- Veľmi rýchle dodanie, perfektna komunikácia a ochota , poradenstvo pri kúpe aj cez telefon
Odporúčam
dobrý servis, kvalitný tovar, spokojnosť so všetkým, odporúčam!!!
Prsteň sa mi páčil
bola som spokojna.
- Sortiment, ktory nepodnikal kamenný obchod
Rychlá reakcia, okamžitě vybavenie objednávky do druhého dna, elegantna embalage, shoda produktu s vyobrazením, kvalita, profesionálna komunikacia
- dobrá prezentácia výrobku
- Pekne sperky
- Dobrá cena
- Rýchle,bezproblémové dodanie,tovar v top stave
- Veľmi rýchle doručenie
- Prehľadný eshop
- Široký sortiment
- S obchodnom a vybavením mojej objednávky som spokojná, ďakujem
- Dobrá komunikácia.
- Tovar som objednala poobede a na druhý deň som mala objednaný tovar doručený .Veľmi som bola spokojná.
Zásielka mi bola doručená krásne zabalená, prívesok zavesený na retiazke Veľká spokojnosť
Reakcia obchodu Zlatníctvo Adamas
Ďakujeme veľmi pekne za pozitívne hodnotenie, sme radi, že náš tovar sa Vám páčil!
- Krásny šperk za prijateľnú cenu, aký som inde nenašla. Určite odporúčam.
Som spokojný prívesok ne krásny. Ale sklamaný. Doprava je 5€ a trvá to 3dni Hm malý by to posielať. Nejakou inou spoločnosťou. Kde je doprava. Lacenšia a doručenie na druhý deň
Rýchle ,prehladné objednanie . Super ceny.100%
Reakcia obchodu Zlatníctvo Adamas
Ďakujeme veľmi pekne za pozitívne hodnotenie nášho webshopu, sme radi, že ste boli našimi službami spokojná a splnili sme Vaše očakávania!