- NIČ
- Neskutočne dlhá dodacia lehota, tovar nemajú na sklade.
Rozhodol som sa zrušiť objednávku a došlo k vyhrážkam zo strany obchodu!!! NIČ OD NICH NEKUPUJTE!!! Tie kladné recenzie si dali určite oni!!!!!!! Nikdy som sa nestretol s horšou komunikáciou. Dávam podnet na obchodnú inšpekciu!
- NIC!!!
- -obchod so zakaznikmi nekomunikuje
- -tovar, ktory maju uvedeny ze maju, v skutocnosti nemaju
- -tovar posielaju nekvalitne zabaleny
- -zle vystavena faktura
- -neprisiel mi vsetok tovar, za ktory som zaplatila a ani ma o tom neinformovali
Cele zle!!! Vsetko zle! Velmi nespolahlivy shop, nenakupujte tam, budete len sklamany a nahnevany a este vas okradnu o peniaze!
Komunikacia ziadna, tovar ktory hlasia ze maju skladom v skutocnosti nemaju. Avsak o tejto skutocnosti sa vas neobtazuju informovat.
Nezaujima ich ze ste si obednali dva kusy, oni vam bez informovania poslu jeden a fakturu vam ale vystavia na dva kusy...Ak sa vy neohradite ze je nieco zle tak sa budu zatajovat a chovat ako keby sa nic nestalo.
Keby som vedela ze nemaju vsetok tovar co som objednala, tak u nicn neobjednavam, ale onjednam zo Slovenska za postovne 1€ miesto ich 5€. Samozrejme ani po vyziadani mi postovne nevratia, napriek tomu ze to bola vylucne ich chyba.
Ospravedlnenie, samozrejme ziadne. Vyvsetlenie tiez nie.
A to som este zvedava kedy mi vratia peniaze....
- NIC
- VSETKO
CELE ZLE!!!za pol roka mi este neprisla objednavka na letne veci.Nereaguju,ziadna komunikacia a ak sa uracia napisat tak ze odoslu to buduci tyzden ale tych tyzdnov bolo uz vela ako od juna.
Dakujem pekne....Obchod NEODPORUCAM -
- ceny
- neskutočne dlhá doba dodania
- žiadna komunikácia so zákazníkom
neodporúčam beriem ich ako nespoľahlivých
- supeeeer
- super price