Obchodnik sa tyzden neozval po potvrdeni objednavky. Po naslednom telefonickom kontakte z mojej strany mal zistit stav objednavky a ozvat sa spat ale nestalo sa. Po dalsom kontakte mi bolo oznamene ze maju ine farebne prevedenie ako som objednal, po este jednom tel. kontakte sa ukazalo ze aj prevedenie karoserie je ine ako som objednal!

Nulová komunikácia. Pri reklamácií veľké problémy

Reakcia obchodu Aeromodel.sk

každý Váš dotaz sme zodpovedali. Volali ste k nám na predajňu 12-krát za sebou a každý krát Vám bolo odpovedané a odpísané na email. Vrátili ste výrobok po 2 mesiacoch užívania a napriek tomu, že reklamácia nebola oprávnená a produkt bol plne funkčný sme Vám vrátili peniaze naspäť k Vašej spokojnosti.

Od dronu za 180,-eur nemôžete čakať dolet 500m- 2 km bez prerušenia straty obrazu. Prenos obrazu do mobilu pri modeloch dronov v cenovej relácii do 200,-eur záleží aj od používaného mobilného zariadenia a sily wifi signálu, ktorý má. Obvykle prenos obrazu funguje do 120m pri použití wifi. Pri tejto potrebe vždy upozorňujeme klientov, že je lepšie zvoliť drahší produkt, ktorý túto požiadavku splní.

Aeromodel.sk

• Po štyroch dňoch odpísali že tovar nemajú

Reakcia obchodu Aeromodel.sk

Ospravedlňujeme sa za nedodanie tovaru, akcia DJI bola iba do vypredania zásob a časovo obmedzená.

Došlo k vypredaniu zásob a ďalšie drony neboli naskladnené v stanovenom čase akcie.

Aeromodel.sk

V obchode asi necitaju poznamky k objednavke potom navrhujem ju vypustit z formulara objednavky. Zakupil som lietadlo Beta v2, na ktorom by bolo nutne upravit konstrukciu od vyrobcu v miestach kritickych pri pade. Predna cast je oslabena v mieste kabiny len 1cm hruba stena nie po celom obvode nachylne na rychle poskodenie. Zvysok lietadla trup a kridla dobre. Neodporucam padnut na predok inac je rychlo koniec. A preto s tymi zaciatocnikmi je to otazne. Stacilo by zmeni formu a model vylepsit. Pravdepodobne na tom zaujem nie je.

Reakcia obchodu Aeromodel.sk

lietadlo Beta V2 patrí medzi TOP v danej cenovej kategórii, je vybavená masívnym trupom a striedavým motorom. Pri lietaní s modelom lietadla s rozpätím 140 cm odporúčame najprv nacvičiť na trenažéri na PC, až následne lietať s modelom vo vzduchu, aby ste predišli havárii.

Ak sa Vám nepáči konštrukcia modelu odporúčame napísať výrobcovi, prípadne skonštruovať si model upravený na mieru vybavený konštrukciou vyskladanou podľa seba.

Aeromodel.sk

Bordel v eshope, ponúkajú, čo nemajú na sklade. Dlhá doba reakcie (minimálne 2 dni) na mail, po oznámení, že chcem stornovať objednávku, sa odmlčali, musel som volať a až následne sa veci začali hýbať, peniaze na druhý deň na účte, tak aspoň pol hviezdičku za to dám. Z mojej strany prvá a aj posledná objednávka.

KLAMU SKLADOM A PREOBJEDNAVAJU ! Nikam sa nikomu nedovolate a musite len cakat na tovar co maju skladom 14dni …
    Nechapem ako mozu existovat !
    Hanba

• Tovar nebol dodaný ani po 12 dňoch. Na telefonickú urgenciu som nedostal odpoveď ,napriek slubovaniu 2x. Neviem čo ďalej.

• V popise a na obrázku originál diely. V skutočnosti prišli veci z aliexpressu za zlomok ceny

Samozrejme máte možnosť tovar vrátiť, pochopiteľne

Reakcia obchodu Aeromodel.sk

do popisu náhradného dielu, ktorý ste zakúpili sme doplnili, že sa jedná o náhradné rotorové listy pre dron, ktoré nie sú originálne.

Mrzí nás vzniknutá situácia, tovar viete bez problémov vrátiť.

Bohužiaľ aj naši dodávatelia predávajú náhradné súčiastky, ktoré nie sú zančky DJI, ale inez značky.

