- rýchle vybavenie objednávky
- žiadna
- Prehľadný eshop
- Silne pro-zákaznícky prístup - omylom som objednala zlý rozmer a ešte mi to aj časovo súrilo - zákaznícka podpora bola veľmi ústretová a všetko vyriešili, dostali sme opravený rozmer matracov a ešte skôr ako bol garantovaný termín.
Veĺmi odporúčam spoluprácu nakoľko neskutočne prijemný prístup už pri zadávaní zákazky a nasledne velka profesionalita pani ,ktorá ma previedla celým procesom a bolavvelmi ochotná a nápomocná...tovar mi došiel v určenom čase v určenej sume dokonca ma potešili darčekom ...až budem na buduce objednávať matrac tak už len jedine cez nich
- Super!
- Rýchlo
celková spokojnosť
Som veľmi spokojná.
- ochota, ponuka tovaru, ceny
- veľmi dobrá komunikácia, skoré dodanie
- Rýchle dodacie
- Široká ponuka
- Kvalitný tovar
Zatiaľ neviem zhodnotiť, nakoľko tovar ešte neprišiel.
Reakcia obchodu ZdriemniSi.sk
Dobrý deň prajem,
ďakujeme za Vašu recenziu a ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu. Technickou chybou Vám pravdepodobne prišla žiadosť o recenziu skôr ako sme tovar stihli odoslať. Nemusíte sa však báť, Vaša objednávka bude doručená v čase, ktorý uvádzame na webe.
Ak by ste potrebovali poradiť alebo sa informovať o stave Vašej objednávky, neváhajte nás prosím kedykoľvek kontaktovať.
tím ZdriemniSi.sk -
- Rýchle spracovanie objednávky a aj dodanie objednaného tovaru.
- Rýchlosť doručenia
- Potrebovala som nestandardne rozmery matraca a vyrobili mi ho presne na cm - matrac aj vrchny odnimatelny potah.
Tovar mi bol doručený včas,ale poškodený.Reklamácia bola vybavená promtne a k mojej spokojnosti .
Reakcia obchodu ZdriemniSi.sk
ďakujeme za Vašu recenziu. Situácia s doručeným poškodeným tovarom nás veľmi mrzí. Kuriériom sa nanešťastie niekedy aj napriek dôkladnému baleniu podarí vrstvy balenia poškodiť. Sme radi, že reklamácia bola promntne vybavená k Vašej spokojnosti a veríme, že Vám tovar bude dlho slúžiť.
V prípade potreby sa na nás neváhajte kedykoľvek obrátiť.
Tím ZdriemniSi.sk -
- veľmi ochotný personál, rýchle dodanie aj napriek atypu matraca
- Všetko bolo na profesionálnej úrovni
- Nemám čo
Odporúčam aj ostatným zákazníkom
- Tovar načas dodaný, dobre zabaleny
- Velmi dobra a rychla komunikacia
- široký výber matracov
- možnosť vybrať si vlastnú veľkosť
- rýchlosť doručenia
Objednávala som vrchný matrac v atypickom rozmere, na druhý deň mi bol oznámený predpokladaný deň odoslania. Termín doručenia bol dodržaný. Za mňa veľká spokojnosť aj s tovarom aj prístupom obchodu
- Veľmi oceňujem profesionalitu obchodu. Určite odporúčam. Je vidno, že im záleží ma tom, aby poskytli čo najlepší prístup k zákazníkom.