- Žiadna komunikácia najskôr chýbala jedna vec z objednávky potom zasa druha vec jednoducho majú bordel vo veciach
- Nekvalitny tovar
Neprišlo mi žiadne oznámenie o stave zásielky, poslal som email ale žiadna odpoveď, neviem či bola zásielka odoslaná alebo nie. Žiadna komunikácia!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reakcia obchodu zahrada-shop
Do Chorvatska nevieme posielat tovar.
Volal som im ohľadom tovaru už 2x ,ale zatiaľ som od nich nedostal info čo je s tovarom.
Bohužiaľ. kuriér doviezol balík, ale ten bol vyrabovaný, prázdny. Verím že to nezapríčinil predajca. Tovar sa mi podarilo zohnať v priebehu pár hodín u iného predajcu. Ďakujem.
Už je to týždeň objednávka nikde... Telefón nedvíhaju... Už som objednal produkt v inom obchode
ani po tyzdni ziadna komunikacia o zakupenom tovare
Tovar mal byť skladom. Žiadna komunikácia. Netuším, v akom štádiu je objednávka.
Po týždni zistili ze tovar nie je na sklade.
Tovar evidovany „skladom“ napriek tomu som sa telefonicky uistil, ci mi tovar tovar dodaju, odpoved bola jasne koncom tyzdna. Koncom tyzdna volam a tovar bol nedostupny s dodanim o mesiac. Velmi zly servis/pristup!
- Týždeň, prijatá objednávka, nik sa neozval, ani telefonicky ani mailom. Telefonické hovory sa ani neobťažujú zodvihnúť. Pritom požadovaný produkt majú stále na sklade.
- Som nemilo prekvapená, nakoľko tento e-shop nemá najhoršie recenzie.
- Hoci bol tovar písaný skladom po5 tých dňoch mi zavolali že je nedostupný a bude až o mesiac.
tovar bol vadny prives som hned reklamoval
Po viac ako týždni a tel. urgencii mi oznámili, že tovar ktorý je na ich e-shope "skladom" z dôvodu nedostupnosti nedodajú a vrátia peniaze. Tie zatiaľ nevrátili...
- Tovar mi stale nedorazil, po telefonate na prevadzku som dostal informaciu ze tovar este len objednali aj ked polozka svietila ze je skladom. Vyjadrenie predavajuceho ze polozka sa prave dopredala aj ked sa jedna o specificku vec . Nebol by to problem ak by predajca napisal mail ze zial polozku nemame skladom a musime ju objednat ale cakali tyzden az som musel volat ja.
Objednávka vytvorená 26.6. Aktuálne prešiel týždeň a tovar nie je doručený
Tovar som objednal, zaplatil a zatial mi nedorazil. Z obchodu mam len potvrdenie objednavky a potvrdenie o zaplateni. Na stranke bola informacia ze tovar mi dorucia do 5 dni. Uz je to 7 dni a nemam ziadnu informaciu o stave mojej objednavky.
Prisiel iny tovar, bez ochrany sluchu
- Objednávka prišla nekompletná
- Objednávka doručená o týždeň neskôr ako obchod garantuje na svojej stránke
- Zla a zdĺhavá komunikácia pri reklamácii neuplnej objednávky
- Neochota operátora riešiť reklamáciu
- Tovar riadne zaplatený avšak kompletne nedodaný
Nemám žiadny názor a ak, tak negatívny. Od zaregistrovania objednávky pred 7 dňami sa mi doteraz neozvali. A to som aj poslal email ako upozornenie na nečinnosť...