Rýchle dodanie a produkty zbožňujem.

• Rychle dodanie
    • Ponuka nie je az taka velka, chcela som opakovane kupit niektore produkty ale uz ich nemaju
    • Cena za dopravu vysoka

Obchod dobry, aspon niekde sa predavaju bath and body works produkty. Tovar sa vsak asi obmiena, takze nemam istotu ze ked sa mi nieci zapaci bude sa to dat znova kupit. Ocenila by som vernostny system alebo nieco podobne

• Všetko ok len veľa vecí vypredanych
    • Rýchle dodanie

• rýchle dodanie

• Milujem znacku B&BW a som nesmierne rada, ze produkty su dostupne uz aj tu.
    • Oproti USA su ceny trosku vyssie, privitala by som mozno ak nie znizenie cien tak lepsi vernostny program. Objednavam pravidelne, dakujem

• rychle dodanie, stale sa rozsirujuci sortiment

• Rýchle dodanie

Objednala som si mini antibakteriálne gély na ruky, už niekoľký raz a vždy som s nimi bola spokojná. Tentoraz ma však zaskočilo ze dva boli klasicky zabalené, ale dvom chýbal obal,takže vyzerali akoby už otvorené. Zamrzelo manto,pretože práve tie som chcela darovať. Nakoniec som si ich radšej nechala ja.

Veľmi rýchle vybavenie objednávky.

Skvelé rýchle doručenie a úžasný produkt

• Velky vyber vyrobkov ,rychle dodanie

Pre mňa, alergičku, oceňujem až nadštandartnú komunikáciu ohľadom obsahu výrobokv

• rýchlosť
    • komunikácia

konečne tieto produkty u nás a za skvele ceny. oplatí sa sledovať obchod, často naskladnujou novinky.