- Doručenie až k dverám
- Tovar dodany rychlo, bez poskodenia uplna spokojnost a urcite este vyuzijem u nich nakup.
- ziadne
Neodporučam ,zavadzajú , objednal som si mincu mali uvedenu na stranke ročník 2024 a mi poslali 2025 mali ma na to upozorniť že je vypredany
Reakcia obchodu Vzacne-mince.sk
mrzí nás Vaše negatívne hodnotenie a je nám ľúto, že ste s nákupom neboli spokojný. Objednali ste si zlatú investičnú mincu Panda, pri ktorej nerozlišujeme ročník emisie ani motív a túto informáciu uvádzame aj v popise danej mince. Preto ste si neobjednali konkrétny ročník 2024, ale iba všeobecne zlatú mincu Panda 3 g a keďže sme už mali na sklade nový ročník 2025 tak sme Vám poslali ten.
Pokiaľ má zákazník záujem o konkrétny ročník tejto mince, stačí ak nám o tom uvedie informáciu do poznámky k objednávke a pokiaľ je to možné, tak mu konkrétny ročník mince radi zabezpečíme. Vy ste však do poznámky k objednávke túto informáciu neuviedli.
Tím vzacne-mince.sk -
Mince sú krásne vybavenie objednávky rýchle bezproblémové som veľmi spokojná ďakujem
Reakcia obchodu Vzacne-mince.sk
ďakujeme za Vaše odporúčanie. Sme radi, že ste boli s nákupom v našom e-shope spokojná a veríme, že u nás nakúpite aj nabudúce.
Tím vzacne-mince.sk -
- Rýchle a spoľahlivé dodanie objednaného tovaru.
- Žiadne nevýhody
Odporúčam nakupovať v subjekte Vzácne mince.sk. Objednaný tovar dodá rýchlo a spoľahlivo.
Reakcia obchodu Vzacne-mince.sk
ďakujeme za Vaše odporúčanie. Sme radi, že ste boli s nákupom v našom e-shope spokojný a veríme, že u nás nakúpite aj nabudúce.
Profesionálny
Tím vzacne-mince.sk -
- Možnosť objednať v predstihu, a viac sa nemusím o nič starať.
Reakcia obchodu Vzacne-mince.sk
ďakujeme za Vaše odporúčanie. Sme radi, že ste boli s nákupom v našom e-shope opakovane spokojný a veríme, že u nás nakúpite aj nabudúce.
Tím vzacne-mince.sk -
Recenzia bola prevádzkovateľom odstránená v zmysle čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Krátka čakacia doba.
Tím vzacne-mince.sk -
Som spokojný s ústretovosť ou a s rýchlym doručením.
- seriózne jednanie
- V pohode cena
Tím vzacne-mince.sk -
Všetko v najväčšom poriadku.
Tím vzacne-mince.sk -
- Skvelý výber tovaru a komunikácia,..som zatiaľ veľmi spokojný.
- Dobré
Nič
- Ceny
- Ochota riesit veci
- Rychle dodanie
- Ustretovost
- Nadmiernu spokojny
- Ziadne
Odporucam obchod ale mohli by byt rezervacie aj pre registrovanych alebo par kusov bokom odlozene
- komplexní nabídka
Dobrá komunikácia, všetko OK
Tím vzacne-mince.sk -
- Veľmi jasne poskytnuté informácie o produkte
- Možnosť rezervácie produktu
- Nie je možné realizovať platbu kreditnou kartou
Reakcia obchodu Vzacne-mince.sk
Kreditnou kartou sa u nás dá platiť do výšky 250 €.
Tím vzacne-mince.sk