Prvý a posledný krát som si objednala niečo z tohto obchodu. Tovar ktorý som si objednala vôbec nezodpovedá tomu co ponúkajú v eshope a tu sumu ktoru som zaňho zaplatia už vôbec ne.
Stromček vôbec nezodpovedá obrázku.
Stojan je podieraný
Veľké sklamanie !!! -
- - na stránke majú písané tovar skladom expedujeme do 24 hodín čo je klamstvo
- - v stredu som objednala a v piatok volala kedy mi trampolínu doručia vraj už tovar balia v pondelok, v utorok mi tovar vraj príde ale len v utorok prišiel mail že tovar odosielajú
- - nie je možná platba v hotovosti
2x zavádzali s informáciou o doručení a iba termín doručenia ktorý majú na stránke bol dôvod prečo som objednala tovar u nich
je streda a ja ani po týždni tovar nemám doma hlavne že peniaze na účte už majúReakcia obchodu www.abcfitnes.sk
Ďakujeme ,že ste si našli čas a pridali nám hodnotenie.
Tím ABCfitness.sk -
- Obchod potvrdil objednávku tovaru, ktorý ani nemajú skladom.
- Nekontaktovali ma, že nemajú tovar na sklade.
Sko mám ohodnotiť tovar keď ho ešte nemám doma ?
Tím ABCfitness.sk -
obchod ok, dorucene ok. tovar zly.bezpecnostne objimky su volne a haky malo zahnute,tyc moze pri mrtvom tahu vypadnut z hakov.
Tím ABCfitness.sk -
- tovar nemaju na sklade
Reakcia obchodu www.abcfitnes.sk
Pán Roland ďakujeme ,že ste si našli čas a pridali nám hodnotenie, ale Vami objednaný tovar bol na objednávku pričom ste nám telefonovali aby sme Vám tovar objednali.
Tím ABCfitness.sk -
Žiaden návod ako ju postaviť je tam síce nejaký papier ale ani slovo po slovenský alebo Česky žiaden odkaz na internet nejaké video... iba nejaké obrázky z ktorých nič neviete vyčítať
Tím ABCfitness.sk -
- Je to totálna hlúposť. Moje dieťa má 14m a vôbec sa nezmesti do hojdačky ktorá je určená deťom od 1r.
- Neodporúčam
Tím ABCfitness.sk -
nikto sa neozval tovar nedorucili.. hrozne
Penove puzzle.
Dobrý deň, mám obavy že výrobok nie je vhodný pre deti ani dospelych a zdravotné závadný, nakoľko zapácha.
V tejto vyššej cenovej hodnote som sa presne tomuto chcela vyhnúť, nakoľko mam aj lacné obyc.puzzle kvality "China".
Lucia Vincekova/VincekReakcia obchodu www.abcfitnes.sk
ďakujeme ,že ste si našli čas a pridali nám hodnotenie. Ak bol nejaký problém s tovarom tak kľudne nám napíšte a vyriešime to.
Tím ABCfitness.sk -
Email z slovenskim cislem bol poslany den po objednavke..mimo toho objednavke zrusili..treba bolo este jeden ktat objednavat
Reakcia obchodu www.abcfitnes.sk
ďakujeme ,že ste si našli čas a pridali nám hodnotenie. Žiaľ uviedli ste poľské číslo, ktoré nik nedvíhal a na email takisto 3 dní nik neodpovedal.
Tím ABCfitness.sk -
tovar bol v ponuke ale na sklade sa nenasiel
Tím ABCfitness.sk -
S obchodom som spokojná, no s ich kuriérskou spoločnosťou DPD nie. V piatok mi prišiel od DPD mail, že v piatok mi doručia balík - čakala som celý deň doma na doručenie, no kuriér vôbec neprišiel, nikto mi nevolal a ani nezvonil. Potom som si pozrela trasovanie balíka a bolo tam uvedené, že balík je späť v rozvozovom depe po neúspešnom pokuse o doručenie - aký neúspešný pokus o doručenie, keď ma nikto nekontaktoval a celý deň som kvôli tomu čakala doma!!! Potom som napísala DPD mail, že takto klamú, že žiadny pokus o doručenie nebol a odpísali mi, že kuriér zabudol balík v depe - OK, môže sa stať, beriem to - no kuriér mi mohol aspoň zavolať, že nedoručí balík v ten deň a nemusela som celý deň čakala doma na doručenie. Obchod by si mal vyberať spoľahlivú kuriérsku spoločnosť, pretože by mal byť zodpovedný za doručenie tovaru až k zákazníkovi a nie, že tovar odovzdá kurierskej spoločnosti a tým to pre obchod skončilo.
- Nevidim ziadnu
Komunikacia resp. ochota obchodu podat informacie velmi zla, mal som pocit, ze ich mojimi otazkami len otravujem. Nevedomost co vlastne patri k tovaru resp. ake je príslušenstvo.
Reakcia obchodu www.abcfitnes.sk
ďakujeme ,že ste si našli čas a pridali nám hodnotenie. Mrzí nás to ak ste mali taký pocit, lebo snažíme sa každému pomôcť pri výbere o čom svedčia aj naše recenzie.
- nezodpovedna kurierska služba
ďakujeme ,že ste si našli čas a pridali nám hodnotenie.
Mrzí nás to ak ste mali problém s doručením od kuriéra, ale žiaľ to nevieme ovplyvniť.
- nefunkčný stroj
Tím ABCfitness.sk -
Kúpil som miniband odporové gumy BUSHIDO v sade a boli rôzne zabalené, akoby to nebola sada, ale pozliepané dokopy z rôznych dodávok (niektoré boli v igelitovom sáčku s pricvaknutým papierovým štítkom so silovým označením, niektoré len tak v zatavené v igelite bez označenia a na samotných gumách nie je označenie, sú len farebne rozlíšené). Červená a čierna sú silovo rovnaké (polovica kolegov označila za nepatrne silnejšiu červenú a polovica za nepatrne silnejšiu čiernu). Vzhľadom na kvalitu tovaru je tá cena neprimerane vysoká. Tu vidím značné rezervy na zlepšenie. Iné značky sú 3x lacnejšie, lepšie označené priamo na gumách a na prvý pocit zreteľne silovo odstupňované. Čo sa týka komunikácie obchodu - informovanie zákazníka o stave objednávky a rýchlosti doručenia, nie je čo vytknúť, obidvoje hodnotím vysoko pozitívne.
Reakcia obchodu www.abcfitnes.sk
Ďakujeme za Váš názor, veľmi si ho vážime.
www.ABCfitness.sk -
- Kotúče nepasujú na tičku pre jednoručky, tič má priemer 25mm a diera na kotúčoch je viac ako 30mm, kotúč skoro prepadne cez doraz na tičke a nedrží dobre.
Reakcia obchodu www.abcfitnes.sk
Dobrý deň, ak ste si zvolili pri objednávke nevhodný priemer tyče ku závažiam tak nám napíšte a vymeníme Vám ju za väčší priemer aby vám to sedelo presne na závažia. Treba si vybrať vhodne tyč aby sedela na objednané závažia.
Ďakujeme za Váš názor, veľmi si ho vážime.
www.ABCfitness.sk -
Nákup som riešil prvýkrát, zakúpený tovar smrdel samá čîna.
Reakcia obchodu www.abcfitnes.sk
Všetky bazény sa vyrábajú v Číne (ako všetko iné) a nakoľko to je vyrobené z PVC tak je prirodzené, že jemný zápach ktorý sa vyvetrá tam je. Ďakujeme za Váš názor, veľmi si ho vážime.
www.ABCfitness.sk