diely sú na pohľad rovnaké, ale vysavač s nimi nie je úplne kompatibilný a je o dosť hlučnejší
- ceny a vyber
- tovar dosiel rychlo
- suciastka mala zly popis, bola skor univerzalna ako pre dany typ vysavaca
nechápem kde je môj balík a prečo 27.4 ešte nič nemám doma, keď som to objednala 11.4.2022 :-(
Dobrý deň prajeme,
ďakujeme za recenziu, tovar sme dnes expedovali, nakoľko chyba nastala pri posielaní fin. prostriedkov na účet, kde nebola poslaná presná suma za tovar, následne nám systém nespároval platbu. Mrzí nás to a ospravedlňujeme sa. Prosíme Vás, v prípade akýchkoľvek dotazov nás vždy neváhajte kontaktovať, či už telefonicky/emailom, my situáciu promptne riešime.
Pekný deň
Tím Vysajto -
tovar nie je ziaden original a je nevhodny na pouzitie. hrkoce.
Dobrý deň prajeme,
ďakujeme za recenziu, prosíme, ozvite sa nám aby sme problém vyriešili. Je možné, že sa jednalo o chybný kus, každopádne problém vyriešime k Vašej spokojnosti
Napíšte nám pokojne e-mail, resp. zavolajte.
S úctou
Tím Vysajto -
Objednávku urobenú 5.03.2022 12:12 som doteraz nedostala, ani žiadne vyjadrenie prečo to toľko trvá
Tovar mám na ceste už minimálne týždeň a netuším kedy bude dodaný. Z vašej strany žiadna komunikácia .
Vážený pán Jozef,
Tovar sme Vám odoslali hneď na druhý deň ako ste ho objednal a informácia Vám prišla mailom o tom, že bol expedovaný. Ak je nejaký problém, kľudne zavolajte na naše zákaznícke číslo alebo napíšte nám mail, problém vždy promptne riešime. Po overení, Vaša zásielka sa nachádza na pobočke Packety, kam ste zadal doručenie.
ďakujeme za recenziu a želáme pekný deň
Tím Vysajto -
Magnetická páska určená pre robotický vysávač xiaomi vôbec nefunguje.
Dobrý deň prajeme,
ďakujeme za recenziu, prosíme, ozvite sa nám aby sme problém vyriešili. V ponuke máme dva typy magnetických pások - 2m, ktorá je určená pre všetky typy Xiaomi vysávačov a 1M (ktorú ste objednali) a tá je určená len pre niektoré typy Xiaomi vysávačov, ktoré sú uvedené pod produktom. Napíšte nám pokojne e-mail, resp. zavolajte, vieme tovar vymeniť, alebo vrátiť.
Tím Vysajto -
Žiadna odpoveď obchodu Visavajto.sk na mail ktorý som im zaslala po doručení tovaru
Dobrý deň prajeme,
Preverili sme túto situáciu, evidujeme emailovú komunikáciu a poslednú odpoveď od nás, kde sme sa dohodli, že tovar vrátite a my Vám ho vymeníme za kompatibilný k Vášmu vysávaču. Vrátený tovar nám zatiaľ nedorazil ani odpoveď na náš email. Prosíme, pozrite sa v mailoch, mali by ste tam mať našu odpoveď, resp kľudne zavolajte na naše telefónne číslo.
Ďakujeme
Tím Vysajto -
- Týždeň trvalo odoslanie objednávky tovaru ktorý majú skladom
- Nedokázali odpovedať na môj mail keď som sa pýtal na stav objednávky
Vážený pán Martin,
Preverili sme situáciu a na mail sme Vám odpovedali v priebehu hodiny. Tak isto ako kompenzáciu za čakanie sme poslali k objednávke bočnú štetinu grátis. Mrzí nás doba čakania, ktorá bola spôsobená sťahovaním nášho skladu, čo bolo uvedené aj na našom E-shope.
Pekný deň
Tím Vysajto -
Nedá sa sledovať stav objednácky. Ovjednávku prijali, aj platbu, faktúru vystavili a už tyždeň je ticho. Žiadna odpoveď, žiaden link na sledovanie doručenia zásielky. :-(
Dobrý deň prajeme,
Mrzí nás mierne oneskorenie doručenia, doba dodania je u nás štandardne do 3 prac.dní, žiaľ tentokrát sa nám to nepodarilo z dôvodu sťahovania nášho skladu do väčších priestorov, čo bolo uvedené na titulnej stránke nášho e-shopu. Objednávku máte spracovanú a v pondelok odosielame, príde Vám mail na sledovanie zásielky. V prípade akýchkoľvek ďalších info kľudne volajte na naše číslo, dvíhame vždy, resp. nám napíšte e-mail. Už fungujeme v plnom nasadení. Ďakujeme za recenziu a želáme pekný deň
Celý Tím Vysajto