• Rýchlosť dodania,darčeky k objednávke

Reakcia obchodu Zverky

Sme radi, že darčeky potešili.
    Team Zverky

• spoľaglivosť

Reakcia obchodu Zverky

Ďakujeme za kladnú recenziu a prejavenú priazeň v tomto roku, želáme krásne sviatky a všetko dobré do ďalšieho roka. Team Zverky

• Všetko super rýchlo vybavené a ďakujeme za darčeky k objednávke

Sme radi, že darčeky potešili, ďakujeme za recenziu. Team Zverky

Super rýchle dodanie

Reakcia obchodu Zverky

Ďakujeme za milú recenziu, sme radi za každého spokojného zákaznika, ktorý ocení rýchlosť dodania. Team Zverky

Veľmi spokojná.

Reakcia obchodu Zverky

Ďakujeme za kladnú recenziu, sme radi za každého spokojného zákaznika. Team Zverky

Výborný obchod pre psíkovi .Expresne dodanie.

Reakcia obchodu Zverky

Ďakujeme za kladnú recenziu, teší nás od každého spokojného zákaznika, ktorý ocení rýchlosť dodania. Team Zverky

Skvely vyber a rychle dodanie ako vzdy

• Rychlost dodania

Reakcia obchodu Zverky

Ďakujem za kladnú recenziu, rýchlosť odoslania a doručenia balíka je našou prioritou. Team Zverky.

Výborný výber, ochota pomôcť, rýchle dorucenie

Reakcia obchodu Zverky

Ďakujem za kladnú recenziu. Vážime si každú jednu spätnú väzbu, aby sme vedeli čo robíme dobre a kde máme prípadne nedostatky. Sme radi, že sa vám naše služby páčia. Team Zverky.

Bezproblémová komunikácia, bohatý sortiment produktov, bezproblemový výber z ponuky, veĺkou nevýhodou je kuriérska spoločnosť , s ktorou mám opakovane zlé skúsenosti.

Reakcia obchodu Zverky

Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu, veľmi si ju ceníme a budeme sa snažiť aj naďalej takto pokračovať.
    Čo sa týka kuriérskych spoločností, ktoré využívame máme dobré ohlasy, avšak može sa stať že zrovna pobočka vo vašom regióne má nedostatky o ktorých centrála nevie. Radi preveríme váš problém a pokúsime sa tieto nedostatky eliminovať.

Team Zverky

• rychlost dodania,doba expiracie produktu,neposkodeny obal produktu

Reakcia obchodu Zverky

Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu, veľmi si ju ceníme tak ako každú inú, napĺňajú nás pocitom, že to čo robíme a ako robíme má zmysel. Team Zverky

• Dobré ceny,akcie,týchle dorucenie

Reakcia obchodu Zverky

Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu, veľmi si ceníme každú jednu a napĺňa nás pocitom, že to čo robíme a ako robíme má zmysel. Team Zverky

Dobrá komunikácia,promtné vybavenie objednávky, najvyššia spokojnosť.

Reakcia obchodu Zverky

Ďakujeme za kladnú recenziu, veľmi nás teší ako nás hodnotíte. Team Zverky

• Komunikace
    • Rychle doručení
    • Ochota

Ďakujeme za kladnú recenziu, veľmi nás teší. Team Zverky

• Doručenie rýchlo, ochota poradiť a vždy prihodeny darcek , vernostný program
    • Vyššia cena oproti konkurencii a zabalene mi prišlo už 2x zle no verím ze dôjde k naprave lebo na začiatku mi chodilo balené priam špičkovo

Nakupujem už dlhšie a až na vyššiu sumu som spokojná

Reakcia obchodu Zverky

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu, som rád že sme si o tom mohli povedať ako sa veci majú, u niektorých značiek musíme dodržiavať ceny určené distribútorom a ak nejaký nadnarodný koncern tie ceny podráža, my to nevieme ovplyvniť.

Obal sa mohol poškodiť počas prepravy, može sa to stať aj kuriérovi napríklad na bežiacom páse v depe a pod, balíme do nových krabíc, prípadne len raz použitých, snažíme sa byť čo najviac ekologický.

Sme radi že darček a naše služby hodnotíte kladne. Team Zverky.

• Široký výber
    • Rýchle doručenie

Reakcia obchodu Zverky

Rýchlosť je naša priorita, sme radi ak zákazník ocení, že tovar máme naozaj skladom k rýchlemu doručeniu.

Rýchle dodanie. Spokojnosť

Reakcia obchodu Zverky

Ďakujeme, sme radi ak zákazník ocení rýchlosť dodania, mať tovar skladom k rýchlemu dodaniu je naša priorita.

Super obchodík, aj s darčekom

Reakcia obchodu Zverky

Sme radi, že darček potešil a vďaka vašim spätným recenziám máme dvojitú radosť.

• Rýchlosť

Reakcia obchodu Zverky

Ďakujeme, rýchlosť dodania tovaru je pre nás prioritou.

Stále mu kupujem jahňacie sušené mäso,ide sa za tým zblázniť,ale majú veľký výber všetkého.

Ďakujeme za recenziu, máme radosť, že psíkovi chutí. Team Zverky