- Lacnejšie!
Super, dostal som objednávku veľmi rýchlo. Ušetril som na poštovnom.
Tovar nebol hneď na sklade. Po asi štyroch dňoch mi volala pani, či ešte platí objednávka, po odsúhlasení mi bol doručený do dvoch pracovných dní.
Rýchle doručenie.
- Rychle dorucenie, dobra komunikacia
ústretovosť, komunikácia
- Tovar prišiel rýchlejšie ako som očakávala.
- Výborna komunikácia a spolupráca obchodu pri riešení mnou spôsobeného problému
- Promptné doručenie tovaru
- Výborné ceny
Rozhodne odporúčam.
- Najlepšia cena
Rychle dodanie
Pri opätovnom naskladneni tovaru uvádzate, že budete zákazníka kontaktovať, či má ešte o tovar záujem, nekontaktovali ste a ešte kuriérska služba GLS nefunguje, neuvádzajú dopredu, kedy bude tovar doručený a hneď kontaktujú zákazníka, nespokojnosť!
- Napisali ze tovar nemaju na sklade a ze sa ozvu , ked ho dostanu. Tovar uz nemaju v ponuke a stale sa neozvali. Objednavala som 3.5. a dnes je 15.5.
- Výmena tovaru bola bezproblémová a rýchla, slušnosť, prístup k zákazníkom a komunikácia.
- Dobré ceny
- Slabá komunikácia. Tovar nemali skladom, mailom mi prišla odpoveď, že keď tovar naskladnia, ozvú sa mi. po 1 1/2 týždni sa mi nikto neohlásil, keď so zavolal, sľúbili mi, že zistia stav a zavolajú. No, nikto zatiaľ nevolal. Asi zruším objednávku.
Obchod má dobré ceny, ale ak nie je tovar skladom, asi to dlhšie trvá a komunikácia je slabá zo strany obchodu.
- Lacný tovar
- Kvalitný tovsr
- Dlho trvalo kým bol tovar doručený
- neustretovi, zatajeni, neozvali na 5 vyzvy
- Ochota komunikovať a snaha vybaviť zákazníka aj keď tovar nebol priamo na sklade
- rychle dodanie objednaneho tovaru
- OK.
- Riešil som výmenu tovaru, všetko dopadlo v poriadku, určite ešte nákupim
- Ceny
- Kvalitný eshop