Obchod v poriadku som spokojná milé pani všetko ok

• Cena
    • Tovar bol málo chránený. Prišiel rozbitý.
    • Prišiel mi menší počet ako bolo objednané

Dobrý deň.
    Mrzí nás vaša nespokojnosť. Prosím kontaktujte nás ohľadom chýbajúceho a poškodeného tovaru, aby sme mohli vybaviť reklamáciu k vašej spokojnosti.

• cena tovaru

• Rýchle dodanie tovaru
    • Chýba objednávanie do balíkoboxu

Najprv som si objednával tovar u konkurenčnej firmy, ale ani po mesiaci mi nedodali tovar, preto som si musel kúpiť iný - objednal som si na achov.sk. Trvalo im iba 2 dni a tovar som mal doma. Odteraz už iba od achov.sk si budem objednávať podobné veci. Jediné, čo by som na mieste achov.sk zvážil je pridať možnosť objednávania tovaru do balíkoboxu (je to vačšinou lacnejšie ako kuriér, a taktiež nemusím doma čakať kuriéra)

Prijateľné ceny a rýchle odoslanie a doručenie tovaru. Ďakujem veľmi pekne.

Nakupovala som po prvý krát a som veľmi spokojná

• Spokojnosť.

Spokojný.

Rýchle dodanie a priaznivé ceny

v pohode

Bola som spokojna, zmes pre nosnice chuti a sliepocky pekne nesu, ak sa osvedci, budem kupovat dalej

• Rýchle dodanie

• Rýchle doručenie. Za dva dni som mala produkty doma

• Rýchle dodanie.

prvý a asi posledný krát,nekvalitné suroviny

Reakcia obchodu achov.sk

Tovar objednaný 9.8.2023 na platbu vopred. Zaplatené 11.8.2023 a v ten deň aj odoslané. Doručené 14.8.2023 nakoľko cez víkend kuriéri zásielky nedoručujú. Mrzí nás, že ste neboli so surovinami spokojný. Prosím kontaktujte nás, aby sme mohli problém so surovinami vyriešiť.

rychle dodanie

• Rýchle dodanie

Odporúčam

Osobne už nikdy nebudem s Vami spolupracovať. Začalo to hubatou Vašou paňou na odbyte a končilo to špedičnou službou. Tovar som si musel osobne vyzdvihnúť , hoci bol zaplatený dovoz. Po 6 dňoch som sa dostal ktovaru. Tovar bol bez závad.

Dobrý deň.
    Reagujeme na negatívnu recenziu zákazníka.
    Zákazník si objednal tovar 13.7.2023 o 11.44 hod. V piatok 14.7.2023 nám volal o 11 hod. a rozčuľoval sa kde má objednávku a kedy mu príde. Vysvetlili sme mu že objednávku sme práve odoslali a keďže je piatok zásielku dostane v pondelok. Pracovníčka sa mu snažila vysvetliť, že tovar odosielame do 24 hodín a nie je dodanie do 24 hodín. Máme to uvedené i v obchodných podmienkach. To, že si bol zákazník zásielku vyzdvihnúť v depe a nečakal na doručenie kuriérom to nemôžeme ovplyvniť. Tvrdil, že už čaká na tovar týždeň. Po argumentácii pracovníčky, že si tovar objednal včera sa začal vulgárne vyjadrovať našej pracovníčke a na celú firmu. Pracovníčka na neho zvýšila hlas za čo sa ospravedlňuje. Je tiež len človek.
    Konateľ firmy

• Dobrý sortiment tovaru pre chovateľov

• spolahlivé doručenie