• Veľmi rýchle doručenie tovaru kuriérskou službou.

S obchodom Wellenmark som veľmi spokojná. Darčekové koše veľmi pekne upravia. Už som tu objednávala darčekový kôš niekoľkokrát a vždy som bola spokojná. Rýchle doručenie - jeden deň som objednala a na druhý deň navečer mi kuriér zásielku doručil. Darčekový kôš bol perfektne zabalený v krabici, ktorá bola precízne vyplnená papiermi a na bokoch kartónmi, aby sa nič nerozbilo. Samozrejme, bola označená nálepkou KREHKÉ, NEKLOPIŤ. Všetok tovar bol v poriadku a nič sa nerozbilo. Ďakujem.

Veľa rôzneho tovaru, inde nedostupného. Aj ceny dobré

Maximálna spokojnost s tovarom so zabalením i s dopravou.

• Že je v Petržalke, ale kôš alebo darčekovú krabicu sa pokúsiť odniesť, vo väčšej igelitovej taške /aj za úhradu/, hlavne pri osobnom odbere alebo aj kurierom , v zlom počasí alebo väčších vzdialenostiach. s úpravou a vybranými produktmi bola spokojnosť, ale veľa vecí bolo vypredaných a museli sme vybrať iné veci ako by sme boli chceli.

Maximálna spokojnosť!

• Dodanie v presne môj stanovený termín

Veľmi pekný darčekový kôš,som veľmi spokojná,dobrá komunikácia s obchodom

• Rýchlo doručené a spokojnosť už som objednala 2x a bola som spokojná vždy. Ďakujem za rýchlo vybavenie objednávok

• Milé jednanie a vysvetlenie o produktov. Prosila som výmenu sektu, nebol problém. Už druhýkrát som si v tomto obchode objednala. Mohla som si vybrať aj dátum dodania, ktorý mi vyhovoval.

Vo Wellenmark som nakúpila viackrát a vždy som bola spokojná. Vyhovuje mi možnosť Kôš na mieru, kde si viem vybrať jednotlivé položky. Pri každom nákupe bol kôš krásne zabalený. Rýchla príprava.

Rychla donaska a balik prisiel neposkodeny. Super!

• Krasny kos, mila slecna v obchode. Dakujem :)

• Rýchle vybavenie objednávky a dodanie tovaru, perfektná komunikacia

Sice nebol tovar, tak ako je na webe, ale bola som na to milo upozornena a dohodli sme alternativne produkty. Som spokojna.

Super, spolahlivost.....

Dobra komunikácia, kvalitny tovar

Nakupujem v tomto obchode opakovane, dostanem tu tovar, ktorý inde nedostať. Som veľmi spokojná.

Tovar bol doruceny v dobrom stave.

• Rýchlosť vybavenia
    • Dobrá komunikácia