som spokojný s tovarom, dodaním aj platbou kartou bez zadania kódu platobnej karty
Týždeň čakám na objednávku za 500 eur. Zatiaľ ani meke F. Žiadne info a zaplatené už bolo ze účet..
Reakcia obchodu Xtremeshop.sk
Dobrý den Eriku,
Kontroloval jsem Vaší objednávku a již byste ji měl mít doma. Omlouváme se za delší prodlevu, která byla způsobena přepravní společností od dodavatele. Vše již je tedy v pořádku.
Děkuji za recenzi a přeji hezký den
za Xtremeshop.sk Petr -
Rychle bezproblemove jednanie
- lacné ceny
- lacné poštovné
- dlhá dodacia doba
Tovar mi bol doruceny v uzasne rychlom termine, vdaka, stihala som ako darcek. Vsetka cest!!!!
- Odporucam velka spokojnost
- rýchle doručenie
- výborná komunikácia
Všetko fajn a prekvapujúco rýchle riešenie vzniknutého problému. Môžem iba doporučiť.
- Spoľahlivý a rýchly obchod
- Rychle vybavenie a dorucenie mojej objednavky
- S vybavením mojej objednávky som bola maximálne spokojná. Komunikácia výborná, doručenie rýchle.
Bol som maximálne spokojný ako s tovarom, tak isto aj s dodaním. Všetko bolo bez problémov, dokonca mi zaslali ešte aj nálepky, čo ma milo prekvapilo keďže u konkurencie buď zabudli alebo aj napriek pripomenutiu neposlali nič. Vybraný produkt dokonale zodpovedal popisu aj fotke na internetovej stránke. Dávam preto 10 z 10
- Very fast shipping!
The shipment is very quickly.
The customer service helps for every question or doubt.
Thank you very much! -
spokojná s tovarom
- Rychle a velmi ferove jednanie. Bohuzial som tovar musela vratit, kedze cislo tenisiek mi nesadlo. Po vrateni tovaru som dostala hned potvrdenie o prijati tovaru a vratenie penazi v avizovanej 7 dnovej lehote. Takze obchod odporucam aj z pohladu reklamacie respetive vratenia tovaru. :-)
Rýchle dodanie bez problémov
- Rýchlosť dodania
Odporúčam, tovar vyzerá ako na fotkách.
- Prehladnost eshopu
- Rychlost dorucenia