• Rýchlo a bezpečne doručené.

• Som veľmi spokojná.

rýchlosť dodania, dobré ceny.

Rýchlosť a dobrý výber

Ok

Objednavku jsem udelal pres internet ze si vyzdvihnu na prodejne. V mailu bylo ze si nic nemusim vytisknout. Pani na prodejne jsem rikal ze mam objednavku a dal jsem ji cislo objednavky. “Ja to tady nemam” rikala pani, ukazal jsem ji mail z cislem objednavky, tukala do pocitace, neslo ji to. Pani rika “ musite mi dat heslo” rikam ze jake heslo, ona ze k objednavce ze nejake dpd nebo ppl. Ja rikam ze jsem si to objednaval na prodejnu a ze to vyzdvihnu na prodejne tady. No a rikam ze jak to tam v pocitaci nema tak jestli mi to teda proda za cenu za jakou jsem si to objednal pres internet. No nechapala a pritom bylo podle netu na sklade v teto prodejne 3 ks. No ale pani nepochopila, asi jsem byl z jine planety. :) tak jsem odchazel se slovy ze mi tu objednavku poslali asi z Marsu a nechapu co se to deje. Ale aspon jsem usetril 5€ protoze jsem to ninde koupil za 25 a ne za 29. Takze aspon takto jsem se potesil.

Reakcia obchodu 1. Day

Mrzí nás Vaša skúsenosť s touto službou, no bohužiaľ ste práve trafili na novú kolegyňu, ktorá bola v procese zaškoľovania. Kolegyňu sme už dostatočne zaškolili a urobíme všetko preto, aby sa to do budúcna už neopakovalo.
    Ešte raz sa ospravedlňujeme a prajeme pekný deň

Dobre akcie, rychle dorucenie

Spokojnosť

• Dobry pomer cena/vyber
    • Rychle dorucenie
    • Bezpecne zabalene, vzdy dorazilo vsetko v poriadku

• Široký sortiment

• super rýchle dodanie a bezpečne zabalené.

• Rýchlosť
    • Cena
    • Donáška až do domu

Recenzia sa týka iba služby "Klikni a vyzdvyhni", ktorá jednoducho vôbec nefunguje. O mojej objednávke, ktorú som urobil predchádzajúci deň, na predajni nič nevedeli a to napriek tomu, že firma propaguje vyzdvyhnutie do 1h od objednávky. Cena požadavaná na predajni bola iná/vyššia ako som objednával. Potvrdenie objednávky prišlo až cca. 48h po jej zadaní a 24h po zakúpení tovaru. Na moju sťažnosť sa firma vôbec neunúvala odpovedať.

Reakcia obchodu 1. Day

Mrzí nás Vaša skúsenosť s touto službou a hneď ako sme dostali informáciu že nastala chyba v predajni, tak sme to preverili a riešili s personálom danej predajne. Pevne veríme, že sa nič také už nebude opakovať do budúcna a celý nákup prebehne v poriadku. Ešte raz sa ospravedlňujeme a prajeme pekný deň

Vsetko v poriadku, rychla mailovva komunikacia.

• Najlepšie ceny, rychle dodanie tovaru.

• Som spokojna,usetrili mi cas. A maju siroky vyber znackoveho alkoholu.

• Spolahlivosť

Rychle a spolahlive dodanie.

• Som veľmi spokojná s cenou výrobkov aj s doručením.