- dlha doba expedicie
- rychlost
- kvalita
- ochota
- siroky vyber
Len vyhody, velka spokojnost, siroky vyber produktov
- Ochotny personal
- Vedia poradit
- Vyhodna cena
- Rychle dodanie
Vsetko v poriadku, ochodne mi poradili a dostal som aj 10% zlavu
- prijateľná cena, ochotný personál
- rychlost, spolehlivost
- Tovar dorazil v poriadku.
- Dlhšia dodacia doba.
Prvá reakcia obchodu po 7 dňoch, potom požadovali zaslanie odstúpenia od zmluvy a po zaslaní ešte aj tak peniaze nevrátili. Zvažujem ďalšie kroky
- Pozor vysoké ceny omnoho vyššie ako u konkurencie
- Keď si náhodou nestihnete prevziať tovar
- Ak napíšete negatívnu skúsenosť na stránku firma ju okamžite zmaže
- Poobzerajte sa radšej poriadne na internete a tento obchod ani náhodou
Kvalita tovaru je veľmi nízka. Na otázku o riešení obchod nereaguje. Vybavenie objednávky trvalo viac než 7 dní hoci išlo o tovar na sklade.
- Super cena
- Dobrá komunikácia
- Široký výber produktov
- Odporúčam
Veľká spokojnosť s obchodom, odporúčam, nakupujem pravidelne.
ok
Rýchlosť doručenia, dobrá cena.
Poslali mi rozbity obal na tablet s klávesnicou, poslal som im štyri maily, na ktoré neodpovedajú. Neodporúčam nakupovať v tomto obchode.
Reakcia obchodu www.vyvado.sk
Dobrý deň Marek,
obal na tablet s klávesnicou od nás odchádzal v poriadku, ale bohužiaľ niekedy sa stane, že dôjde k poškodeniu zásielky pri preprave.
Čo sa týka komunikácie, tak by sme Vás radi vyzvali, aby ste nezavádzali s informáciami o neodpovedaní na email a účelovo nepoškodzovali naše dobré meno, nakoľko Váš email s reklamáciou sme prijali 12.7.2023 o 9:36, na ktorý Vám bolo odpovedané do 8 minút dňa 12.7.2023 o 9:44 a opätovne po Vašich ďalších emailoch aj včera na základe Vášho dotazu, ktorý nám bol doručený 24.07.2023 13:58 Vám bolo odpovedané obratom 24.7.2023 o 13:59, pričom na tento email ste nám odpovedali ešte pred vyplnením tejto recenzie.
www.vyvado.sk -
- Žiadna
- Totálny chaos!!!!!!!!!
V ŽIVOTE NIKDY!!!!!!!
TOTÁLNA NESPOKOJNOSŤ!!!!! -
- neskoré doručenie tovaru a chýbajúci návod v slovenskom jazyku
slušná komunikácia
Reakcia obchodu www.vyvado.sk
radi by sme reagovali na Vašu výhradu ohľadom neskorého doručenia objednávky. Pri objednávaní ako aj v potvrdení objednávky ste boli informovaná o termíne doručenia v rozsahu 3-7 pracovných dní. Vaša objednávka bola expedovaná na 6-ty pracovný deň po prijatí Vašej objednávky na výdajné miesto, ktoré ste si zvolili, kde ste si ju po ďalších 3 dňoch prevzali.
www.vyvado.sk -
- Objednal som si z pohodlia domova a mal som čas porovnať ceny a približné doručenie.
- rýchle dodanie
- Odporúčame každému
- Obchod nereaguje na reklamáciu, tovar bol dodaný poškodený