- rýchle dodanie
- Nevýhoda je, že sa doručuje len na poštu a tá vám ju privezie síce, ale čakáte celý deň, lebo vám neoznámi pošta v akom čase zhruba dovezie zásielku. nechápem prečo nemôže byť doručený tovar do zásielkovne.
Obchod dobre, ale pre doručovanie asi viac neobjednám..preto, že doručujú len prostredníctvom slov. pošty, jednak drahé a časovo náročné čakať celý deň na dodávku zásielky
Reakcia obchodu zdravesnivanie
Dobrý den
Děkujeme za Vaši recenzi.
Poštu vždy zadáváme na adresu zákazníka.Je nám velice líto že jste s dodáním měla komplikace.
Snažíme se najít jiného dopravce doufáme že to bude v nejbližším čase.
S přáním krásného dne
Zdravé snívanie -
Obchod prebehol v poriadku a rýchle.
Bol mi dodaný iný tovar ako bol deklarovaný.
Reakcia obchodu zdravesnivanie
je nám líto nepochopení našeho popisku produktu, kde uvádíme celkovou výšku topperu včetně potahu 6cm a výšku pěnového jádra toppperu 4cm.
Nabídli jsme Vám výměnu jádra za 6cm, ale na email jste již nereagoval. -
Odporúčam nákup v tomto obchode.
- Majú pyžamka aj na moletky
- Majú rôzny výber tovaru
- Rýchle jednanie, doručenie všetko bez problémov
- výber
- rýchlosť
- doručenie do "Packety"
Všetko ok
Všetko prebehlo rýchlo a bez problémov
Krátka doba dodania,pekný tovar
Skoré doručenie, dokonca možnosť aj výmeny tovaru. 100 bodov. Super
Župan je super, sadol akurát, je veľmi príjemný, jemný na dotyk, hrejivý. Ale problém bol s doručením. Tovar som kupovala na dobierku s doručením. Kuriér žiadal platbu len hotovosťou, ktorú som nemala. Tak som musela ísť neskôr po zásielku na poštu a tam som už kartou platiť mohla ! Pre mňa zbytočná komplikácia:( . Dobudúcna by bolo vhodné mať možnosť platiť kartou aj kuriérovi. Inak som zbytočne zaplatila 5.-EUR za doručenie . Ale kvalita tovaru to vynahradila :)
- všetko Ok
- rychle dodanie, dokladne zabalene, kvalitne
- Rychlost a spolahlivost dodania tovaru.
veľká spokojnosť
- Super
Chcem sa poďakovať za vaše spoľahlivé služby!
prehladné, rýchle doručenie, perfektný tovar, krásne zabalené
- Seriózny eshop, super rýchle doručenie.
Som maximálne spokojná, tovar mi bol doručený hneď druhý deň od vytvorenia objednávky a to išiel tovar z Čiech na Slovensko. Takže spoľahlivý a rýchly eshop, tak to má vyzerať. Ďakujem.
- Spokojnosť, rýchle doručenie