• Rýchlosť dodania
    • Kvalitný tovar

Reakcia obchodu 123 Kočíky

Ďakujeme za Váš čas, ktorý ste si našli na podelenie sa o Vašu skúsenosť s nákupom u nás.
    123kociky

• Poradenstvo pri kúpe detskej autosedačky

100% spokojnosť

• komunikacia
    • rychlost dodania tovar prisiel o dobry tyzden skor ako mal

• rychle odoslanie tovaru
    • cena
    • komunikacia

Veľmi príjemný prístup.

123kociky

Vrelo odporúčam, po telefónnom rozhovore mi pán zodpovedal otázky aj keď bola už sobota po pracovnej dobe a tak som si upresnila či kúpu urobím alebo nie. Nehovoriac, že bol veľmi milý, ústretový, nápomocný. Som naprosto spokojná objednávka došla v utorok a malinká spokojné cestovala.
    A v pondelok som sa ubezpečila že tovar mi príde domov nasledujúci deň čo môj stres ukľudnilo, a mohla som sa sústrediť na balenie a maličku princezničku.

Reakcia obchodu 123 Kočíky

Ďakujeme pekne za Vaše milé hodnotenie. Teší nás, že ste bola s nákupom spokojná.
    123kočíky

Bezproblémový nákup a rýchle dodanie.

• Rýchle dodanie

123kociky

Velmi ochotni, mili, hlavne som tovar potrebovala rychlo a aj mi ho rychlo dorucili. Super! Urcite odporucam

123kociky

Maximálna spokojnosť, rýchle dodanie objednaného tovaru.

• Prehľadná stránka
    • Skvelá a rýchla komunikácia
    • Rýchle doručenie

123kociky

• rýchle dodanie, spoľahlivosť, výborná komunikácia
    • skvelé poradenstvo v kamennom obchode

• Perfektná a promptna komunikacia
    • Veľmi milý a nápomocný personal/ majitelia:)
    • Super rýchle dorucenie

Úžasný e-shop, urcite odporúčam:)

123kociky

Najlepsia cena a rychle dodanie

123kociky

Vybavenie expresne rýchlo. Objednala som a o pár hodín mi už volali že tovar mam nachystany na vyzdvihnutie.

123kociky

• Telefonovala som v piatok ráno, že potrebujem sedačku do štvrtka druhého týždňa. Áno nieje problém. Info od predajcu v stredu, že odoslal objednaný tovar. Vo štvrtok prišla síce, len neviem prečo človek musí tak dlho tŕpnuť, keď objednáva v piatok ráno a tovar skladom bol, bolo mi to do telefónu povedané.

Zdravím Vás.
    Áno, volala ste vopred (v piatok) a preverila si, či Vám danú autosedačku vieme dodať do štvrtka. Tovar sme nemali skladom ako píšete, ale s dodaním do 4-7 pracovných dní, čo bolo uvedené aj na našej webstránke. My sme Vám potvrdili, že tovar vieme dodať do štvrtku. Autosedačku sme Vám v ten deň aj doručili ako sme boli dohodnutí, čím sme splnili Váš dotaz z telefonátu.
    Pri každom tovare máme uvedenú reálnu dostupnosť. Tovar s dostupnosťou "skladom" expedujeme okamžite a ostatný tovar podľa uvedenej dodacej doby.
    Z našej strany teda bolo všetko vybavené tak ako bolo uvedené na webe a ako sme sa vopred dohodli.
    Prajem pekný deň.
    Tita

Veľká spokojnosť,rýchle dodanie, tovar perfektne zabalený.Objednám znova.

Reakcia obchodu 123 Kočíky

Ďakujeme za túto peknú recenziu. Sme radi, že Vaša skúsenosť s nami bola popzitívna. Tešíme sa teda na ďaľšiu objednávku ;)

• Som spokojna

Reakcia obchodu 123 Kočíky

Vaša spokojnosť = naša radosť! Tešíme sa, že sme Vás potešili.
    Ďakujeme za nákup.

Pre nase deti sme tu nakupili uz 3 kociky aj 3 autosedacky a vzdy velka spokojnost. Pan majitel osobne vzdy dobre poradi a objednavky cez eshop su vybavene rychlo. Odporucam predajnu aj eshop.

Reakcia obchodu 123 Kočíky

Ďakujeme za takúta parádnu dlhoročnú spoluprácu. Veľmi si to vážime.
    Tita

• Rýchlosť doručenia
    • Nízke ceny vďaka zľavám

Reakcia obchodu 123 Kočíky

Ďakujeme za hodnotenie a prajeme všetko dobré!
    Tím 123kociky.sk