Recenzie BESTCena
Pridané: včera, 15:01
older
Recenzie emailom
Pre príjem recenzií emailom, kliknite na tlačítko "Prihlásiť".
Anonym
Bol to moj prvy nakup v tomto obchode.Zatial som spokojna dobra komunikacia dobra cena rychle dodanie.Odporucam nakup v tomto obchodePre:
- Dobra komunikacia
- Dobra cena
- Rychle dodanie tovaru
Proti:
- Co ma prekvapilo ze uvadzate doprava zadarmo cez postu a pri tom treba platit za dobierku 5EUR
- A kurierska sluzba 10eur Ale nakoniec mi dorucil kurier za 5 eu
- Odporucam nakup v tomto obchode
Martin
Tomas
Pridané: 31. augusta 2010
kiko
Pridané: 30. augusta 2010
Jaromír Latipov
Pre nákup v tomto internetovom obchode som sa rozhodol prereto, lebo ked som porovnal ceny vo všetkých obcodoch, tak som zistil, že na tom istom tovare ušetrím aj 150€, čo som bol prekvapený.Tento obchod má skutočne najnižšiu cenu tovarov akú som kedy videl.
Objednal som si cez internet telo fotoaparátu Canon EOS 1000D, statív, a 4GB pametovú kartu do fotoaparátu. To všetko som objednal v jeden deň a nasledujúci deň ráno asi okolo 10 hodiny mi tovar doručil pán kuriér. Bol som velmi prekvapený, lebo som z okresu Nové Zámky a tento internetový obchod sa nachádza až v Košiciach. Za 24 hodín som mal doručený tovar. Som skutočne velmi spokojný, tovar dorazil v poriadku, nič nechýbalo a všetko funguje ako má.
Určite by som odporučil aj ostatným luďom nakupovať v tomto obchode.Z vlastnej skúsenosti viem, že j to rýchle,bezpečné a tovar za fantastickú cenu.
Pre:
- Prekvapujúca rýcholsť dodania tovaru
- Najnižšia cena aká na Slovensku existuje
- Nízka cena kuriera
- Donáška až do domu
- Doprava je zadarmo, ak platím prevodom z účtu
Pridané: 27. augusta 2010
Ivan
Pridané: 27. augusta 2010
jarek
Pridané: 24. augusta 2010
dodo3232
Pridané: 23. augusta 2010
Ja
Zobrazujem 1 - 10 zo 149 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...15 Ďalšie »