• Na začiatku mi odpovedali, teraz nič. Neviem, čo je z objednávkou.

Kurier mi nedal tovar nskolko obchod uviedol platba na dobierku aj ked dom platil prevodom a poslal som im foklad o platbe. Momentalne mi nik neberie tf.

• dopravca klamal,že nemôže nájsť adresu a výrobok páchol od postreku?

výrobok je dobrý,treba zmeniť kuriera,lebo klamal.

• Stále mi volajú, ale objednávka doteraz nebola potvrdená.

Reakcia obchodu Agroles

Dobrý deň, dovoľte sa nám vyjadriť k vašej recenzii.
    Po niekoľkonásobnom snažení sa kontaktovať vás boli naše všetky pokusy neúspešné.
    Dohodli sme sa že vás budeme telefonicky kontaktovať, no žiaľ neberiete telefón.
    Na našich recenziách nám záleží, postrehli sme vaše negatívne hodnotenie.
    Aj keď vlastne tomu nerozumieme, tomu čo ste napísali.
    Volali sme vám z toho dôvodu, že snežné frézy Hecht 9555SE sú momentálne u všetkých predajcov vypredané.
    A chceli sme vám poskytnúť riešenie nedostupnosti frézy.

Zaujala ma cena , objednávka prebehla v pohode , spätná väzba obchodu hodnotím na 30% , odpoveď som dostal len po mojom opätovnom zavolaní , odpoveď tovar vám akurát balíme , potvrdenie objednávky sa nedostavila , po dvoch dňoch čakania som znova zavolal odpoveď : tovar vám akurát balíme podotýkam už druhé balenie tovaru : takže od objednania tovaru 11.5. bol tovar doručený 16.5. konečne a to balenie potravinová fólia ako na desiatu deťom do školy !!!!!

Reakcia obchodu Agroles

Dobrý deň, dovoľte nám vyjadriť sa k vašemu hodnoteniu nášho e-shopu.
    Objednali ste si u nás DHP453RFX8. Objednávka bola vytvorená 10.5.2022 a expedovaná bola 13.5.2022.
    Doručenú ste ju mali 16.5.2022, ako dôkaz máte v prílohe históriu prepravy.
    Doba doručenia je štandardne do 24 hodín ako môžete vidieť dole na fotke bola dvakrát prijatá na sklad (v sklade museli urobiť chybu).
    Balík ste mali zabalený vo fólii na balenie zásielok a nie na balenie desiaty deťom do školy.
    Môžete byť radi, že krabicu ste mali zabalenú vo fólii a nebola zaslaná len krabica oblepená páskou ako to býva štandardom u rôznych dodávateľov.
    Neviem do čoho balíte desiatu deťom vy ale my balíky posielame vo fólii, aby zniesla prevoz k vám domov.
    Nikdy človek nevyhovie každému zákazníkovi, to dobre vieme.
    Prajeme pekný zvyšok dňa.

tovar mi bol doručený až desiaty deň po objednaní
    a taktiež mi prišiel iný tovar než som objednal.
    objednávka bola: Nožnice Fiskars PX92 a prišli mi nožnice s číslom P921

Neodpovedá na dotaz v akom je stave objednávka a približne kedy bude doručená

Chcel som podporiť malý slovenský e-shop, ale bohužiaľ sa ukázalo, že tí ľudia majú veľmi prapodivnú predstavu o prístupe k zákazníkom. Objednal som si Fiskars vidly. Bolo to vo štvrtok a po rôznych peripetiách mi konečne prišiel mail s číslom účtu, lenže v ňom stálo, že vraj kvôli obrovskému počtu objednávok mi tie vidly pošlú najskôr (!) v utorok následného týždňa. Tak som im slušne napísal, že tým pádom objednávku ruším. A popletený majiteľ obchodu mi odpísal, že on vraj pochybuje, že iný obchod mi ich pošle skôr! Obratom som vidly objednal inde a mal som ich v pondelok - o deň skôr než mi ich z tohoto popleteného obchodu mali najskôr eštelen posielať. Takže zbohom a nikdy viac!

Reakcia obchodu Agroles

Dobrý deň, ďakujeme za vašu, aj keď negatívnu, recenziu. Dovoľte nám vyjadriť sa k danej veci. Keď už tak, popletený ste boli jedine vy. Volali ste nám kvôli tomu, že nemáte mail s platobnými údajmi, aj keď mail ste už od nás obdržali a potom ste ho ZRAZU našli. Upozornili sme Vás na dlhšiu dodaciu lehotu, čo znamená že sa dodanie predĺžilo o 1 pracovný deň. Vo štvrtok ste spravili objednávku a my sme Vás upozornili, že v UTOROK to už budete mať doma, a nie že to bude iba poslané. Samozrejme nie každému zákazníkovi sa dá vyhovieť, a toto je jasným dôkazom toho.

