- Rýchle dodanie tovaru a celková spokojnosť s objednávkou. Odporúčam
Reakcia obchodu AD Sport.sk
ďakujeme za Vašu reakciu. Veľmi si Vážime Vašu spokojnosť s tovarom a rýchlosťou doručenia Vašej objednávky.
Budeme veľmi radi, keď aj Váš ďalší nákup prebehne opäť u nás.
- Rýchle vybavenie
Objednané boli nohavice v čiernej farbe, prišli v purpurovej farbe...
Reakcia obchodu AD Sport.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Overili sme Vašu objednávku, ale vidíme, že podľa kódu produktu ste si objednali legíny v tmavo fialovej farbe. Tieto informácie vidíte podľa kódu aj v zaslanej faktúre.
Pokiaľ s tovarom nie ste spokojná, ponúkame Vám možnosť zaslať ho späť a my Vám vrátime platbu.
Zároveň ďakujeme za ocenenie rýchleho vybavenia Vašej objednávky.
Tím AD Sport.sk -
- Rýchle vybavenie aj doručenie objednávky.
Reakcia obchodu AD Sport.sk
ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že k Vám Vaša objednávka tak skoro dorazila.
Budeme sa tešiť, že si u nás opäť nakúpite.
- Celkovo, veľmi dobrá skúsenosť
Reakcia obchodu AD Sport.sk
ďakujeme za Vašu reakciu. Sme radi, že oceňujete dobrú skúsenosť s našim e-shopom.
Tím AD Sport.sk -
Opäť veľká spokojnosť,rýchle a bezproblémové doručenie tovaru. Dobrá komunikácia.Odporúčam obchod.
Dobrý deň, Marian,
teší nás Vaša spokojnosť s nákupom u nás. Sme radi, že vyzdvihujete toľko pozitív.
Buďte aj naďalej našim spokojným zákazníkom.
Spokojnost
Reakcia obchodu AD Sport.sk
ďakujeme za Vašu recenziu. Veľmi nás teší Vaša spokojnosť.
Budeme sa veľmi tešiť na Vás ďalší nákup u nás.
Tím AD Sport.sk -
Môj tovar mi bol rýchlo doručený spokojnosť materiálu tovaru.Ustretova milá pani.Zamna veľké plus.Dakujem.
Dobrý deň, Eva,
veľmi ďakujeme za Vášho hodnotenie. Máme veľkú radosť, že ste spokojná s produktom aj s pracovníkmi nášho e-shopu.
Buďte prosíme aj naďalej našou spokojnou zákazníčkou.
Tím AD Sport.sk -
Spokojnosť s obchodom aj s objednanym tovarom
Reakcia obchodu AD Sport.sk
ďakujeme za Váš feedback. Teší nás Vaša celková spokojnosť.
Tím AD Sport.sk -
Rýchle dodanie, všetko v poriadku odporúčam
Reakcia obchodu AD Sport.sk
ďakujeme za Váš feedback. Sme radi, že všetko prebehlo podľa vašich predstáv.
Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup na našom e-shope.
super vybavena objednavka
Reakcia obchodu AD Sport.sk
ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že oceňujete rýchlosť vybavenia Vašej objednávky.
Veľmi som spokojná
Dobrý deň, Erika,
veľmi ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste boli spokojná.
Budeme sa tešiť na Váš ďalší nákup na našom e-shope.
- Celá objednávka v poriadku
S obchodom som bola veľmi spokojná, objednávka bola rýchlo doručená a v poriadku bez žiadneho poškodenia. Určite budem nakupovať zas ;)
Dobrý deň, Majka,
veľmi ďakujeme za Vaše hodnotenie. Sme radi, že ste boli spokojná s rýchlosťou doručenia a kvalitou zabalenia Vašej objednávky.
- Všetko ,od cien po rýchlosť dodania
Odporúčam
Reakcia obchodu AD Sport.sk
ďakujeme za Vaše odporúčanie. Veľmi si Vážime Vašu spokojnosť.
