Prijal by som aj iné možnosti doručenia než je pošta
Vadí mi , že si ho musím ísť vyzdvihnúť na poštu, pol hodinu hľadám parkovanie. Prečo mi ho nemôže doviesť kuriér?
Objednavala som cez internet som spokojna s vybavenim .
- Majú tovar ktorý nikde inde na Slovensku neviem zohnať
- Pomerne lacné poštovné avšak chyba možnosť zaplatiť prevodom
Všetko v poriadku
- RYCHLE DODANIE A VYBORNA CENA.
- ZIADNE
Tovar som musel vyzdvihnúť na pošte ako nedoručenú zásielku napriek tomu že sme boli doma.
Reakcia obchodu wawshop.sk
Vážený zákazník, mrzí sa nás to že pošta Vám nedoručila balík priamo k Vám, žiaľ ale doručenie už nevieme ovplyvniť a je preto dobré si to vybaviť na pošte prečo Vám to nebolo doručené ale len oznámené. Túto recenziu preto smerujte priamo na poštu. Ďakujeme!
Super odporúčam každemu
- Rychle doručenie
Tovar zodpoveda popisu.Ešte nevyskušany ale pride mi kvalitou dobry
- Všetko v poriadku .... diskrétnosť , čas doručenia .
- kvalita, cena, rýchlosť doručenia
- Rychle vybavenie, bezproblemova komunikacia, zrozumitelny eshop
Recenzia bola odstránená z dôvodu porušenia obchodných podmienok. Recenziu nesmú písať osoby akýmkoľvek spôsobom spriaznené s daným obchodom.
- Tovar bol veľmi rýchlo dodaný.
- Tovar som si objednal,bola mi odoslaná spätná sms ,že objednávka je prijatá a že bude pripravená na odoslanie, potom dlho nič nechodili, ževraj mi bol poslaný mail,v ktorom bola objednávka zrušená z dôvodu nedostatočného množstva tovaru, ktorá nikdy nedošla, neviem majú v tom chaos ,lebo najprv to prijali a odpovedali kladne a potom takto,tak neviem, čo si o tom myslieť.Nemaju v tom prehľad alebo uprednostňujú druhých.Potom som volal majiteľa a až potom po týždni mi bolo povedané, že sa objednávka ruší.Fajt super prístup.
Reakcia obchodu wawshop.sk
Dobrý deň prajem.
Mrzí nás vzniknutá situácia ale žiaľ tovar sa nám vypredal a neostali nám potrebné 2 ks pre Vás a ešte jedného zákaznika aj keď ste dostali od nás potvrdenie o prijatí objednávky. V systéme bol nesprávne nastavený počet ks skladom. Ďakujeme za pochopenie. -
- rýchle doručenie, lacná doprava
- jednoduchosť, spoľahlivosť
Rýchla dodacia lehota a tovar v stopercentnom poriadku
- rýchle dodanie
- rýchla odpoveď na položené otázky