- tovar bol zaplatený vopred, ale nebol dodaný ani po 10 dňoch od objednávky
tovar bol zaplatený vopred, ale nebol dodaný ani po 10 dňoch od objednávky
- Rozyrhnutý obal na knihe Druhe město. Humus. Strachota...
Nevýhoda. Balik bol hpdeny pod branou, ale neporušený. Pritom sme boli doma!?
Reakcia obchodu vydavatel.sk
Dobrý deň, pokiaľ Vám bol doručený poškodený tovar, môžete reklamovať na [email protected]. Všetko nájdete v našich obchodných podmienkach.
Žiaľ, konečný spôsob doručenia kuriérom neovplyvníme. -
- Továr pripravený rýchlo. Bol na sklade
- Žiadny pro zákaznícky prístup.
Knihy majú jednu z najlepších cien na trhu no odráža sa to v prístupe k zákazníkom a v nulovom pro zákazníckom prístupe.
Prešlo 21 dni od platby a tovar nebol ani odoslaný ani žiadna informácia.
Objednal a zaplatil som knihu ktora mal prist do 15 pracovnych dni.Po 44 dnoch zatial nedorazila ani ziadna informacia z obchodu ci tu knihu dodaju alebo vratia peniaze
- Zla komunikacia. Nedvihaju telefony v pracovnej dobe
Miesto 4,50€ postovne mi uctovali 23€ postovne, zjavne preklep no kedze pol dna nedvihali telefony odoslali to tak. Teraz budem mesiac cakat na tovar, kym sa to veati spat k nim a odoslu znova. Uplne nezvladnute, komunikacia nulova kedy a co dostanem
Tovar je zaplateny uz skoro mesiac a stale neprisiel.nie som ani informovany v akom stave je objednavka
- Nebola vrátená platba za nezrealizovanú objednávku.
Objednávku som spravila 12.12.24, ktorú som uhradila 13.12.24, zrušila som ju 9.1.25, doteraz mi nebola vrátená platba.
- neviem preco ponukaju tovar, ked ho nevedia dodat
- cakam na vratku prenazi od oznamenia, ze nie je tovar uz tyzden
nedodany tovar, dlhe cakanie na vratenie penazi (stale nedosli)
Po potvrdení o prijatí objednávky a zaplatení som mnou týždeň vôbec nekomunikovali. A to som si objednala to co mali na sklade.
Keď som napísala mail, veci sa hneď rozbehli. To musím uznať a do dvoch dni som mala knižky. Ale už si vyberiem nabudúce iný internetový obchod. -
- Obchod vôbec nekomunikuje - bez reakcie na telefonát aj mail.
Žiadna komunikácia s obchodom, peniaze mi stiahli. Keď som písala mail, v akom štádiu, žiadna odpoveď.
Pri knihe, ktorú som objednal, bolo uvedené, že je na sklade u dodávateľa a dodanie môže trvať cca 2 týždne. Prešiel mesiac a knihu nemám. Nedostal som však ani žiadnu správu o tom, v akom stave je moja objednávka. Predpokladám, že dodávateľ už knihu na sklade nemá, čo je v poriadku. Stačí to len normálne odkomunikovať .
Príliš dlhý čas dodania. Určite obchod neodporúčam.
Kniha mi prisla ciastocne poskodena
- Sľubovali rýchle dodanie , po mesiaci neprišiel tovar
S tovarom meškajú viac ako dva týždne...
- Mali knihu ktorú som inde nemohol zohnať
- Objednával som 14.12. vo výdajnom mieste bola 30.12.
- Tovar som si objednala 16.12.2024, je 1.1.2025 a dodnes mi tovar nebol doručený a nemám žiadne info o stave mojej objednávky, aj keď som sa medzitým na stav objednávky pýtala mailom. Takže aká je nevýhoda? Žiadna komunikácia, nedodanie tovaru,...
Dotera som nebola informovana, v akom stave sa objednavka nachadza
Obchod zrušil objednavku na zaklade toho že som knihu kupovala v sobotu neskoro večer a a v pondelok nasl.tyzden nevedeli dohladat moju platku bo telef.hovore s pracovničkou mi bolo povedane že ma bohužial niekto predbehol dôrazne som žiadala o vratenie penazi obratom kedže to mal byt vianočny darcek a pani mi tam začala hovorit že zo zakona do 14tich dni mi vratia peniaze takže veĺmi zaujímave že oni odomna dostali peniaze hned v pracovny deň po objednaní a môžu si držat moje peniaze 14dní pani bola veĺmi drza arogantná a ukončila hovor so mnou že ju nemám zdržiavať že ona má kopu roboty čiže knihu nemám lebo mám smolu a peniaze po týždni tiež nie a mailova komunikácia otras preto som zvolila zavolať tam a to tiež nebolo k ničomu otras.takže za mňa nikdy viac zavádzanie zákazníkov a držanie peňazí.