Budeme veľmi radi, keď aj Váš ďalší nákup prebehne opäť u nás.
Reakcia obchodu AD Sport.sk
ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Máme radosť, že oceňujete rýchlost doručenia Vašej objednávky.
Budeme sa tešiť na Váš budúci nákup.
Tím AD Sport.sk -
- Vyborny výber, dobre ceny, rýchle doručenie. Výborná komunikácia obchodníka.
Vyborny výber, dobre ceny, rýchle doručenie. Výborná komunikácia obchodníka.
Reakcia obchodu AD Sport.sk
ďakujeme za Vaše hodnotenie. Máme veľkú radosť, že hodnotíte toľko pozitív. Veľká vďaka za to.
Tím AD Sport.sk -
- Ponožky sú super,kvalita výborná,lacnejšie ako v obchode
Dobrý deň, Martina,
ďakujeme za Váš feedback. Máme veľkú radosť, že ste s ponožkami spokojná. Teší nás, že oceňujete ich kvalitu a cenu.
Buďte aj naďalej našou spokojnou zákazníčkou.
Reakcia obchodu AD Sport.sk
ďakujeme za Váš feedback. Máme radosť, že k Vám Vaša objednávka dorazila včas.
Tešíme sa na Váš ďalší nákup.
- objednávka bola doručená za menej ako 24 hodín
Reakcia obchodu AD Sport.sk
Budeme sa tešiť na Váš budúci nákup.
Tím AD Sport.sk -
- Obchod nie je orientovaný na zákazníka.
- Nie sú flexibilný a nevedia dodať čo sami ponúkajú.
Obchod reálne nemal tovar tak ako som ho objednal. Keď som chcel objednať tovar ktorý reálne mali tak mi zvýšili cenu.
Ich problémy na vašu hlavu. Neodporúčam a nebudem tam viac nakupovať.Reakcia obchodu AD Sport.sk
veľmi nás mrzí Vaše hodnotenie. Preto by sme radi celú situáciu uviedli na pravú mieru.
Rozhodne nemôžeme súhlasiť s tvrdením, že nie sme orientovaní na zákazníka. Naša zákaznícka podpora sa Vám snažila poskytnúť maximálnu súčinnosť v súvislosti s Vašou objednávkou a Vašimi otázkami. Pri Vašej objednávke boli komplikácie s platbou. Naša zákaznícka podpora Vám tak ponúkla možnosť zmeny platobnej metódy. Súčasne Vás upozornila, že 2 produkty zo 4 Vami požadovaných – nie sú dostupné. Spýtala sa Vás, či máte záujem poslať 2 produkty, pokiaľ by ste súhlasili, poslala by Vám aktualizované platobné údaje. K žiadnemu zvýšeniu ceny za 2 produkty, ako uvádzate, z našej strany rozhodne nedošlo! Odmietol ste a požiadal o storno objednávky. Vašej žiadosti bolo ihneď vyhovené. Nemôžeme teda súhlasiť ani s tvrdením, že nie sme flexibilní k Vašim požiadavkám.
Ostatne všetky tieto informácie sú dostupné v konverzácii, ktorá bola vedená s naším e-shopom.
Je nám ľúto, že náš obchod neodporúčate. Ešte raz sa Vám ospravedlňujeme za nedostupnosť 2 produktov a veríme, že do budúcna na náš e-shop zmeníte názor.
Tím AD Sport.sk -
Všetko ok, rýchlosť dodania, komunikácia.Spokojnosť
Reakcia obchodu AD Sport.sk
ďakujeme za Vašu recenziu. Sme radi, že ste spokojná s nákupom u nás. Teší nás, že vyzdvihujete rýchlosť doručenia tovaru a komunikáciu s našim e-shopom.
Buďte aj naďalej našou spokojnou zákazníčkou.
Tím AD Sport.sk