- Prehľadný e-shop, komunikácia, rýchle dodanie
- Ochotný personál, odpovedal na každú otázku ohľadne údržby stroja
veľká spokojnosť
som velmi spokojna
Tovar som dostal o,k
Poslali mi len cast tovaru. Na spravu o dodavke kompletnej objednavky zatial nemam odpoved.
Reakcia obchodu AcraŠport.sk
Je nám líto, ale vše bylo od nás posláno správně a včas. Dopravce dodávku rozdělil a dodal po částech. Vše bylo dodatečně napravené. ACRASPORT
- K batohu nebolo dodané nepremokavá plachta
rýchlosť dodávky, priaznivá cena produktu, výborná komunikácia...
- rychle dodanie
- Rýchle dodanie potešilo
- Bol aj krajší pacholiček Chi Chi Chi.
Figúrky z dreva krásne pomaľované
veľmi spokojná s tovarom aj s doručenim
Rýchle dodanie, pružiny sedia, dobrá cena
- Tovar prišiel v poriadku
- Dobrá cena
- rýchlosť dodania
Slušne hneď reagujú na požiadavky pri objednaní tovaru,ak má zákazník požiadavku ohľadne dodania.
Spoľahlivosť a rýchlosť dodania. -
- Profesionálne jednanie so zákazníkom, ochota a ústretovosť. Naozaj som mal pocit aj pri osobnom rozhovore že im ide o spokojnosť zäkaznika
Odporúčam jednoznačne a slovenské obchody sa musia ešte veľa učiť o prístupe k zakaznikom
Tovar vyhovuje popisu
- Rýchle dodanie, okrem toho veľké plus komunikácia a ochota poradiť, nakupujem tretíkrát a úroveň perfektná, spokojnosť maximálna
Poradia, trpezlivo vysvetlia... Kiež by všetky eshopy takto fungovali...
- Super, spokojnost.
Vyhodené peniaze
Reakcia obchodu AcraŠport.sk
Netušíme, co je příčinou negativního hodnocení. Žádnou stížnost k vyřešení jsme od zákazníka neobdrželi. Dodali jsme dětskou tříkolečkovou koloběžku pro malé děti. Popis i fotografie výrobku přesně odpovídá dodané koloběžce. Takovýchto koloběžek jsme v podlesních 10 letech dodali tisíce kusů v ČR i SR bez jakýchkoli výhrad. Výrobek je plně funkční a kvalitou i cenou odpovídá jakýmkoli porovnatelným výrobkům na trhu. Váš ACRASPORT