Objednávali sme riadenie ktoré sme neprebrali nakoľko bolo zabalené len v obyčajnej fólií.prislo obuchane. Do poznámky napísané a prosba o kvalitnejšie zabalenie, bez úspechu. Žiadna komunikácia s obchodom. Nula bodov.
- Mali produkty za najnižšiu cenu co som na internete našiel. To bol dôvod nákupu u nich
- Doprava celkom rýchla
Krabice produktu boli jasne manipulované. Roztrhnute a prerezane. Možno vrátené diely. 1 som chcel darovať ako darček. Pre bežné použitie je to jedno krabica sa vyhodí veciam nič nieje sú v poriadku.
- Slabá komunikácia so zákazníkom
Ok
Vážený zákazník.
Ďakujeme, že ste si vybrali práve nás.
1autodiely.sk -
Vobec mefunguje. Vyhodene peniaze.
Vážený zákazník,
Je nám ľúto, že ste s naším produktom neboli spokojný. Chápeme Vašu frustráciu a chceme Vás ubezpečiť, že Vaše obavy berieme vážne. Radi by sme túto záležitosť vyriešili. Prosím, kontaktujte nás na [email protected].
- Tovar skladom ani po 2 týždňoch nedodaný
Reakcia obchodu 1autodiely.sk
ďakujeme Vám za recenziu.
Mrzí nás Vaša zlá skúsenosť a za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme ☹
V dôsledku výnimočného systémového zlyhania došlo k strate niektorých objednávok. Uisťujeme vás, že robíme všetko pre to, aby sa podobná situácia neopakovala.
- Vzduchové filtre sú napodobeniny
- Iné rozmery filtrov
Predávajú fejky
Vážený zákazník,
-Vzduchové filtre: Je nám ľúto, že ste dostali filtre, ktoré sa zdajú byť napodobeninami. Ubezpečujeme Vás, že predávame len originálne produkty.
Prosím, zašlite nám fotografie filtrov, ktoré ste dostali, aby sme ich mohli porovnať s originálnymi produktmi.
-Rozmery filtrov: Ak ste dostali filtre s nesprávnymi rozmermi, radi Vám ich vymeníme za správne. Prosím, uveďte nám model Vášho zariadenia a rozmery filtrov, ktoré ste potrebovali.
-"Fejky": Kategoricky odmietame tvrdenie, že predávame "fejky". Všetky naše produkty sú originálne a pochádzajú od autorizovaných distribútorov.
1autodiely.sk -
- dlhá čakacia doba na vydanie tovaru, ktorý bol na sklade
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za recenziu ohľadom nákupu v našom e-shope. Objednávku ste mal pripravenú na vyzdvihnutie do 24 hodín. Tovar kde je uvedené skladom, máme na centrálnom sklade a potrebujeme ho stiahnuť na predajňu. Pri tovare, kde je uvedené skladom na predajni by ste mal objednávku pripravenú v krátkom čase.
1autodiely.sk -
- ak ma cisla dielov ktore potrebujete da sa pouzit
- nespoliehat sa filter pre vase vozidlo
https://1autodiely.sk/ -
- moznost osobneho odberu v KE
- Tovar oznaceny ako skladom nebolo mozne osobne vyzdvyhnut na nasledujuci den.
- Neskorá expedicia
- Katastrofálny prepravca
Objednal som v pondelok na dobierku a dodať nevedeli do štvrtka. Piatok sviatok.
Po sviatkoch parcel service nedvíhal telefón neinformoval o čase príchodu prišiel o pol siedmej večer a aj odišiel s tým ze sa vráti zajtra tiež takto neskoro. Ku dverám sa neunuval hneď odišiel. Dovolať sa mu už potom nedalo, cele zle. Blokuje ma v oprave auta... plus musím osloviť známych o prevzatie... katastrofaReakcia obchodu 1autodiely.sk
Vážený zákazník,
ďakujeme Vám za recenziu ohľadom nákupu v našom eshope. Ako máme uvedené v dodacích podmienkach "Expedovanie objednávok: objednávky prijate do 16:30 hod. budú expedované do 48 hodín." , nakoľko vaša objednávka bola vytvorená po 17:00 tým pádom sa expedovanie posunulo. Je nám veľmi ľúto, že ste mali také nepríjemné skúsenosti s doručovacou službou. Bohužiaľ to nevieme ovplyvniť :( -
Bolo mi doručené iné ako majú na stránke.Je to zavádzajúce.Bol som sklamaný
ďakujeme Vám za Váš nákup a recenziu.
Mrzí nás Vaša zlá skúsenosť a za vzniknutú situáciu sa ospravedlňujeme ☹ V takýchto prípadoch nám napíšte na [email protected]
1autodiely.sk -
- žiadna komunikácia so zákazníkom.
https://1autodiely.sk/ -
Balík prišiel rozbitý a mokrý, cca 1,5l močoviny vytieklo, krabice od ND rozbité, ohryzené hlodavcami.
https://1autodiely.sk/ -
Cez víkend zaplatená objednávka a expedovanie až v utorok v pondelok sa asi nedalo ..teraz je to v obchode ktorý ma zatvorené 4 dní.. keby tovar poslali hneď v pondelok dnes by som mal tovar dávno doma.
https://1autodiely.sk/ -
- problem s úhradou dobierky
- obchod nereagoval na mailovu komunikaciu
Zvolil som doručenie do balikoboxu a úhradu formou dobierky. Po príchude ku balikoboxu som zistil, že dobierku nejde uhradiť v hotovosti, kartou ani inou ľakhou cestou. Bolo požadované inštalovať nejakú aplikáciu pre úhradu ... tak som to napokon vzdal a odišiel od balikoboxu nahnevaný a bez tovaru!!!
- Všetko mi prišlo iné ako som si objednal
https://1autodiely.sk/ -
- dobry vyber, ceny v poriadku
- katalog nie je spravny. Vyberal som na moj model auta a prisiel mi zly kabinovy filter vzduchu.
Pokial ste si isti polozkami ktore kupujete tak nevidim problem ale drzat sa ich katalogu je velmi neiste. Mne prisiel zly kabinovy filter vybraty podla ich katalogu a na moj e-mail nikto nezareagoval. Takze obchod zial nemozem doporucovat.
spoločnosť uviedla na internetovej stránke na svojom portáli klamlivú reklamu respektíve dovoz tovaru v mojom prípade v hopdnote 565,20 eur mal byť zadarmo, po zaslaní objednávky a zaoplátení vyššie uvedenej sumy mi pracovník spoločnosti oznámil, že mu bolo povedané vedeném spoločnosti, že táto podmienka neplatí. Na základe uvedeného som zrušil objednávku a vrátenie finančnej čiastky 55,20 eur od zrušenia objednávky t. j. 21.9.2023 mi vrátené sume nebola. Konanie spoločnosti vnímam skôr ako na podanie podnetu na Slovenskú obchodnú inšpekciu
Reakcia obchodu 1autodiely.sk
Dobrý deň prajem, p. D..., nie je to férová recenzia, keďže sme Vám poslali potvrdenie z platobnej brány, že Vám peniaze boli refundované. Ak by ste nám uviedli číslo účtu, ako sme od Vás v daný deň žiadali, mohlo to byť celé vysporiadané. Na dlhšiu čakaciu dobu vrátenia finančných prostriedkov cez platobnú bránu ste boli telefonicky aj emailovo upozornený. Mrzí nás daná situácia.
- Tovar ktorý majú písaný skladom na predajni nemajú a ani po týždni od objednania na predajňu nedorazil.