- Rýchla komunikácia
- Kuriér na prebratie zlého tovaru bol zabezpečený rýchlo.
- Tovar bol dodaný nesprávny.
- Zatiaľ mi neboli prevedené peniaze.
Brother CSK21 Kolobežka Mistral 12 - šmejd!!! Kolesá krivé, osmičky. Nemožnosť nastaviť brzdy. Potreba vyváženia kolies v servise. Vrátila by som ju hneď, bol to ale dar pre dieťa a dieťa by bolo sklamané. Drbala som sa s tým tri hodiny, nemožné zostaviť brzdy žiadnym sposobom na také krivé kolesá.
Predpokladám že im zlyhala kalkulacka, lebo tovar mi nacenili v hodnote 50€,ale faktúru s tovarom poslali na skoro 400€. Tak som kuriera rovno otočil späť...
Reakcia obchodu AcraŠport.sk
Nová kolegyně, která vystavila fakturu, nechtěně uvedla celkovou cenu za pružiny k trampolíně jako jednotkovou cenu. Tím došlo k násobnému navýšení hodnoty faktury. Stačilo, kdyby se pan zákazník ozval a chybu v hodnotě dobírky bychom s dopravcem obratem napravili. Zboží bylo na Slovensko dodané kompletně dle objednávky za dva dny po objednání. Jen je škoda, že nám zákazník nedal šanci nechtěnou chybu napravit a rovnou odmítl zásilku. Místo komunikace s námi pak, bohužel, má čas na vyplnění negativní recenze. Je to asi škoda pro obě strany. Ale už se s tím nedá pro nápravu s naší omluvou za komplikace nic dělat. Acrasport
- Poškodeni tovar
Reakcia obchodu AcraŠport.sk
Dopravce nám při doručování poškodil zásilku. Vše bylo dodatečně a s omluvou zákazníkovi napravené. Je nám líto, když se pokazí dojem z dodávky vinou nešetrného zacházení s balíky při doručování. Pak vypadáme jako nedůvěryhodný dodavatel, který posílá již ze skladu poškozené zboží zákazníkům. Acrasport.
Poslali mi len cast tovaru. Na spravu o dodavke kompletnej objednavky zatial nemam odpoved.
Reakcia obchodu AcraŠport.sk
Je nám líto, ale vše bylo od nás posláno správně a včas. Dopravce dodávku rozdělil a dodal po částech. Vše bylo dodatečně napravené. ACRASPORT
- K batohu nebolo dodané nepremokavá plachta
Vyhodené peniaze
Reakcia obchodu AcraŠport.sk
Netušíme, co je příčinou negativního hodnocení. Žádnou stížnost k vyřešení jsme od zákazníka neobdrželi. Dodali jsme dětskou tříkolečkovou koloběžku pro malé děti. Popis i fotografie výrobku přesně odpovídá dodané koloběžce. Takovýchto koloběžek jsme v podlesních 10 letech dodali tisíce kusů v ČR i SR bez jakýchkoli výhrad. Výrobek je plně funkční a kvalitou i cenou odpovídá jakýmkoli porovnatelným výrobkům na trhu. Váš ACRASPORT
Prešli 3 týždne a tovar nedorazil. Obchod potvrdil objednávku a to je všetko.
Reakcia obchodu AcraŠport.sk
Zákazník při zadání objednávky zvolil online platbu platební kartou. Přes naše upozornění
e-mailem, že platba nebyla uskutečněna a že může vázání na lyže uhradit náhradním způsobem - platbou převodem na náš účet, nebyla ze strany zákazníka žádná reakce. Vázání jsme kvůli chybějící platbě a kvůli nekomunikování ze strany zákazníka ani vyřídit nemohli. Čekali jsme platbu nebo nějaké pokyny, jak máme dále postupovat. Následně nám zákazník dá negativní hodnocení za to, že zadání objednávky nenaplnil.
Váš ACRASPORT. -
- Poslali mi tovar, ktorý mal poškodený povrch. Objednala som dva kusy a obe miestami vyzerali ako používané. Nechápem, ako môžu takýto tovar predávať. Viac u nich určite nenakupim.
Reakcia obchodu AcraŠport.sk
Zákaznice zakoupila dva dětské skateboardy v běžné kvalitě, kde barevná deska byla pod ochrannou folií. K poškození mohlo dojít přepravou, což někdy nejsme schopni plně ovlivnit. Přesto zákaznice nereagovala, abychom mohli zajistit náhradu u přepravce, pouze napsala takovéto negativní hodnocení. Je nám líto nespokojenosti, ale pokud nedostaneme příležitost se vše pokusit vyřešit, pak je zbytečné na nás psát takovouto negativní reakci.
Váš ACRASPORT.