Produkt po zapojeni fungoval 2 hod a potom uz nie Zlý kus .
Reakcia obchodu zajtra-doma.sk
mrzí nás, pokud se zbožím nebylo něco v pořádku. U Vaší objednávky neevidujeme žádnou reklamaci a na základě recenze není v našich možnostech problém posoudit.
Tímto bychom Vás chtěli poprosit, abyste nás kontaktoval prostřednictvím online reklamačního formuláře na našich stránkách, reklamací se budeme rádi zabývat.
- Nedodržaný termín dodania
- Tovar rozpáraný teda nepoužiteľný.
Nikdy viac.
Reakcia obchodu zajtra-doma.sk
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Vaše objednávka byla vytvořena o víkendu, předána dopravci byla v úterý z důvodu pondělního státního svátku.
Tým zajtra-doma.sk -
objednal som si ledky, ktore absolutne nesvietia to aj zapalka svieti viacej… take produkty by vobec nemali predavat. Cize neodporucam.
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Omlouváme se, pokud se zbožím není něco v pořádku.
Reklamační oddělení Vás již kontaktovalo.
Tým zajtra-doma.sk -
Objednala som si rozperné police do skrine. Miesto nich mi došli nejaké lopare s pasmi papierov, ktoré som netušila ani na čo sú. nakoniec som si našla na internete, že sú to "šupky" na pizzu . Takže mi došlo niečo celkom iné ako som si objednala, navyše absolutne nepoužiteľné !! Písala som hned email predajcovi, no vôbec nereagujú !!
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Poprosila bych Vás o kontrolu zda se jednalo o objednávku v našem E-shopu.
Objednávka byla zrušena zákazníkem, ještě před odesláním.
Tým zajtra-doma.sk -
- Vzhľad nezodpovedá popisu, hlavne rozmery
Tým zajtra-doma.sk -
Tovar bol v zachovalom stave, ale v nefunkčnom zmysle. Chcela by som vrátit tovar do 14 dní.
Reakcia obchodu zajtra-doma.sk
jestli máte zájem o vrácení zboží, musíte nás kontaktovat prostřednictvím online formuláře na našich stránkách
- Obe kúpené teplomery nefunkčné
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Omlouváme se, pokud se zbožím není něco v pořádku.
Reklamační oddělení Vás již kontaktovalo.
Tým zajtra-doma.sk -
- Vratenie tovaru je mozné iba postou a to je do CR drahé
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Pro vrácení zboží si můžete vybrat jakéhokoliv dopravce. Jen zásilka musí být odeslána na naši adresu.
Tým zajtra-doma.sk -
- Psa to vôbec neodplasi.chodi si akoby nic
Tým zajtra-doma.sk -
- Neprešla mi platba, roky platím takto a len tu mi neprešla platba
Reakcia obchodu zajtra-doma.sk
velice se omlouváme, ale tento problém jsme řešili s bankou, která nám zprostředkovává služby platební brány.
Problém byl již vyřešen.
Děkujeme za pochopení
Tým zajtra-doma.sk -
Nebolo mi to doručené na další deň ako sľubovali.
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Vaše objednávka byla vytvořena v odpoledních hodinách, tudíž byla předána dopravci až následující den.
Kabel nefunguje
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Bohužel u Vaší objednávky neevidujeme, žádnou reklamaci.
Pro reklamaci nás prosím kontaktujte prostřednictvím online formuláře na našich stránkách.
Tým zajtra-doma.sk -
“Zajtra doma” je klamstvo. Objednal som tovar 28.7.2023,ale tovar som nemal ani 2.8.2023. Vtedy som požiadal o zmenu adresy dodania, ale tovar nemám ani 4.8.2023.
děkujeme Vám za zpětnou vazbu.
Vaše objednávka byla vytvořena 28.7 a předána dopravci byla také 28.7, upřesním že se jednalo o pátek, na výdejním místě byla zásilka v pondělí 31.8.
Zásilka nebyla vyzvednuta a byla vrácena zpět k nám.
Tým zajtra-doma.sk -
- obchod pracuje rýchlo, to je potrebné oceniť
- fotografia tovaru nezodpovedá jeho skutočnému vyhotoveniu, album na mince nie je albumom, ak doň nie je možné uložiť žiadnu mincu
Reakcia obchodu zajtra-doma.sk
Vaše nespokojenost nás velice mrzí.
Vaši objednávku jsme prověřovali a za vrácené zboží Vám již byly vráceny peníze na účet.
Tým zajtra-doma.sk