- Rýchle a bezproblémové nakupovanie
Reakcia obchodu ahifi.sk
ďakujeme Vám za odporúčanie a 100% recenziu, veľmi si to vážime. Sme radi, že ste spokojný s našimi službami . Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku. Ďakujeme!
- Veľký výber
- Rýchlosť dodania
Reakcia obchodu ahifi.sk
ďakujeme Vám za nákup a 5hviezdičkové hodnotenie, kde chválite výber, ceny a rýchlosť dodania. Spokojný zákazník - to nás teší! Ďakujeme za odporúčanie a budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup.
- Super obchod. Odporúčam
Zakúpil som autorádio Alpine INE 940 D. Autorádio je super . To sa nedá porovnať s Čínskym Android rádiom. Za mňa je Alpine Top .
Reakcia obchodu ahifi.sk
spokojnosť zákazníka, dôvera v nás a dobrý pocit z nákupu je pre nás v Ahifi vždy na prvom mieste. Ďakujeme za hodnotenie a za Vašu objednávku autorádia Alpine INE 940 D a tešíme sa na Váš ďalší nákup.
Ing. Alžbeta Mareková -
- ochotný a skúsený personál.
Veľká ponuka ponúkaného tovaru, pekna predajňa, ochotný personál.
Reakcia obchodu ahifi.sk
ďakujeme za udelenie 5*a za Váš nákup. Sme veľmi radi, že ste spokojný s našou komunikáciou a službami. Veríme, že aj naďalej Vám budeme môcť dokazovať, že naši zákazníci sú pre nás na prvom mieste. Ďakujeme!
Ing. Alžbeta Mareková -
- Dobrý sortiment, ceny, rýchlo posielaju tovar
Reakcia obchodu ahifi.sk
ďakujeme za 100% a pochvalu, týkajúcu sa cien a sortimentu. Sme radi, že ste spokojný s našimi službami a s nákupom. Ešte raz Vám ďakujeme a tešíme sa na Váš ďalší nákup v Ahifi!
dobre
Reakcia obchodu ahifi.sk
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste spokojný s nákupom. Ďakujeme Vám za odporúčanie obchodu a veríme, že pri Vašej ďalšej objednávke budete s nami na 100% spokojný.
- Prehľadné usporiadanie
- Reálna foto produktu
Reakcia obchodu ahifi.sk
ďakujeme za 100% recenziu, v ktorej ste zdieľali spokojnosť s našimi službami a e-shopom. Maximálne spokojný zákazník, ktorý nám napíše pozitívnu spätnú väzbu, to nás vždy poteší. Ďakujeme Vám za nákup a za Vašu dôveru.
Ing. Alžbeta Mareková -
- Veľký výber koberčekov do auta
- Príjemné ceny
- Perfektné prevedenie
- Sedí presne na typ auta
Reakcia obchodu ahifi.sk
ďakujeme za udelenie 5*a za Vašu objednávku v Ahifi. Sme radi, že sa ste spokojný s nákupom koberčekov do auta. Pokiaľ budete aj niekedy nabudúce potrebovať niečo z nášho sortimentu, sme tu pre Vás. Ďakujeme krásne!
Rychle dorucenie
Reakcia obchodu ahifi.sk
ďakujeme za 100% a pochvalu, týkajúcu sa rýchlosti doručenia Vašej objednávky. Aj my sme radi, ak zákazníkovi je tovar doručený čo najskôr. Ďakujeme Vám za odporúčanie a za Váš nákup.
Ing. Alžbeta Mareková -
- Bol som príjemne prekvapený. Nielen darčekom ,ale aj promptnym vybavením mojej objednávky. Vrelo odporúčam.
Reakcia obchodu ahifi.sk
ďakujeme za 5* recenziu, v ktorej zdieľate spokojnosť s rýchlosťou dodania. V Ahifi pracujeme na maximum aby ste svoje objednávky mali čo najskôr u seba. Ďakujeme za Váš nákup a tešíme sa na Váš ďalší.
rychlost, spolahlivost
Reakcia obchodu ahifi.sk
ďakujeme Vám za Vašu objednávku a za 100% hodnotenie. Sme radi, že ste spokojný s rýchlosťou dodania. Baví nás to o to viac, ak vidíme pozitívne výsledky našej práce. Za Váš nákup a odporúčanie Vám ďakujeme.
Ing. Alžbeta Mareková -
Veľmi solídne jednanie s klientom, odbornosť a ochota poradiť.
Reakcia obchodu ahifi.sk
Vaše 5* hodnotenie nás nesmierne potešilo. Sme radi, že ste spokojný s našimi službami. Naša práca nás nesmierne baví a sme radi za každú pozitívnu spätnú väzbu. Ďakujeme Vám za Vašu objednávku a tešíme sa na Váš ďalší nákup.
Ing. Alžbeta Mareková -
- všetko od objednania cez platbu až po dodanie bez problémov
Reakcia obchodu ahifi.sk
ďakujeme Vám za nákup a 5* hodnotenie. Sme radi, že všetko prebehlo v poriadku. Spokojný zákazník - to nás teší! Vážime si Vaše odporúčanie a tešíme sa na Váš ďalší nákup.
- Komunikacia
- Prehladna web stranka
- Rychlosť dorucenia
- Ceny
- Vyber tovaru
Reakcia obchodu ahifi.sk
ďakujeme Vám krásne za 100% hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste s našimi službami nadmieru spokojný. V Ahifi pracujeme na maximum aby ste počas nakupovania mali prehľadný e-shop, mali k dispozícii výber zo širokého sortimentu tovaru a Vaša objednávka dorazila rýchlo a bezpečne k Vám. Vážime si Vaše odporúčanie a ešte raz Vám ďakujeme.
vsetko v poriadku
Reakcia obchodu ahifi.sk
ďakujeme za super pozitívnych 100%. Teší nás, že sa objednávka vybavila k Vašej maximálnej spokojnosti. Ďakujeme Vám za odporúčanie a za Váš nákup.
- Objednal som a prislo v poriadku. OK
- Postrekovače.
Reakcia obchodu ahifi.sk
ďakujeme za udelenie 5*a za Vašu objednávku v Ahifi. Sme radi, že sa ste spokojný s nákupom postrekovačov. Pokiaľ budete aj niekedy nabudúce potrebovať niečo z nášho sortimentu, sme tu pre Vás. Ďakujeme krásne!
- spokojnosť
Reakcia obchodu ahifi.sk
ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste spokojný s Vaším nákupom v Ahifi. Ďakujeme Vám za odporúčanie obchodu a veríme, že pri Vašej ďalšej objednávke budete s nami na 100% spokojný.
Ing. Alžbeta Mareková -
- Siroky vyber tovaru. Ak je na sklade aj rychle vybavenie a dorucenie objednavky
Reakcia obchodu ahifi.sk
ďakujeme Vám za Vaše pozitívne hodnotenie, týkajúce sa nášho sortimentu a rýchlosti doručenia. Aj my sme radi, ak zákazník nemusí na tovar čakať a je mu doručené čo najskôr. Ďakujeme Vám za napísanie hodnotenia a tešíme sa na Váš ďalší nákup.
Ing. Alžbeta Mareková -
- dobré ceny a široký sortiment
Ing. Alžbeta Mareková