• Všetko tak, ako to zákazník očakáva.

• rýchlosť doručenia
    • kvalita nie kvantita

Odporúčam! Kvalita, záruka originality. Ak, hľadáte kúsky, ktoré u nás nie sú dostupné, tu ich nájdete. Ak nemáte čas ísť do zahraničia, tento obchod je jasná voľba. Dúfam, že eshop ešte rozšíri svoj výber a značky.

Seriozny pristup k zákazníkovi, ústretovosť a krásny, kvalitný tovar.
    Záruka spokojnosti.

Mam vynikajuce skusenosti, ochota neskutocna na dnesny svet, naozaj som velmi spokojna. a este to NAJ - tovar uzasny !!!

• Objednám, zaplatím a rýchle dodanie

Veľmi milo ma prekvapilo rýchle vybavenie mojej objednávky. Tovar splnil moje očakávania, určite to nebol môj posledný nákup.

Nemám žiadne výhrady, všetko prepbehlo absolútne v poriadku.

• Rychlost
    • Spolahlivost
    • Kvalita

Velka spokojnost
    Urcite objednam aj nabuduce
    Odporucam

• Kvalita, cena a služby na 100% vyhovuje
    • Krásny tovar

• Prehľadnosť stránky, popis tovaru, dostupnosť

• Pri cene darčeku 114€ by som uvítala dopravu grátis....aj keď sa z toho nestriela.

Reakcia obchodu 10k.sk

Hanka, ďakujeme za Vašu objednávku a dovoľte reakciu. Pri objednávke ste si určite všimli, že doprava zdarma, je pri sume 200,- eur a viac. Pri ďalšej objednávke nám vopred napíšte, môžeme nejakú zľavu poskytnúť. Súhlasíte? :)

S láskou Luxusný darček

Rýchle dodanie tovaru a tovar bez závad.

Reakcia obchodu 10k.sk

Ingrid, ďakujeme za vašu reakciu, sme radi že je všetko v poriadku a že ste u nás nakúpili. Slovenská pošta je naozaj trošku pomalá. Ak to chcete mať doma na druhý deň, tak kurier bude tá lepšia voľba doručenia.
    Prajeme krásny deň.

• Výborná komunikace
    • Milá obsluha
    • Ochota

Rýchle dodanie, krásne balenie s červenou mašľou, skvelá komunikácia, maximálna spokojnosť.

Reakcia obchodu 10k.sk

Ďakujeme Veronika, všetko robíme s láskou. Chceme aby ste mali maximálny pôžitok z nákupu u nás. Aj nabudúce :)

Milá pani, ktorá mi poradila a bola velmi ochotná ,,,, :)

Reakcia obchodu 10k.sk

Zuzka, ďakujeme za pochvalu, dobre to padlo. S radosťou aj nabudúce.