Prihlásiť sa a pridať recenziu

super tovar, rozumna cena, rychlost dodania

Reakcia obchodu WORKER.sk

Ďakujeme za Vašu reakciu, ceníme si každý názor. Teší nás, Vaša spokojnosť a veríme, že i v budúcnosti sa rozhodnete pre nákup u nás. Ďakujeme.

• široký sortiment
    • férové ceny
    • doručovanie tovaru kuriérskou spoločnosťou Geis (kuriér nezavolal dopredu,ozval sa až keď stál pred panelákom, bol nepríjemný, a urazený že nesedím celý pracovaný deň doma a nečakám ho)

Worker je super- každý si vyberie niečo pre seba, dokonca aj pred výplatou :)
    Do poznámky uveďte: "Doručenie po 17:00", inak vás bude kuriér hľadať kým ste v robote

Reakcia obchodu WORKER.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie, ceníme si každý názor. Ospravedlňujeme sa. Doručovanie nám zabezpečuje externá spol. mrzí nás prístup kuriéra. Vykonáme potrebné kroky aby sa podobná situácia neopakovala. Teší nás, Vaša spokojnosť s našim sortimentom, snažíme sa byť vždy ústretový v prospech každého zákazníka. Dbáme aj na Vašu spokojnosť. Ďakujeme a veríme, že i v budúcnosti nakúpite u nás.

• Kvalitný tovar a rýchlosť expedície

Ďakujeme.

• Mali to čo som hľadala za dobrú cenu.
    • Žiadne.

Žiaden problém ani s objednávkou , ani dodaním, dodanie je rýchle behom troch dní. Obchod odporúčam.

Ďakujeme za Váš názor.

• Našiel som to, čo potrebujem so všetkými dostupnými informáciami
    • Možno by bolo dobré zapracovať na designe

Vrelo odporúčam

Reakcia obchodu WORKER.sk

Ďakujeme Vám za názor, ceníme si každý postreh. Sledujte nás aj na Facebooku, kde s predstihom vložíme nový design. Ďakujeme.

• ušetrí veľa času
    • dostatočný opis tovaru
    • zatial som nezistila žiadne

tovar, ktorý som potrebovala som nezohnala iba vo vašom obchode.
    kvalita tovaru súhlasí s popisom aký uvádzate pri ponúkanom tovare.
    odporúčam ostatným, nakoľko som bola veľmi milo prekvapená s kvalitou tovaru a s dodacou lehotou

Ďakujeme Vám za reakciu.

• rýchlosť dodania tovaru, kvalita
    • zatiaľ žiadne

Odporúčam nákup, záruka rýchleho dodania, dôveryhodnosť predajcu, kvalita tovaru.

Ďakujeme.

Dobré ceny, rýchlosť dodania tovaru.

Ďakujeme za Váš názor.

• rýchlo doručené, dobrá cena

Reakcia obchodu WORKER.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie.

maximálna spokojnosť

SOM SPOKOJNA

Ďakujeme.

výrobok ma pred samotnou objednávkou zaujal hlavne dizajnom a cenovo a po doručení sa s tým aj zhodoval
    spokojnosť bola s dizajnom, no s farbou prilby nie, tá sa trochu odlišovala od tej prezentovanej na stránke
    odporúčam aj ostatným (potenciálnym) zákazníkom, myslím, že sú dostatočné info na stránke o výrobku, rýchly servis a hlavne dôveryhodná online objednávka

Reakcia obchodu WORKER.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie, ceníme si každý názor. Snažíme sa aby fotografie produktov boli vždy aktualizované a zodpovedali reálne presne podľa produktu. Ďakujeme.

tento obchod urcite odporucim ostatnym.bola som velmi spokojna ako rychlo mi bol tovar doruceny.

Ďakujeme.

• Prijatelné ceny,kvalitný tovar.

Naozaj prijatelné ceny,rýchle dodanie tovaru. Odporučam!

Reakcia obchodu WORKER.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie.

• prehľadnosť, veľký výber
    • nezistila som

veľmi dobrý

Tovar prišiel poškodený.
    Zobrazenie nezodpovedá reálu.

Reakcia obchodu WORKER.sk

Ďakujeme za Vašu reakciu. Ospravedlňujeme sa. Tovar je možné reklamovať. Máme online reklamačný formulár. Ďakujeme.

• Hned po nabehnuti penazi na ucet posielaju tovar. Doprava bola zdarma. Pracuje tam velmi mila pani, ktora posle tovar aj skor ked cez print screen predlozite doklad o prevedeni penazi.
    • ziadne, maximalna spokojnost.

Jednoznacne odporucam.

Reakcia obchodu WORKER.sk

Ďakujeme za Vaše hodnotenie a tešíme sa na ďalší nákup. Ďakujeme.

• Rychlost dodavky, zodpovedania otazok, kvalitne vyrobky, dobre cent.

Spolahlivost a rychlost dodavok je perfektna, rovnako talkinformovanie zakaznika o stave vybavenia objednavky.

Ďakujeme za Vašu reakciu.

objednavka bola v poriadku dorucene na cas tiez v poriadku akurat kvalita toho tovaru katastrofalna jedna sa o free style kolobezku worker neodporucam!!!!!!!!!!!

Reakcia obchodu WORKER.sk

Ďakujeme za Váš názor, ceníme si každú reakciu. Pokiaľ je tovar potrebné reklamovať, stačí vyplniť reklamačný formulár online, ak nie ste spokojný s tovarom, je možné ho do 7. dní vrátiť. Ďakujeme.

spokojnost, dakujem