky.
    Dokonca tvrdil, že na tovare našiel väčšie množstvo vlasov -
    čo mojim skúšaním byť určite nemohlo - v takom prípade tam museli byt
    už keď mi tovar posielal - ja som ho po prevzatí lupou neskúmal.
    Navyše ma majiteľ opakovane bombardoval nechutnými
    e-mailami, že na tovare našiel pubické chlpy a že sú určite moje !
    Po dlhej a zo strany majiteľa nepríjemnej, nechutnej a hrubej komunikácii
    si započítal za čistenie (chemické čistenie + jeho vlastné dočistenie)
    2 ks diek a 1 ks plachty 82 Euro - čo mi aj odrátal od vrátenej sumy.
    Keď som ho požiadal, aby mi pre kontrolu následne poslal aspoň
    fotokópie účtov za chemické čistenie, tak to odmietol.
    Ohľadom výšky vrátenej sumy s majiteľom žiadna rozumná dohoda
    možná nebola - dokonca sa vyhrážal, že mi odpočíta ešte vyššiu sumu.

Reakcia obchodu Ako v perinke

rád bych doplnil informace k této záležitosti:
    1. za 8 let se mi jen jednou stalo, že by někdo zboží vrátil v tak hrozném stavu plném vlasů a chlupů, tehdy to zákazník aspoň neměl za maximálně hygienické použití.
    2. nikdo nepovolil požívat zboží několik nocí, byl jsem u toho telefonu, když jste volal se zaměstnancem, řekla vám že to můžete vyzkoušet přes noc, takové zboží nejde pak do prodeje, ale daruje se po vyčištění. Zkoušet deku Silver 3 noci nebyl důvod, do telefonu jste utvrzoval, že to chcete jen porovnat.
    3. nenapsal jste to podstatné, že jste zboží vracel osobně a před vámi jsem z dek tahal chlupy a vlasy, mojí ženě, která to viděla bylo na zvracení, proto jste souhlasil, že si necháte Silver, který byl v nejhorším stavu a na naše náklady dáme do pořádku Natural. Takové zboží jste i po dohodě vrátil, porušil dohodu a nazýval to maximálně hygienicky používané.
    4. Dohodli jsme se 2x, ta první byla z mé strany velkorysá, u druhé dohody jste s cenou čištění souhlasil a byla spočítaná přesně podle ceníku čistírny který je veřejně dostupný a zaslal jsem vám odkaz, na třetí novou dohodu jsem odmítl přistoupit a čekat kdy si to zase celé rozmyslíte.
    Sedlář

Tovar mi dodnes nedorazil, i keď som tovar zaplatila kartou priamo pri objednávke! Na emaily nereagujú! Telefón nedvihaju!

Reakcia obchodu Ako v perinke

špatná zkušenost nás mrzí, došla béžová vlna ze kterého bychom ušily druhou vestu. Telefony zvedáme vždy, nebo voláme zpět, ale Vám jsme se nemohli 2x dovolat, abychom se domluvili na jiné barvě. Peníze byly vráceny. Za nepříjemnosti se omlouváme.

Už 10 dní sa mi obchod neozval, napriek tomu, že som za tovar zaplatila hneď pri objednávke. Mám obavu, či tovar vôbec dostanem

Reakcia obchodu Ako v perinke

balíček jsme odeslali, ale u objednávky jste zadala špatný telefon, takže Vám jej dopravce nemohl doručit a vrátil se nám zpět. Kontaktujte nás, na email nikdo neodpověděl a nemáme se Vám jak dovolat.

• Veľmi rýchle vybavenie objednávky.

zo šiestich kusov lanolinu boli štyri kusy prasknuté a obsah vytečený do prepravnej fólie.

Reakcia obchodu Ako v perinke

Dobrý den, tato zkušenost nás mrzí, je doba, kdy dopravci se s balíky moc nemazlí.
    Stačí vše nafotit, nebo jen zavolat a rychle to řešíme, stejně jako naposledy, kdy Vám v lahvi scházel asi 1dcl, tak jsme odeslali celou novou litrovou láhev, měl jste 1,9 litru lanolinu za cenu jednoho litru.

K dnešnému dnu po prvotnom potvrdení objednávky my neboli poskytnuté informácie o ďalšom postupe vo vybavovani mojej objednávky ani predpokladaný termín dodania.

Reakcia obchodu Ako v perinke

Dobrý den, jako dopravu jste si zvolila osobní odběr ve Vlachovicích (můžete si překontrolovat email), 1x jsme posílali email, 3x volali, ale nikdo to nezvedal, ani nereagoval na email. Prosím ozvěte se, ať můžete Vaši objednávku dořešit.

• Absolútna nevýhoda

• Strašné smrdeli vankúše aj vesta stajňou

Veľkostne topánky nesedia s tým čo predajca uvádza a to čo vám reálne príde .

objednala som si dreváky, veľkostná tabuľka je nepresná, boli mi priveľké, opracovanie dreva drsné so zádrhmi, drevo zvnútra nefarbené, zvonka tmavšie, guma na podrážke pritvrdá, v päte diery v dreve a na oboch v inej vzdialenosti, koža nepravá, vrátila som ich ale peniaze som späť stále nedostala

Reakcia obchodu Ako v perinke

Vaše nespokojenost nás mrzí. Uvedená velikost je v pořádku právě jsem to kontroloval, vzhled odpovídá fotografii, stejně jako popis. Zřejmě jste čekala úplně jiný výrobek, u nás dbáme na to, aby zdravotní obuv byla zdravotní a třeba kontakt se dřevem, bez zbytečného lakování, boty ze své podstaty musí být tvrdé, měkká podrážka by postrádala smysl. Jedná se o výrobek, který je na trhu už desítky let, jen na našem eshopu máme několik tisíc spokojených zákazníků a určitě na těchto dřevácích nebudeme nic měnit, že někomu výrobek nesedne, se prostě stává.
    Balíček od Vás přišel před třemi dny, peníze byly dnes vráceny.
    Sedlář

Objednala som si baretku, ktorá bola propagovaná na hlave dámy, no obdržala som veľkosť detskú. Pri výbere tovaru nebola vôbec voľba veľkosti, iba farby. Takže je to veľké sklamanie. Nevraciam ju, pretože mám malú vnučku, snáď bude sedieť aspoň jej.
    Som veľmi sklamaná.

Reakcia obchodu Ako v perinke

Dobrý den, Vaše nespokojenost nás mrzí.
    V nabídce máme jen dva vlněné barety, které se liší pouze velikostí 10,5 a 11,5, teprve pak vybíráte barvu a zvolila jste si baret menší, který samozřejmě nesedl. Dětské barety v nabídce, ani skladem, nemáme.

• Veľmi zlé recenzie, ani jedna dobrá recenzia a skúsenosť s obchodom, preto som zrušila objednávku.

Reakcia obchodu Ako v perinke

Vaše recenze nás mrzí, kterou jste zadala, aniž byste nějakou zkušenost měla. Vyhledávač nabídne první jen negativní recenze, je potřeba se podívat na všechny a hlavně si všimnout, že nás více než 90% zákazníků doporučuje a máme Ověřeno zákazníky.
    I v době problémů přes hranice se nám daří většinu balíčků doručit do dvou dnů.
    Sedlář

Doručili mi tovar od iného výrobcu ako som si objednala, s etiketu v cudzom jazyku, bez návodu na použitie.

Doteraz som tovar neobdržala...

Reakcia obchodu Ako v perinke

zvolila jste si platbu předem na účet, která dosud nebyla uhrazena, proto jsme zboží ani neodeslali.