Recenzie Prva.sk
Pridané: včera, 18:42
mino
Recenzie emailom
Pre príjem recenzií emailom, kliknite na tlačítko "Prihlásiť".
Pridané: 25. augusta 2010
Pridané: 10. augusta 2010
Elelctrolux
NEKUPOVATProti:
- Po objednavke tovaru sme nedostali ziadne info i ked dany tovar mal byt doruceny do 3-5 dni. Opatovne som kontaktoval firmu, kde mi bolo povedane, ze zajtra mi tovar dojde, a zase nic to iste dookola a stale nic este 10 dni, potom stale len vyhovorky a bla ....
- Ani raz ma ako prvy nekontaktovali oni a zakaznika co chce tovar nazvali ako nevhodneho i ked su oni sami neschopni absolutne neodporucam banda amaterov...
Pridané: 5. augusta 2010
Jozef
dobre ceny,lacna a hlavne rychla preprava a ludia ktori vedia poradit pri vyrobkochPre:
- Komunikacia na vysokej urovni a rychla dodavka nic viac si od internetoveho obchodu ine nezelam!vsetko splnaju takze urcite palec hore
Proti:
- este lepsie ceny?:)
Pridané: 30. júla 2010
HERO
Pridané: 21. júla 2010
Pridané: 15. júla 2010
SWAT
Max. spokojnostPre:
- To čo deklarovali, to aj slubili, tovar prisiel v poriadku do 2 dni od zaslania objednavky.
Proti:
- Trosku mensi zmatok, chcel som platit cez ucet, poslali to dobierkou, ale cez telefon ma dopredu upozonili, ze tam nastala chyba. Vyhrada voci dorucovatelskej sluzbe, zavolaju az ked su pomaly u Vas. Mohli by volat aspon dve hodiny skor, aby sa clovek mohol zariadit.
Pridané: 13. júla 2010
Anonym
V tomto obchode by som viackrát nenakupovala.Proti:
- S týmto obchodom som bohužiaľ veľmi nespokojná.
- Tovar nám prišiel o 2 týždne neskôr ako mali uvedené na stránke, bez vysvetlenia a ospravedlnenia a bez záručného listu a tiež slovenského návodu na použitie.
- Poslali iný (lacnejší) výrobok a odmietli poslať správny.
- Z ich strany veľmi slabá komunikácia so zákazníkmi.
Pridané: 12. júla 2010
Rasťo