• rýchle vybavenie objednávky
    • žiadna

• Prehľadný eshop
    • Silne pro-zákaznícky prístup - omylom som objednala zlý rozmer a ešte mi to aj časovo súrilo - zákaznícka podpora bola veľmi ústretová a všetko vyriešili, dostali sme opravený rozmer matracov a ešte skôr ako bol garantovaný termín.

Veĺmi odporúčam spoluprácu nakoľko neskutočne prijemný prístup už pri zadávaní zákazky a nasledne velka profesionalita pani ,ktorá ma previedla celým procesom a bolavvelmi ochotná a nápomocná...tovar mi došiel v určenom čase v určenej sume dokonca ma potešili darčekom ...až budem na buduce objednávať matrac tak už len jedine cez nich

• Super!
    • Rýchlo

celková spokojnosť

Som veľmi spokojná.

• ochota, ponuka tovaru, ceny

• veľmi dobrá komunikácia, skoré dodanie

• Rýchle dodacie
    • Široká ponuka
    • Kvalitný tovar

Zatiaľ neviem zhodnotiť, nakoľko tovar ešte neprišiel.

Reakcia obchodu ZdriemniSi.sk

Dobrý deň prajem,

ďakujeme za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Technickou chybou Vám pravdepodobne prišla žiadosť o recenziu skôr ako sme tovar stihli odoslať. Nemusíte sa však báť, Vaša objednávka bude doručená v čase, ktorý uvádzame na webe.

Ak by ste potrebovali poradiť alebo sa informovať o stave Vašej objednávky, neváhajte nás prosím kedykoľvek kontaktovať.

tím ZdriemniSi.sk

• Rýchle spracovanie objednávky a aj dodanie objednaného tovaru.

• Rýchlosť doručenia

• Potrebovala som nestandardne rozmery matraca a vyrobili mi ho presne na cm - matrac aj vrchny odnimatelny potah.

Tovar mi bol doručený včas,ale poškodený.Reklamácia bola vybavená promtne a k mojej spokojnosti .

Reakcia obchodu ZdriemniSi.sk

ďakujeme za Vašu recenziu. Situácia s doručeným poškodeným tovarom nás veľmi mrzí. Kuriériom sa nanešťastie niekedy aj napriek dôkladnému baleniu podarí vrstvy balenia poškodiť. Sme radi, že reklamácia bola promntne vybavená k Vašej spokojnosti a veríme, že Vám tovar bude dlho slúžiť.

V prípade potreby sa na nás neváhajte kedykoľvek obrátiť.

Tím ZdriemniSi.sk

• veľmi ochotný personál, rýchle dodanie aj napriek atypu matraca

• Všetko bolo na profesionálnej úrovni
    • Nemám čo

Odporúčam aj ostatným zákazníkom

• Tovar načas dodaný, dobre zabaleny

• Velmi dobra a rychla komunikacia

• široký výber matracov
    • možnosť vybrať si vlastnú veľkosť
    • rýchlosť doručenia

Objednávala som vrchný matrac v atypickom rozmere, na druhý deň mi bol oznámený predpokladaný deň odoslania. Termín doručenia bol dodržaný. Za mňa veľká spokojnosť aj s tovarom aj prístupom obchodu

• Veľmi oceňujem profesionalitu obchodu. Určite odporúčam. Je vidno, že im záleží ma tom, aby poskytli čo najlepší prístup k zákazníkom.