Ďakujeme za pochopenie,
    tím Aeromodel.sk

• Tovar nie je v takej kvalite ako bol prezentovaný.Už pri prvom otváraní priestoru pre baterky bol šróbik strhnutý,priložený šróbovak k ničomu.Jediné šťastie že výrobca priložil náhradný šróbik,ktorý sme po ďalšom použití museli vymeniť.Autíčko nevydrží uvádzaný čas v činnosti,ale kratší! A keď zoberieme do úvahy komplikované vyberanie bateriek,pre opätovné dobitie!!!Je to veľmi nepraktické.
    • Prosím vás je možné zakúpiť silnejšie baterky do tohto modelu auta,aby sme docielili jeho dlhšiu prevádzky schopnosť?Ďakujem

Obchod a samotná kúpa prebehla veľmi dobre a rýchlo.
    Nie sme spokojný so samotným výrobkom ako ho reklamujete a aká je realita.

Reakcia obchodu Aeromodel.sk

zakúpili ste si hračku, nie profesionálny model. Pri hračkách je výdrž batérie 10-15 min. normálna. Ak chcete predĺžiť dobu jazdy je nutné dokúpiť si náhradnú batériu.
    Kratší čas jazdy môže byť spôsobený zimou ( batéria má inú výdrž pri teplote -5 C a inú pri teplote + 20 C )

Ak máte záujem o kúpu modelu, ktorý vydrží jazdiť aspoň 40 min. je nutné poobzerať sa po takomto modely:

tím Aeromodel.sk

• priaznivá cena
    • nepresné informácie o dostupnosti tovaru

Reakcia obchodu Aeromodel.sk

mrzí nás vzniknutá situácia, robíme maximu pre to, aby sa tovar dopravil čo najskôr. Váš tovar bude naskladnený opäť až v priebehu mesiaca január.

chýba návod SK alebo CZ

Reakcia obchodu Aeromodel.sk

Ďakujeme za kladnú reakciu :)

Aeromodel.sk

Dnes je 7.8.a tovar ktorý mi mal byť doručený 3.8.momentalne neviem kde blúdi...veľké sklamanie

Na stránke je ešte dnes uvedené že tovar je skladom a dodanie do dvoch dni.
    Prešli 4 dni. Žiadne info o odoslaní objednávky neprišlo ani o prijatí prepravcom. Kontaktoval som ich mailom , neodpovedali A telefón nezodvihli.
    Hneď ako sa ozvú tak objednávku ruším.

dodacia doba 2-5 prac. dní, už je tomu 10 prac. dní a tovar nemám

• Na stranke pisali dodavka 2-5 dni, neprislo do 9 dni...

Reakcia obchodu Aeromodel.sk

ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu.
    Kontaktovali sme Vás a informovali o tom, že dodávka tovaru bude trvať dlhšie ako bolo uvedené.

S pozdravom.
    Aeromodel.sk

• Měli normálně produkt v nabídce, tak sem objednal. Hned na to sem z jiného obchodu objednal na ten produkt ještě nějaké příslušenství a až po dvou dnech mi laskavě napsali že produkt není a nebude

Reakcia obchodu Aeromodel.sk

išlo o chybný údaj na našom webe. O tejto skutočnosti sme Vás informovali bezprostredne po zistení problému .

Ďakujeme.

Aeromodel.sk

Nedodaný tovar, nie je čo hodnotiť !!!

Reakcia obchodu Aeromodel.sk

heureka po novom posiela pri niektorých produktoch dotazník už po 5 dňoch. V prípade, že objednáte tovar s dlhšou dodacou lehotou je možné, že Vám pošlú dotazník skôr ako tovar. Preto vznikla zrejme daná situácia.

S pozdravom.

• v obchode je chaos

Na zaciatku som sa informoval na tel.cisle o dostupnosti tovaru. Pan mi povedal, ze prave pridava do ponuky mnou oznacenu kolobezku a naozaj predmetna kolobezka sa objavila v internetovej ponuke. Ja som si tovar objednal. Neskor mi prisiel mail, ze tovar na sklade nie je. Ma prist az v polovici juna 2022. Tak som objednavku zrusil.

Reakcia obchodu Aeromodel.sk

vzniknutá situácia nás mrzí. Dodávateľ stiahol ponuku tohto typu a preto kolobežky, naskaldnenie tovaru sa posunulo na jún o čom sme Vás bezprostredne informovali.

Tím Aeromodel.sk

Písala som informačný mail v akom stave je objednávka a zatiaľ žiadna reakcia

Reakcia obchodu Aeromodel.sk

vzniknutá situácia nás veľmi mrzí. Na všetky emaily odpovedáme do 24 hodín od obdržania.

V prípade, že Vám nebolo odpísané sme dostupný na tel čísle: 0948326850

Ďakujeme.
    Tím Aeromodel.sk

Pokud bych do obchodu nevolal, asi by mi nepřišlo, to co jsem očekával.
    Na konci byla cena vyšší, než jsem předpokládal.