O.K. Rýchla reakcia.
Reakcia obchodu 123mobil.eu
ďakujeme pekne za Váš nákup a pozitívne hodnotenie, sme radi, že ste boli spokojní a niekedy nabudúce sa budeme opäť tešiť na vašu návštevu v našom e-shope:)
123mobil -
- Príkladné jednanie so zákazníkom, pri otázke o možnej reklamácií pracovníčka obchodu vykázala veľkú ústretovosť, zavolala mi a prekonzultovali sme problém. Obchod vrelo odporúčam.
123mobil -
Odporúčam, rýchle vybavenie objednávky.
- Rýchle dodanie, nízke ceny
spokojnosť, tovar doručený
123mobil -
- Som maximálne spokojná,tovar bol doručený rýchlo a potešil aj malý rozkošný vianočný darček,ďakujem krásne :-) Odporúčam ;-)
- žiadna
Som veľmi spokojná a odporúčam ;-)
Objednavala som v predvianočnom čase a všade strašili ako nechodia objednané veci,mne prišlo všetko rýchlo a pačili sa mi aj milé sprievodné mailiky ;-) Ďakujem ešte raz ;-)Reakcia obchodu 123mobil.eu
- rychle odoslanie
- komunikacia
- darcek,ktory potesi.To som roky nezazil.
- komunikacia rychlost dodania
- ziadne
123mobil -
perfektní komunikace s obchodem a rychlé doručení
- :D
Super nákup
123mobil -
Milý personál, rýchle dodanie.
- Tovar skladom
- Produkty skladom
- rychle vybavenie objednavky
- Rýchle doručenie,veľmi dobrá komunikácia
- široký výber
- dobrá cena
- rýchla a zrozumiteľná komunikácia
- expresné dodanie
- super komunikácia
123mobil -
- Bola som s každým krokom oboznámená
123mobil -
- Super rychle dodanie. Odporucam.
- Dobrá cena
Je skoro hodnotiť produkt. Iba čas ukáže koľko batérie vydrží. Ja dúfam že aspoň rok to bude :-)
123mobil -
- Dobrá cena, dobrý výber tovaru
- Rýchla dodávka pri dobrej cene
- nie sú
Maximálna spokojnosť