- Tovar, ktory je na stranke vedeny ako na sklade, na sklade nieje
- Obchod neodpoveda na komunikaciu ohladom objednavky
Reakcia obchodu Vzdušín.sk
tak ako sme uviedli do mailovej komunikácie ktorú ste nám zaslali dňa 19.11.2024 a prvý mail z Vašej strany na ktorý sme Vám ihneď reagovali.
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikacie.
Bohužiaľ sme čakali na vyjadrenie od dodávateľa ohľadom dostupnosti daného tovaru pripadne alternatívy. Nakoľko nám bola uvedená iba dňa 19.11. nechceli sme zavádzať ohľadom doby dodania. Samozrejme chápeme Vaše znepokojenie. Termín dodania na sklad u dodávateľa je koniec novembra.
Pokiaľ by ste mali záujem aj o inú alternatívu radi Vám ju ponúkneme.
Tak isto nás mrzí vzniknutá situácia. -
- Žiadne
- Klamári
Reakcia obchodu Vzdušín.sk
ďakujeme Vám za Vašu recenziu. Skutočne nás mrzí situácia, že konkrétny tovar nebol momentálne z dôvodu vysokého dopytu skladom.
Prajeme Vám pekný zvyšok dňa.
S pozdravom,
Vzdušin.sk -
Pri úhrade som urobil chybu a namiesto variabilného symbolu som uviedol číslo objednávky. Úhradu som vykonal 09.05.2024. Keďže objednaný tovar mi dlho neprichádzal skontroloval som správnosť úhrady. 22.05.2024 som odoslal do Vzdušín.sk e-mail, v ktorom som popísal vzniknutú situáciu, uviedol som správny variabilný symbol a požiadal o stotožnenie platby a urýchlené zaslanie objednaného tovaru. Obratom som dostal spätnú informáciu, že platbu preveríte, stotožníte a následne zašlete tovar. Dnes je už 28.05.2024 a ja nemám ani odpoveď, ani informáciu o zaslaní tovaru a ani tovar. Takže suma 172,06 € mi bez úžitku visí na vašom účte. pomaly začínam zvažovať právne kroky voči firme.
Reakcia obchodu Vzdušín.sk
Pri Vašej platbe sme evidovali chybu vo variabilnom symbole ktorý bol zle uvedený z Vašej strany na Vašu reakciu ohľadom zle uvedených údajov sme skontrolovali.
Následne sme platbu ako aj správnosť údajov preverili a začali vybavovať Vašu objednávku o čom sme Vás informovali.
Vaša objednávka bola tak isto spracovaná a jej doručenie bude v nasledujúcich dňoch. Považujeme sa zbytočne pokladať informácie ktoré ste uviedli vyššie. Samozrejme Vám ďakujeme za Vašu recenziu a prajeme Vám pekný zvyšok dňa. -
- Do e shopu sa neda dovolat, tel.c. uvedene na webe je nedostupne, skusala som volat asi 10 dni.
Tovar nedorazil, žiadna reakcia obchodu, nadá sa dovolať ! začínam mať podozrenie na podvod, tovar som hradil na účet !
28. 12. som zaplatila za nákup a 7.1. nemám ani potvrdzujúci mail o úhrade tovaru. Na telefón nereagujú, majú dovolenku.
Objednávka vytvorená 25.10. a do dnešného dňa som nedostal žiadne info k objednávke a to už máme takmer 2 týždne. Na e-maily neodpovedajú, dokonca ani po preposlaní na oficiálny e-mail uvedený na stránke. Som veľmi sklamaný z prístupu, toto už je druhýkrát kedy sa musím ja ako zákazník ozvať ohľadom tovaru po dlhej dobe. U mňa žiaľ tento obchod skončil.
v dodanom tovare chýbali filtre (8), ktoré sú uvedené v dodávanom príslušenstve na str.5 manuálu.Taktiež chýbali ďalšie dva filtre uvedené v stati 3.22 manuálu, obr.12-13 na str.16 ,ktoré majú byť už namontované v prístroji. Pri telefonickom hovore s pracovníčkou obchodu mi táto povedala, že prístroj bol lacnejší, čo však v ponuke pri uvedenom type nebolo vôbec uvedené, ináč by som to nebol kúpil. Za vysoko profesionálnu považujem odpoveď tejto pracovníčky, citujem:"však prístroj pracuje aj bez týchto filtrov"! Spôsob predaja považujem za zavrhnuteľný.
- Praktickosť a pohodlie pokiaľ by to fungovalo.
- Tovar doteraz neprišiel a nie som priebežne informovaný o stave mojej objednávky.
Pokiaľ by vybavenie objednávky bolo rýchlejšie,bolo by to dobré.
- Dlhá doba dodania tovaru.
- nedělat a vydělat .... jasne som mal v objednávke doprava zdarma,ale keďže som platil ako firma tak mi účtovali bez DPH a zrazu to bolo pod 200E a samozrejme bez upozornenia mi tam naparili dopravu 7€ bez DPH. Takže si to pri nákupe dobre spočítajte,lebo vždy a všade niečo na zákazníka striehne a nakoniec je vždy ten kto to všetko zaplatí.