- Rýchlosť dodania
- Kvalitný tovar
Reakcia obchodu 123 Kočíky
Ďakujeme za Váš čas, ktorý ste si našli na podelenie sa o Vašu skúsenosť s nákupom u nás.
123kociky -
- Poradenstvo pri kúpe detskej autosedačky
100% spokojnosť
- komunikacia
- rychlost dodania tovar prisiel o dobry tyzden skor ako mal
- rychle odoslanie tovaru
- komunikacia
Veľmi príjemný prístup.
123kociky -
Vrelo odporúčam, po telefónnom rozhovore mi pán zodpovedal otázky aj keď bola už sobota po pracovnej dobe a tak som si upresnila či kúpu urobím alebo nie. Nehovoriac, že bol veľmi milý, ústretový, nápomocný. Som naprosto spokojná objednávka došla v utorok a malinká spokojné cestovala.
A v pondelok som sa ubezpečila že tovar mi príde domov nasledujúci deň čo môj stres ukľudnilo, a mohla som sa sústrediť na balenie a maličku princezničku.Reakcia obchodu 123 Kočíky
Ďakujeme pekne za Vaše milé hodnotenie. Teší nás, že ste bola s nákupom spokojná.
123kočíky -
Bezproblémový nákup a rýchle dodanie.
123kociky -
Velmi ochotni, mili, hlavne som tovar potrebovala rychlo a aj mi ho rychlo dorucili. Super! Urcite odporucam
123kociky -
Maximálna spokojnosť, rýchle dodanie objednaného tovaru.
- Prehľadná stránka
- Skvelá a rýchla komunikácia
- Rýchle doručenie
123kociky -
- rýchle dodanie, spoľahlivosť, výborná komunikácia
- skvelé poradenstvo v kamennom obchode
- Perfektná a promptna komunikacia
- Veľmi milý a nápomocný personal/ majitelia:)
- Super rýchle dorucenie
Úžasný e-shop, urcite odporúčam:)
123kociky -
Najlepsia cena a rychle dodanie
123kociky -
Vybavenie expresne rýchlo. Objednala som a o pár hodín mi už volali že tovar mam nachystany na vyzdvihnutie.
123kociky -
- Telefonovala som v piatok ráno, že potrebujem sedačku do štvrtka druhého týždňa. Áno nieje problém. Info od predajcu v stredu, že odoslal objednaný tovar. Vo štvrtok prišla síce, len neviem prečo človek musí tak dlho tŕpnuť, keď objednáva v piatok ráno a tovar skladom bol, bolo mi to do telefónu povedané.
Zdravím Vás.
Áno, volala ste vopred (v piatok) a preverila si, či Vám danú autosedačku vieme dodať do štvrtka. Tovar sme nemali skladom ako píšete, ale s dodaním do 4-7 pracovných dní, čo bolo uvedené aj na našej webstránke. My sme Vám potvrdili, že tovar vieme dodať do štvrtku. Autosedačku sme Vám v ten deň aj doručili ako sme boli dohodnutí, čím sme splnili Váš dotaz z telefonátu.
Pri každom tovare máme uvedenú reálnu dostupnosť. Tovar s dostupnosťou "skladom" expedujeme okamžite a ostatný tovar podľa uvedenej dodacej doby.
Z našej strany teda bolo všetko vybavené tak ako bolo uvedené na webe a ako sme sa vopred dohodli.
Prajem pekný deň.
Tita -
Veľká spokojnosť,rýchle dodanie, tovar perfektne zabalený.Objednám znova.
Reakcia obchodu 123 Kočíky
Ďakujeme za túto peknú recenziu. Sme radi, že Vaša skúsenosť s nami bola popzitívna. Tešíme sa teda na ďaľšiu objednávku ;)
- Som spokojna
Reakcia obchodu 123 Kočíky
Vaša spokojnosť = naša radosť! Tešíme sa, že sme Vás potešili.
Ďakujeme za nákup. -
Pre nase deti sme tu nakupili uz 3 kociky aj 3 autosedacky a vzdy velka spokojnost. Pan majitel osobne vzdy dobre poradi a objednavky cez eshop su vybavene rychlo. Odporucam predajnu aj eshop.
Reakcia obchodu 123 Kočíky
Ďakujeme za takúta parádnu dlhoročnú spoluprácu. Veľmi si to vážime.
Tita -
- Rýchlosť doručenia
- Nízke ceny vďaka zľavám
Reakcia obchodu 123 Kočíky
Ďakujeme za hodnotenie a prajeme všetko dobré!
Tím 123kociky.sk