- Rýchlosť
- Slabá kvalita spracovania materiálu postele
- Nekompletné balenie spojovacieho materiálu
- Poškodený tovar (našťastie zadná strana pri stene, neriešil som)
Treba si radšej priplatiť inde. Aj keď hľadať lacnejsiu postel a myslíte si že sú to len "4 dosky" treba skúsiť inde. Musel som previesť úpravy rámu postele a hlavne roštu pre vŕzganie a to tam lezi dieťa. Matrac zabalený vo fólii , ale tak zaprášený akoby stál zopár mesiacov v stodole na farme.
Reakcia obchodu Výpredaj Obliečok
děkujeme za vaši zpětnou vazbu a omlouváme se, že jste nebyl spokojený se zakoupeným zbožím.
Pokud máte jakékoli problémy s produktem, rádi vám pomůžeme. Nové zboží je možné vrátit nebo reklamovat do 30 dní od doručení. Doporučujeme se obrátit na naši zákaznickou linku, kde vám rádi poradíme a pomůžeme situaci vyřešit.
Děkujeme za pochopení a těšíme se na vaši další návštěvu.
Monika z Vypredajobliecok.sk -
Veľmi príjemné nakupovanie. Ďakujem a odporúčam.
obrý den,
děkujeme za váš nákup a kladnou zpětnou vazbu! Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
Monika z Vypredajobliecok.sk -
- Skvelý kvalitný tovar za rozumnú cenu
Reakcia obchodu Výpredaj Obliečok
děkujeme za Váš nákup a kladnou zpětnou vazbu! Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
Monika z Vypredajobliecok.sk -
- Obliečky mali byť flanelove a určite to nie je flanel . A asi je to tovar II triedy lebo na určitých miestach je obliečka rozparana. Ešte že mám doma šijací stroj.
Reakcia obchodu Výpredaj Obliečok
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a je nám líto, že povlečení nesplnilo vaše očekávání. Samozřejmě máte možnost zboží reklamovat. Pokud budete potřebovat s čímkoli poradit, neváhejte se na nás obrátit.
- Ok
obrý den,
Monika z Vypredajobliecok.sk -
kupil som chránič na matrac je síce fajn aspoň tak pôsobí ale šuští čo pri ležani nieje bovie čo a pod plachtou je vidno ako sa ako keby zhŕňa a neni to pekné. objendal som aj čisto biele obliečky ale katastrofa, v látke su všité nite iných farieb ako čierna, zelená a červená.. v buducnosti zvolím iný obchod a radšej si priplatím za kvalitu tovaru
Reakcia obchodu Výpredaj Obliečok
děkujeme za vašu spätnú väzbu a veľmi nás mrzí, že ste neboli spokojní s kvalitou zakúpeného tovaru.
V prípade, že máte problémy s chrániteľom matraca alebo obliečkami, samozrejme môžete tovar reklamovať. Rádi vám pomôžeme vyriešiť situáciu a ponúknuť náhradu alebo vrátenie peňazí.
Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá, a preto sa ospravedlňujeme za vzniknuté nepríjemnosti.
Monika z Vypredajobliecok.sk -
Dodanie rýchle.ceska výroba za dobrú cenu.plus zľavový kupón.
Monika z Vypredajobliecok.sk -
- Kvalita zodpovedá cene bezproblémové doručenie
- Rýchle odoslanie
- Žiadna
Reakcia obchodu Výpredaj Obliečok
děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojen s našimi službami.
Monika z Vypredajobliecok.sk -
Nakupujem tu opakovanie, celkovo spokojnosť cena, tovar podľa kvality zodpovedá.
- Rýchlosť
Monika z Vypredajobliecok.sk -
Tovar bol doručený veľmi rýchlo veľká spokojnosť
Reakcia obchodu Výpredaj Obliečok
děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste spokojen s našimi službami.
Monika z Vypredajobliecok.sk -
Už veľa krát som u vás nakupovala a bola som spokojná, ale tentokrát mi prišiel prehoz na posteľ v menších rozmeroch, ako som objednala, aj keď označenie bolo také aké som chcela. Tešila som sa na súpravu s postelnou bielizňou v rovnakom vzore a farbe. Už zvyknutá na vašu perfektnú prácu, som sklamaná. Možno to nieje vaša chyba, ale chyba Číny,no stalo sa. Na reklamácie nemám čas.
Reakcia obchodu Výpredaj Obliečok
děkujeme za vaši zpětnou vazbu a jsme velmi líto, že jste tentokrát nebyla spokojena s objednávkou. Velmi nás mrzí, že přišla nesprávná velikost, i když označení bylo správné.
Chápeme, že čas je cenný, ale pokud se rozhodnete situaci řešit, můžete nás kontaktovat a my se postaráme o reklamaci nebo výměnu zboží. Vždy se snažíme o perfektní zákaznický servis a vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá.
- Ok
- Rýchle doručenie
- Vyhodne ceny
- Chybne dodany tovar
Retro obliečky vtačik, mi prišli ušité naopak ( vtačiky su na jednom vankuši bokom, nevyzerá to pekne ak ich dám dve vedľa seba) no mojou chybou som si to všimla až po vypratí. Posteľna plachta namiesto svetlomodrej, prišla skôr tmavamentolova. Vôbec nezodpovedá obrázku.
Reakcia obchodu Výpredaj Obliečok
děkujeme za vaši zpětnou vazbu a omlouváme se za nepříjemnosti s objednávkou.
Pokud zboží neodpovídá vašim očekáváním nebo je poškozené, můžete jej reklamovat. Rádi vám pomůžeme s celým procesem – stačí kontaktovat naši zákaznickou linku a my situaci prověříme.
Děkujeme za pochopení a těšíme se na vaši další návštěvu.
Monika z Vypredajobliecok.sk -
Naučtovaná doprava aj keď na stránke mali že doprava zadarmo .Objednala som si posteľné obliečky bavlnené ale to bavlnu nevideli,plachta Jersey tenká až priesvitná.Takze nič moc .
Reakcia obchodu Výpredaj Obliečok
děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste nebyla s nákupem spokojena.
Poplatek za dopravu, který byl omylem naúčtován, jsme již vrátili zpět. Co se týče zboží, je nám líto, že nesplnilo Vaše očekávání. Pokud se domníváte, že je vadné nebo neodpovídá popisu, doporučujeme založit reklamaci prostřednictvím našeho formuláře, případně kontaktovat naši zákaznickou linku – rádi vše prověříme a najdeme vhodné řešení.
Děkujeme .
Monika z Vypredajobliecok.sk -
- Platba bankou, výber je obmedzený
- Veľký výber dobre ceny , kvalita , a ochota pracovníkov, rýchle dodanie
- odporúčam