O.K. Rýchla reakcia.

Reakcia obchodu 123mobil.eu

ďakujeme pekne za Váš nákup a pozitívne hodnotenie, sme radi, že ste boli spokojní a niekedy nabudúce sa budeme opäť tešiť na vašu návštevu v našom e-shope:)

123mobil

• Príkladné jednanie so zákazníkom, pri otázke o možnej reklamácií pracovníčka obchodu vykázala veľkú ústretovosť, zavolala mi a prekonzultovali sme problém. Obchod vrelo odporúčam.

123mobil

Odporúčam, rýchle vybavenie objednávky.

• Rýchle dodanie, nízke ceny

spokojnosť, tovar doručený

123mobil

• Som maximálne spokojná,tovar bol doručený rýchlo a potešil aj malý rozkošný vianočný darček,ďakujem krásne :-) Odporúčam ;-)
    • žiadna

Som veľmi spokojná a odporúčam ;-)
    Objednavala som v predvianočnom čase a všade strašili ako nechodia objednané veci,mne prišlo všetko rýchlo a pačili sa mi aj milé sprievodné mailiky ;-) Ďakujem ešte raz ;-)

• rychle odoslanie
    • komunikacia
    • darcek,ktory potesi.To som roky nezazil.

• komunikacia rychlost dodania
    • ziadne

123mobil

perfektní komunikace s obchodem a rychlé doručení

• :D

Super nákup

123mobil

Milý personál, rýchle dodanie.

• Tovar skladom
    • Rýchle doručenie

• Produkty skladom
    • rychle vybavenie objednavky

• Rýchle doručenie,veľmi dobrá komunikácia

• široký výber
    • dobrá cena
    • rýchla a zrozumiteľná komunikácia
    • expresné dodanie

• Cena
    • super komunikácia

123mobil

• Bola som s každým krokom oboznámená

123mobil

• Super rychle dodanie. Odporucam.

• Dobrá cena

Je skoro hodnotiť produkt. Iba čas ukáže koľko batérie vydrží. Ja dúfam že aspoň rok to bude :-)

123mobil

• Dobrá cena, dobrý výber tovaru
    • Rýchla dodávka pri dobrej cene
    • nie sú

Maximálna spokojnosť