S priateľským pozdravom
    AGRO-LES

• Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Neviem čo sa stalo, ale zvolil som platbu vopred a neprišlo mi číslo účtu, kam to mám zaplatiť. Spätne som sa pýtal, na pokyny k platbe, ale žiadna odpoveď. Nakoniec som produkt objednal v inom e-shope.

Tovar neprišiel ešte a uz je to 10 dni ani žiadna sms ci mail ze koľko to bude trvať alebo niečo podobne žiadne informácie o tom tovare nemám

• Chcel som su kuput pilu DUC355Z. Obchodnik mi vsak posla DUC353Z a taktiez neoriginalnu retaz. Bol som naozaj sklamany....

Maju bordel v tom co predavaju.

Reakcia obchodu Agroles

Dobrý deň boli ste viac krát kontaktovaní či už prostredníctvom telefónu alebo e-mailovej správy a na naše odpovede ste nereagovali. Po týždni ste nám zdvihli telefonát a tvrdili ste nám že ste si žiadnu pílu neobjednali a že to je určite omyl.
    Treba si uvedomiť že vašu reakciu ihneď evidujme a vidíme kto ju napísal. Od vás nebola žiadna snaha objednávku nijako reklamovať a od nás bola maximálna ochota vám vyjsť v ústrety.

• Nekomunikují

Zvolil jsem platbu kartou a nebyl jsem vůbec přesměrován na platební bránu. Okamžitě jsem psal mail o této skutečnosti. Dodnes bez odpovědi a bez jakékoliv komunikace.

Reakcia obchodu Agroles

Dobrý deň boli ste viac krát kontaktovaní prostredníctvom telefónu na naše výzvy ste nereagovali po týždni sme sa vám dovolali a tvrdili ste že sme vám nevolali. Ospravedlňujme sa že sme vás nekontaktovali prostredníctvom E-mailu. Pracujeme na lepších podmienkach komunikácie prostredníctvom E-mailu. Prajeme pekný zvyšok dňa.

Doručili ste to na zlú adresu

Reakcia obchodu Agroles

Veľmi sa za to ospravedlňujeme .

Obchod sa "pomýlil" vo svoj prospech samozrejme, doručená mi bola lacnejšia varianta produktu, fakturovaná a zaplatená boladrahšia. Predajca nereagoval, bol podaný podnet na SOI. Deklarované dodanie Slovenskou Poštou, v skutočnosti som sa pol dňa naháňal s kuriérom SPS. Celé zle

Reakcia obchodu Agroles

Dobry deň boli ste viac krát kontaktovaní či už prostredníctvom telefónu alebo e-mailovej spravy a na naše odpovede ste nereagovali. Od vás nemáme ani jednu písomnú správu alebo telefonát.
    Zákazníkom posielame iba to čo si objednali ak nastala nejaká chyba vždycky sa to snažíme nejako vyriešiť.
    Prajeme pekný zvyšok dňa.

Zavadzanie zakaznika, slubovali dodanie do 4-5dni, mohol som kupit inde.. Neskor ked som telefonoval kde je problem, vraj naskladnili len 1 kus. Chcel som aby mi ho poslali, no neposlali ho, ani neoznamili ze neposielaju. Cakam ako taky ... Otrasna komunikacia. Snad sa mi po tomto hodnoteni ozvu.

• Komunikácia predavajuceho
    • Po telefóne ma uisťoval predávajúci že u nich viac ako tizden na tovar čakať nebudem ,mám si vytvoriť objednávku na tovar a ony si ma zaradia do poradia na tovar (bol momentálne vypredaný). prešlo 10 dní a žiadna odozva.
    • Predávajúci by mohol kupujúceho priebežne informovať o stave objednávky,prípadne navrhnúť riešenie!

Obchod nemusí byť zlí,ale ponúkajú tovar ktorý sami majú problém zabezpečiť a tým si napríklad u mňa spravili zlé meno.

Reakcia obchodu Agroles

Nevieme kde sa stala chyba. Treba zavolať na uvedené číslo a navrhneme riešenie, prípadne problém vyriešime .
    Kontaktujte nás a chybu napravíme.

Predajca nekomunikuje karastrofa

Reakcia obchodu Agroles

Nevieme kde sa stala chyba, ale pri komunikácii je väčšina zákazníkov spokojná s našim prístupom.
    Kontaktujte nás a chybu napravíme.