- Rýchle doručenie tovaru
Richle dodanie. Mockrát dakujem
Tovar ktorí ponukaju ,nemaju vo svojom vlastnictve... Takže mi ho nemohli dodat pretože ho nemali , vraj ho nemal ani original obchod, tak mi ponukli že možem počkat dva a pol mesiaca na tovar a bude dodany.. Samozrejme z ineho e-shop rybarstva som ho mal na druhy den doma.
- Rýchle dodanie a spokojný nad mieru s firmou len tak ďalej
Tovar objednaný pred 13 dňami, zatiaľ ho nemám.
Reakcia obchodu Wetland.sk
Je nam luto pane, objednal ste si tovar ktory nemame "Ihned k odberu" bol ste informovany emailom ze dodanie trva priblizne tyzden. Objednavku ste zrealizoval 1.4 poobede a komentar ste pridal 12.4 rano, prosim berte na vedomie ze medzi tym boli Velkonocne sviatky. Ospravedlnujeme sa za nedorozumenie ale rychlejsie to v tomto pripade nejde. Tento komentar je neopodstatneny, nakolko presli zatial 4 pracovne dni a cakame na tovar z Nemecka.
Výborná komunikácia, rýchle dodanie tovaru.
- Tovar dodaný na 2 deň od objednania.
- dobrý výber, rýchla reakcia
Super !
- Super
Oukej
Všetko super, obchod aj tovar
- Rychla a odborna komunikacia, predajca mi poradil, odporučil velkost ktora sadla
Odporúčam, chlapci vedia čo ponúkajú...
- Poradili s vybeom velkosti topánok, rýchle doručenie,najlepšia cena na trhu.
- Rýchle vybavenie
Tovar mi bol doručený a rýchlo
Objednal som tovar a tri týždne nikto nereagoval, po mojom telefonáte mi bolo oznámene, že sa stala ich chyba a že tovar nemajú skladom a príde až o mesiac....
Reakcia obchodu Wetland.sk
Ospravedlnili sme sa, mali sme tyzden zatvorene kvoli jarnym prazdninam, objednavka bola realizovana pred tyzdnom a pol, ziadne 3 tyzdne ako pise zakaznik s umyslom uskodit nam. Tovar je dlhodobo nedostupny a na eshope nebolo uvedene ze by tovar bol skladom.