- Objednávku z nepohodlí domova
Nemam
Reakcia obchodu Vypredajskladu.eu
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi, taková nás vždy potěší. Jsme rádi, že Vaše objednávka byla doručena v pořádku a včas. Už nyní se těšíme na Vaši další objednávku.
Renáta z vypredajskladu.eu -
Kúpila som obliečky a prekvapilo ma aké sú tenké. Tenšie snáď ani nemôžu byť, okolo damašku to ani nešlo a skôr majú tú mikro hrúbku.. Farba pekná.
Dobrý den, paní Danielo,
mrzí nás, že povlečení nesplnilo Vaše očekávání. V popisu produktu uvádíme, že se jedná o mikrovlákno, které je známé svou jemností a tenkostí. Tento materiál má mnoho výhod, jako je lehkost, prodyšnost a snadná údržba.
Stačí nahlásit kód našeho eshopu: 95416996. Při reklamaci hradíme také náklady na doručení zboží k nám.
Ako vždy super
Reakcia obchodu Vypredajskladu.eu
děkujeme Vám za pozitivní recenzi, takové hodnocení vždy udělá radost. I u Vaší další objednávky budeme dělat vše proto, aby se Vám nákup u nás líbil.
Renáta z vypredajskladu.eu -
- Tovar prišiel a bol kvalitný aj balné všetko v poriadku . Objednala som si opäť
- Výhody. , nemusím behať po 10 obchodov
Obliečky sú nádherné
- Tovar prišiel veľmi rýchlo , komunikácia super
Reakcia obchodu Vypredajskladu.eu
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Máme radost, že vše proběhlo podle vašich představ. Budeme se těšit na Vaší další objednávku.
Renáta z vypredajskladu.eu -
Tovar sme si vyzdvihli v predajni, kde sa doručujú zásielky, ako nám vyhovovalo. Je to lepšie ako čakať na kuriéra.
Reakcia obchodu Vypredajskladu.eu
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Máme radost, že vše proběhlo podle vašich představ. I u Vaší další objednávky budeme dělat vše proto, aby se Vám nákup u nás líbil.
- Spoľahlivosť,
- Rýchle vybavenie objednavky
Reakcia obchodu Vypredajskladu.eu
děkujeme za Vaši recenzi, taková nás vždy potěší a budeme se těšit na Vaši další objednávku.
Renáta z vypredajskladu.eu -
- Som spokojná, tovar prišiel rýchlo a pekne zabalený.
- Rýchle vybavenie, dobrý výber
Reakcia obchodu Vypredajskladu.eu
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Máme radost, že vše proběhlo podle vašich představ. Budeme se těšit na shledání u Vaší další objednávky.
Renáta z vypredajskladu.eu -
Odporúčam pre rýchle dodanie a aj kvalita obliečok je vynikajúca.
Spokojnosť rýchle doručenie
Výber dobrý
Ceny dobré
Čo sa týka metráže, krivo odstrihnté aj látky aj obrusy
Vankúšiky zle ušitéReakcia obchodu Vypredajskladu.eu
děkujeme Vám za hodnocení. Máme radost, že vše proběhlo podle vašich představ. Už nyní se těšíme na Vaši další objednávku.
Renáta z vypredajskladu.eu -
Veľmi dobrá komunikacia.Počas telefonického rozhovoru pani veľmi milá.
Renáta z vypredajskladu.eu -
tovar je nasvieteny a sklamanie ak rozbalujete obliećky.
Reakcia obchodu Vypredajskladu.eu
velmi nás mrzí, že nejste spokojená s objednávkou produktů z našeho eshopu. Pokud je odstín ložního povlečení odlišný než na obrázku, rozdíl může vzniknout tím, že každý monitor či displej zobrazuje barvy jinak, což se odvíjí od kalibrace daného monitoru. Zboží u nás můžete samozřejmě reklamovat i vyprané a bez původního obalu. Zásilku je nejlépe vracet na příjmovém místě Zásilkovny ZDARMA.
Věříme, že příště bude již vše v pořádku.
Renáta z vypredajskladu.eu -
Na objednávku reagovali rýchlo a spoľahlivo . Doručenie tovaru dobré. Sme spokojní.
Renáta z vypredajskladu.eu -
- Doma vyberiem,domov dojde.
Renáta z vypredajskladu.eu -
Oceňujem výber tovaru z pohodlia domu.
Promptne doručenie.
Odborná, zrozumiteľná komunikáciaReakcia obchodu Vypredajskladu.eu
Rýchle dodanie, pekný tovar
Renáta z vypredajskladu.eu -
- Obliečky sú pekné, veľmi sa teším, keď ich na Vianoce oblečiem na perinky. Nám rada obliečky z mikroplyšu, v zime je pod nimi teplúčko.
Renáta z vypredajskladu.eu