• Som veľmi spokojný s vybavením

• Aj napriek tomu, ze som ja zabudol jednu položku, tak mi ju tam po mojej žiadosti pribalili.

Izolacia v baliku bola pokrcena, co pri kaucukoej izolacii aj po nalepeni na plochu bude vzdy preliačené a pokrčené, a 1 ks izolácie bol ešte aj dorezaný nožom skladníka, ktorý sa s tým materiálom nijako šetrne "nepáral".

Vysoké ceny oproti produktom z iných webshopov

Reakcia obchodu ahifi.sk

ďakujeme za Vaše hodnotenie. Snažíme sa mať ceny nastavené pre našich zákazníkov výhodne. Niekoľkokrát do roka usporadúvávame zľavové akcie a pre našich registrovaných zákazníkov ponúkame špeciálne zľavy.

• Rýchle vybavenie objednávky,výborná kvalita

bez problemov

Cool

Reakcia obchodu ahifi.sk

ďakujeme Vám mnohokrát za odporúčanie a 100% recenziu, veľmi si to vážime. Sme radi, že ste boli spokojný s nákupom aj s našimi službami. Budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku. Ďakujeme!

Rychle dodanie

Reakcia obchodu ahifi.sk

ďakujeme za 100% a pochvalu, týkajúcu sa rýchlosti dodania. Aj my sme radi, ak zákazníkovi je tovar doručený čo najskôr. Ďakujeme Vám za spätnú väzbu a za Váš nákup.

Rychlé dodanie

Reakcia obchodu ahifi.sk

ďakujeme Vám za Vaše odporúčanie a že chválite rýchlosť dodania. Vaša spokojnosť je pre nás vždy prvoradá a preto a urobíme maximum, aby ste pri Vašej ďalšej objednávke boli s nami na 100% spokojný. Ďakujeme a tešíme sa na Váš ďalší nákup.

• Cena
    • Výber

Reakcia obchodu ahifi.sk

ďakujeme Vám za pozitívne hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste spokojný s cenami a výberom. Ďakujeme Vám za odporúčanie obchodu a veríme, že pri Vašej ďalšej objednávke budete s nami na 100% spokojný.

Ing. Alžbeta Mareková

Všetko prebehlo v poriadku .

Reakcia obchodu ahifi.sk

ďakujeme Vám za 100% hodnotenie. Sme veľmi radi, že ste spokojný s nákupom. Ďakujeme Vám za odporúčanie a budeme sa tešiť na Vašu ďalšiu objednávku.

Ing. Alžbeta Mareková

Skvelá konunikácia, vyriešili sme všetky problémy.

Reakcia obchodu ahifi.sk

ďakujeme za udelenie 5*a za Váš nákup. Sme veľmi radi, že ste spokojný s našou komunikáciou a službami. Veríme, že aj naďalej Vám budeme môcť dokazovať, že naši zákazníci sú pre nás na prvom mieste. Ďakujeme!

• Široký výber

Určite odporúčam

Reakcia obchodu ahifi.sk

ďakujeme za maximálne pozitívne hodnotenie, týkajúce sa našej ponuky a rýchlosti dodania. Sme radi, že ste spokojný s nákupom. Ďakujeme za odporúčanie a za Vašu objednávku. Vážime si toho!

Reakcia obchodu ahifi.sk

ďakujeme za objednávku a za 100% recenziu, týkajúcu sa rýchlosti dodania. Aj my sme radi, ak zákazník nemusí na tovar čakať a je mu doručené čo najskôr. Ďakujeme Vám za napísanie hodnotenia a tešíme sa na Váš ďalší nákup.

Super,rýchle dodanie,komunikácia,preprava,doporučujem

Reakcia obchodu ahifi.sk

ďakujeme Vám za 5* hodnotenie. Sme radi, že ste spokojný s našimi službami a komunikáciou. Ďakujeme Vám za prejavenú dôveru a tešíme sa na Váš ďalší nákup.

Ing. Alžbeta Mareková

Super ochotný personál ktorý vie poradiť

Reakcia obchodu ahifi.sk

ďakujeme za 100% recenziu, v ktorej ste prejavili maximálnu spokojnosť s naším personálom. V Ahifi Vám zakaždým ochotne poradíme a pomôžeme. Ďakujeme za Vašu objednávku a budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup!

Reakcia obchodu ahifi.sk

ďakujeme Vám za 5hviezdičkové hodnotenie, kde chválite rýchlosť dodania objednávky. Vážime si Vaše odporúčanie a tešíme sa na Váš ďalší nákup. Ďakujeme!

• Rychle dorucenie
    • Nevhodne zvolene balenie
    • Cast tovaru dorazila poskodena

Reakcia obchodu ahifi.sk

ďakujeme Vám za prínosnú recenziu. Sme radi, že ste spokojný s rýchlosťou doručenia Vašej objednávky. Vaša skúsenosť s doručením poškodeného tovaru nás nesmierne mrzí. Pre vyriešenie situácie postupujte podľa pokynov na našom webe alebo nás prosím kontaktujte telefonicky +420 607 38 38 38 či prostredníctvom e-mailu [email protected]. Ďakujeme Vám za nákup a veríme, že nabudúce budete s nami na 100% spokojný.

• Profi obchod
    • Najlepší sortiment
    • Slušné ceny
    • Bezkonkurenčný eshop
    • Popis tovaru, aký nájdete málo kde

Reakcia obchodu ahifi.sk

ďakujeme Vám, za vymenovanie všetkých pozitív a že ste nám udelili všetkých 5*. Sme radi, že ste spokojný s naším obchodom, s informáciami o produktoch a s rýchlosťou dodania. Maximálne spokojný zákazník, ktorý nám napíše pozitívnu spätnú väzbu, to nás vždy poteší. Ďakujeme Vám za nákup a za Vašu dôveru.

Ing. Alžbeta Mareková

Spokojný s nákupom aj dodaním tovaru vysoká spokojnosť z mojej strany odporúčam

Reakcia obchodu ahifi.sk

ďakujeme za 100% recenziu, v ktorej ste zdieľali spokojnosť s našimi službami a e-shopom. Maximálne spokojný zákazník, ktorý nám napíše pozitívnu spätnú väzbu, to nás vždy poteší. Ďakujeme Vám za nákup a za Vašu dôveru.