Som spokojný z doručením aj keď nebol všetok tovar na sklade zbytok doručený v priebehu týždňa a zdarma
- Rýchle dodanie tovaru
- Ochotný personál
Dobrá komunikácia
- Dobrá komunikácia
- Skvelá cena
Obchod má prehľadnú stránku, tovar prišiel pekne zabalený, nepoškodený. Obsahoval všetko potrebné a bol naozaj taký ako na fotke. Dodanie bolo do 2 dní.
- Veľmi milý a ústretový prístup
- odbornosť
- príjemné jednanie
- rýchle dodanie tovaru
- kvalitný sortiment tovaru
Nákup cez internet som dlho zvažovala, ale nakoniec som rada, že som sa preň rozhodla. S internetovým obchodom som bola veľmi spokojná, príjemne ma prekvapil prístup predávajúceho, vysoká odbornosť ako aj rýchle dodanie tovaru. Tento obchod vrelo odporúčam. Ďakujem :-)
Obchod odporúčam a pribalené darčeky potešili
- Široký sortiment,
- Prijateľné ceny
- Množstvo tovaru dostupného skladom
- Výborne mi poradili a celkovo profesionálny prístup
- Bola som veľmi spokojná, rýchlosť dodania, dobrá komunikácia s obchodom, rýchle dodanie
Ako vždy obchod si splnil to čo som od neho očakával
Som spokojný so sluzbami tohto obchodu velmi predcizne a rychle vybavenie objednavky na druhy deň som tovar mal a spokojny. Bola tam mensia nezhoda ihned odkomunikovana emailom a telefonom s pracovníkom. ďakujem za taky pristup. nech sa dari rad sa do buducnosti na vás obrátim
- 24music.sk odporúčam každému kto chce mat kvalitu, a ešte k tomu super rýchle dodanie domov.Proste super Ďakujem.
Nemal som ziadny problem, personal je ochotny poradit, velmi odporucam.
- Platba přenesenou daní DPH
- Dlouhá čekací doba od provedení platby
Jinak obchod doporučuji, komunikace na vysoké úrovni.. Zboží tohoto typu obvykle potřebuji třetí den, jako je to u Thomanna z Německa.
- Odborný a milý prístup predajcu
Super komunikacia a rychle dodanie
- dobrý prístup, poradili mi po telefóne s výberom produktu
- Kamenná predajňa v MT.