- rýchlosť
- Spoĺahlivé doručenie
Tovar mi prišiel veľmi dobre zabalený, a prišiel mi oznam na mobil kedy mi ho kurier v určenú hodinu doručí. Kurier bol slušný a doniesol mi zásielku až k bráne domu. Víno RR Topolčianky 2020 je výborné, preto som ho od Vás už 3 - tí raz objednal. Slamanie ? Aj to jedno bolo. Flašu vína z Čeboviec u odrody Pinot Gris, t.j. Rulandské šedé. Pri otváraní flaše sa mi korková zátka rozdrolila, takže som ju nemohol vytiahnuť z flaše. Tak som ju musel zatlačiť dnu do flaše a víno po tom precediť. Samotné víno RŠ - dé bolo tiež veľmi dobré.
Obchod my neoznámil doručenie tovaru
- Bleskové dodanie do 2h
- Obrovský výber alkoholu
- Myslím, že aj ceny sú v pohode
Som roky skutočne roky u vás spokojný. Objednané a zaplatené francúzske víno mi ešte nebolo doručené z dôvodu, že sa bude táto objednávka podľa vašich informácii doručovať až v roku 2026
- rýchle dodanie, dobrá komunikacia
ok
- V Bratislave dodanie už viac ako 5 dní a neviem kedy dorazí objednávka !!!
Reakcia obchodu WinePlanet.sk
v rámci Bratislavy je doručenie do 2 dní, niekedy len 1 deň. Ak evidujete takéto dlhé dodanie prosím ihneď nás kontaktujte na [email protected] alebo +421 903 451 134, aby sme preverili problém u kuriéra. Z Vašej recenzie nevieme žiaľ identifikovať o ktorú objednávku ide. Ospravedlňujeme sa za akékoľvek nepohodlie, ktoré vám spôsobilo meškanie Vašej zásielky, radi Vám urobíme kompenzáciu, nakoľko rýchlosť dodania je pre nás veľmi dôležitá.
Ďakujeme veľmi pekne
Lucia z WinePlanet -
rýchlosť a kvalita
- Výber a rýchlosť
Výborná komunikácia
Tak kvalitne zabaleny product som este nevidel :)
Široký výber,výborná komunikácia,rýchle dodanie objednávky
- fungujúce filtre
- veľký výber
- prijateľné ceny
- rôzne možnosti platby a dopravy
- nemám
Čakal by som, že hlavne ak kupujem drahšie víno, tak bude zásielka dobre zabalená, aby som sa celú cestu od výdajne k autu nemusel báť, že sa mi stará krabica rozpadne a vína porozbíjam. Ešte sa pamätám, že kedysi bývali vína zabalené v novej pevnej krabici.
- rýchly, spoľahlivý
Víno v krabici bolo veľmi dobre zabalené s dodacím listom. Celkom veľká spokojnosť. S dodacou dobou som tiež spokojný. Ďakujem.
- velmi rýchle vybavenie objednávky
- bezproblémové vyzdvihnutie