- Obchod nereaguje na reklamáciu, tovar bol dodaný poškodený
- Cenovo najlacnejsi mini plot co som nasiel
- Nizka kvalita produktu, dva diely plotu prisli uz s ulomenym spojovacim dielom - bez sance vidiet to pri doruceni
- celkovo nizka kvalita produktu
Asi moja chyba. Kupil som si smejd (plastovy nizky plot) ktory sa lamal aj pocas instalacie. Nizke hodnotenie davam preto, lebo obchod by podla mna nemal predavat smejdy. Ale usetril som...asi. Minul som iba 65 eur...
- Peniaze za daný tovar (palisadu) som zaplatila predom na účet,na to mi prišiel mail,v ktorom stálo, že tovar zašlú za 3-7 dní, prešlo min.15 dní od utvorenia objednávky a tovar nikde. Písala som e-mail (slušný) kde som sa chcela informovať o stave mojej objednávky. Samozrejme, že na môj e-msil som nedostala odpoveď... takže toto je moja skúsenosť...Nikdy viac!!!
- Ponúkajú používaný tovar
Objednala som ohrievač, síce prišiel a funguje ale ohrievač bol používaný, krabica zalepená lepiacou páskou, nemám ale chuť sa s nimi naťahovať za 12 eur ďalší mesiac,nato evidentne spoliehajú
- Taky smejd nedorobok som ešte nevidel ak máte záujem tak sa mi ozvi
- Dlhá čakacia doba
- Prišla mi objednávka asi za 10 dní a v inej farbe.Ked som si objednával ,tak mali v ponuke takú ako som chcel.
Prišiel mi iný tovar,ako som si objednala.Komunikácia nulová,neodpovedajú na mail a dovolat sa nedá.Nikdy viac.
- dlhá doba ddania
Zle zabalený tovar, alebo nedbalé zaobchádzanie z vetchou obálkou v GLS. Objednaný tovar prfiešiel neskôr, 1 pilník zlomený.
- tovar mi prišiel poškodený, už 2 týždeň čakám na vybavenie reklamácie a vrátenie peňazí.
neodporúčam
- Dlhá doručovacia doba
Ludia vyhnite sa nákupu v tomto obchode, dlhá doba dodania je bežná, ale to, že mi dodali používaný tovar s dierou uprostred to je už veľa, objednala som si novú osobnú váhu, poslali používanú a pri reklamacii to zviedli na dodavateľa, nikdy viac...
3. 3. som tovar objednala, 9. 3. mi bol doručený. Solárne čerpadlo však nejde, nevedela som sa k Vám dovolať, písala som mail, nik mi neodpovedal. Až napokon som sa dovolala, musela som si vytlačiť reklam. list a vypísať. Zásielku som vrátila s reklam. listom 14. 3. Od 17. 3. je uložená na pošte Žilina 8
Informácia ohľadne dodania tovaru bola na stránke e-shopu 3 až 4 dni. Tovar mi dorazil po 8 až 9 dňoch bez informácie, že dodací termín sa predĺži. V tom by som ešte problém nevidel. Problém vidím v tom, že mi prišla informácia, že ak si neprevezmem tovar, som povinný zaplatiť prepravu. O ospravedlnení za nedodržanie dodacieho termínu ani slovo a toto sa mi nestalo ešte v žiadnom e-shope. Pre mňa nová skúsenosť. Istotne tu už nebudem nakupovať..
- Dlhá čakacia doba
- radšej nie lebo by som musel použivať neslušné slová na adresu tohto dodávateľa
Doručená nádoba na odpad bola polámaná a obchod zatiaľ neodpovedal na reklamáciu s priloženými fotografiami.
Zle skúsenosti. Vy chcete hodnotenie a za čo?
- Bez komentara
Dalsi neschopny eschop , ktory ma v ponuke tovar o ktorom ani nechyroval
Reakcia obchodu www.vyvado.sk
Dobrý deň, situácia s Vašou objednávkou nás mrzí, keďže sa jednalo o krehký tovar, došlo k jeho poškodeniu pri presune z centrálneho skladu nášho dodávateľa a teda Vám nebolo možné ho doručiť. O situácii sme Vás informovali aj emailom s ospravedlnením a aj kompenzáciou pre Váš prípadný ďalší nákup ako ospravedlnenie z našej strany.
V ponuke nášho internetového obchodu je momentálne viac ako 10000 položiek, pričom najpredávanejšie expedujeme v priemere do 2 pracovných dní v závislosti od objemu prichádzajúcich objednávok. Pri tovare, ktorý v danom momente nemáme priamo na expedičnom sklade máme dodaciu lehotu 3 až 7 pracovných dní o čom je zákazník vždy informovaný.
Nie je však pravda, že predávame tovar o ktorom ani nechyrujeme, zrušených objednávok z dôvodu nedostupnosti tovaru zo strany nášho internetového obchodu je menej ako 2% zo všetkých objednávok.
S pozdravom www.vyvado.sk