Veľmi milý a ústretový personál , ktorý mi ochotne telefonicky podal informácie o tovare. Bola som veľmi spokojná zo všetkými službami (obj. dodanie....)
Kvalita komunikácie je na 100 %
Mária -
- *****
- Ceny
- Komunikacia
- komunikácia a rýchle dodanie
- dorucenie bolo hned na druhy den
Spokojnosť s komunikáciou
- Všetko doručené včas.
- Nie je možné sa dovolať na uvedený kontakt.
Veĺka ponuka, rychle dodanie
V mojom prípade absolútna spokojnosť s malou chybičkou. Chýba pribalový leták v slovenskom jazyku. / Nebol žiadny !!!
Poznámka:Kvalitu W-stránky ani komunikáciu nemôžem hodnotiť, lebo som sa vlastným pričinením ani NESNAŽIL, resp, nemal som dôvod. -
- prehľadnosť
- výhodná cena
- rýchlosť dodania
odporúčam
- Rychle dorucenie
- dobré ceny a záujem o spätnú väzbu od zákazníkov
- zatiaľ všetko v poriadku
dobré ceny, veľa zliav a dobrý prístup ku zákazníkom
- zabudlo sa na vystavenie FA, a tym padom sa predlzil celkovy cas dodania no po upozorneni obchod okamzite reagoval, zaslal FA, zaplatil som a behom niekolkych dni bol tovar doruceny. Vsetko v najvacsom poriadku.
- Pestrý sortiment tovaru
- - ak je na stránke uvedené, že doručenie do 3 pracovných dní a táto podmienka sa nesplní a nikto Vás o tom ani neinformuje, tak je to dosť neprofesionálne
- So všetkým som spokojný
- Na tomto obchode som nezaznamenal žiadne slabiny
Ľudia neoľutujete :)
- Šikovnosť
- Žiadne
Neoľutujete , chodte do toho
- rýchlosť, 3-4 priebežné maily a SMS počas 48 hodín - super pohodlie bez nutnosti pamätať si niečo okolo objednávky.
Veľmi solídna cena tovaru, ktorý som objednával (flipchart), po tejto prvej, celkovo veľmi pozitívnej skúsenosti rozhodne odporúčam a prajem, aby Vám to takto vydržalo čo najdlhšie.
- super ceny
- skvely vyber
- nema
rychla doba dodania, urcite odporucam. Nakupujem v tomto obchode previdelne a som spokojny zakaznik
- prehľadnosť
- komunikácia