- Tovar po 6 dní ešte nebol doručený
Tovar je neviem kde písali okamžite posielame a týždeň prešiel a nič
- E-shop vyzerá celkom dobre
Tovar mi nebol stále doručený ani po vyše dvoch mesiacoch, doba dodania mala byť dva týždne. Keď som kontaktoval predajcu po troch týždňoch vyhováral sa, že už urobili objednávku z veľkoskladu a každú chvíľu to príde a neprišlo doteraz.
Príspevok bol na žiadosť autora odstránený.
- Ziadne informacie o objednavke.... som sklamanà...
Objednala som tovar ešte v auguste a do dnešneho dňa nie je doručený! Ani námahu zavolať mi si nedajú.
Katastrofa!!! Tejp este stále nemám !!!
- Moja skúsenosť s komunikáciou obchodu je veľmi slabá. Po týždni od objednania žiadna informácia od obchodu. Telefón vypnutý. Na e-mail odpísali, že museli reklamovať tovar. A kde je informovanie zákazníka? Ďalej napísali, že o 2-3 prac. dni im doručia tovar. Ani po 5 prac. dňoch žiadna informácia od obchodu. Až po 7 prac. dňoch oznam, že tovar odoslaný. Objednávka prijatá 4.3.2019. Tovar doručený 26.3.2019 = 16 pracovných dní. Bez toho, aby bol informovaný zákazník z akého dôvodu mešká dodanie tovaru.
- Musim tovar reklamovat.
- Mám za to že šľapky sú feiky
Reakcia obchodu Z8sport.sk
Dobrý deň! Sme obchodnými partnermi adidas Slovakia s.r.o. Tovar dostaneme priamo z nemeckého centrálneho skladu adidas. My predávame iba originál adidas veci. Takže to že šlapky sú fejky, to je Váš subjektívny názor, ale pravdou to nie je. S pozdravom, Z8 Sport
- Tovar som objednal ako vianočny darček aj s priplatkom za rychlejsie dorucenhie, aj tak do vianoc neprisiel.
Reakcia obchodu Z8sport.sk
Dobrý večer! Prepáčte, ale volal som Vám párkrát, že tovar je už vypredaný a chcel som Vám ponúknuť daný tovar v inej farbe. Bohužiaľ nevedel som Vám dovolať, vy ste na náš zmeškaný hovor nereagovali, tým pádom Vašu objednávku sme nevedeli vybaviť. Mrzí ma to, ale niekedy sa stáva, že daný tovar nemáte skladom a musíte to doriešiť telefonicky. Zatiaľ sme s tým nemali problém, ale samozrejme je to aj pre nás poučujúce. Prajeme Vám príjemné sviatky.
S pozdravom, Z8 Sport -
- Prehladnost stranky, siroka ponuka
- Hoci maju na stranke uvedeneho tovaru vela, realita pri dodani je ina. Podla mna je problem ten, ze hoci maju uvedene na stranke, ze je tovar na sklade, to tak prosto nieje.
Reakcia obchodu Z8sport.sk
Pani Anna si objednala tovar na Vianoce, ktorý v danej veľkosťi bol vypredaný. Ja som jej garantoval dodanie tovaru na ďalší týždeň. Napriek tomu zrušila objednávku.