- Komunikácia a detailné informácie o stave objednávky
- Tovar nekvalitné niečo
Obchod doručenie ok. Ale kvalita tovaru -10 tvrdené sklo ktoré prasklo hneď pri lepení,a to som ich nalepil už niekoľko min 100 toto bol odpad. Zadný kryt batérie vôbec nepasoval čo sa týkalo časti okolo fotoaparátu a silikónové puzd som natiahol tak ze by sa vošli 2 MT vedľa seba.
Prišlo púzdro na mobil,hneď prvý deň sa okupovala koženka z neho.
Tovar mal byt na sklade l, tak dodacia doba by zrejme nemala napr.. 11dni a to stale este tovar nemam..
- Tovar , ktorý mi doručili nebol vôbec určený pre iPhone.Pero na iPhone vôbec nefunguje
- Objednal som 4000mAh a prišla mi 2900mAh
Dobry den,
pokiaľ nás zákaznik nekontaktuje ohľadne problému s dodaným tovarom, nevieme situáciu nijako riesiť. Ku dnešnému dňu sme neprijali žiadnu reklamáciu ani upozornenie ohľadne problému s tovarom.
123mobil -
Vaša žiadosť o môj názor prišla príliš skoro, pretože zásielka mi ešte nedorazila. Takže neviem, čo mám hodnotiť!!!
- nepasoval na mobil
- príliš veľký bol na mobil
Dobry den,
ochranné sklo, ktoré ste si objednal je určené pre model Lenovo Moto C a doteraz sa nestalo aby sklo nepasovalo iba v pripade, zeby ste si objednal nespravný model, napr., že máte Moto C plus ale to nevieme, kedže ste nás vôbec nekontaktoval a preto danú situáciu riešiť nevieme.
123mobil -
Tovar vizuálne o.k avšak s novým dielom nefungoval senzor. V spodnej časti sa odlepuje digitizer. Diel z číny hodný 3eur
Dobry deň
senzor zhasínania lcd nieje súčasťou lcd ale je na základovej doske. Po páde môže byť tento senzor poškodený. Všetky diely na mobilne telefóny sú z Číny :-) . Diel nebol originál pretože na uvedený model sa už 3 roky nepredávajú. Takže nedá sa porovnávať kvalita s originálom.
Team 123mobil -
- Tovar bol doručený OK.
- Tovar bol uvedený ako TRANSPARENTNÝ(PRIEHLADNÝ) aj na obrázku zadná plocha, doručený bol nepriehladný- rastrovaný(zamliečnený)
Dobry den,
puzdro bolo zaslane na zaklade vasej objednavky take ako bolo na obrazku aj s oznacenim farby.Tieto puzdra boli iba v prevedenia transparen a cierne , na obraku vidiet, ze puzdro je cire dookola ale zo zadnej strany bolo matne mliecne.Tovar ma oznaceny dodavatel ako transparent a bol zaslany spravne.
123mobil -
Zavadzajúca info v reklame výrobku.
Dobry den,
žiadnu reklamu na výrobky nikde nemáme a to, že si objednáte tovar a riadne si neprečítate názov a popis tovaru tak zato mi nemôžeme.Máte možnosť vrátenia tovaru, z dôvodu nesprávneho objednania.
123mobil -
Dodacia lehota je ok, skôr bol problém v tovare ktorý som dostal. Objednal som si púzdro na mobil, ktoré bolo špinavé akoby opotrebované, a súčiastku ( kameru) do mobilu, ktorá mi prišla zaoxidovana-nefunkčná , tovar som poslal na reklamáciu, zatiaľ sa mi neozvali.
Dobry den,
vasa reklamacia bola prijata a nasledne vybavena vymenou tovaru od dodavatela.
123mobil -
Tovar som zatiaľ nedostala tak ako vás mám hodnotiť? Samozrejme že by som vás neodporúčala nikomu!d
Dobry den,
komunikovali sme spolu mailom a na zaklade dohovoru bola vasa objednavka vybavena a expedovana, preto sme vasu recenziu nepochopili.
123mobil -
Strata času s vami obchodovat.Mám 69 rokov taká skúsenost ako s Vami je rarita -úkaz ktorý sa občas vyskytne.
Dobry den,
vasa skusenost nas mrzi ale vami objednany tovar nam nebol dodavatelom doruceny z dovodu nedostupnosti na skladoch o com sme vas informovali.Skladom su ine variany, o ktore ste nemali zaujem.
Tovar zakúpený 4.6.
Všetko vraj skladom. Dnes je tomu 11dní a stále nič. Asi to poslali holubom a ten pre vysoké teploty skolaboval.Reakcia obchodu 123mobil.eu
Dobry den,
vobec nieje pravda, ze vsetok vami objednany tovar bol skladom.Jedna polozka bola na objednavku s dobou dodania 19dni ako je uvedene na stranke a taktiez ste boli o tom informovany mailom.
123mobil -
Tovar mi zatiaľ neprišiel.
Tovar mi vobec neprisiel
Vážený zákazník,
25.1 evidujeme vyexpedovanie všetkých zasielok, okrem jednej objednávky kde je dostupnosť koniec februára. Prosím kontaktujte nás na 0915611123 alebo na email: [email protected]
Team 123mobil -
- su to podvodnici ponukaju jedno a posielaju druhe na fotke original v zasielke cinsky smejd
Reakcia obchodu 123mobil.eu
Po telefonickom konntakte situacia vysvetlena k spokojnosti zákazníka.
- zlomený okraj baterie
Display mal chybný konektor povedal to aj odborník vo fix servise v BA
- rychle dodanie
- seriozny obchod
- sklo ani zdaleka nepokryje zobrazovaciu cast displeja
- lacny a zly dodavatelia