- Kvalitne bezpecne balenie pri dodavke kurierom
- Rychle dodanie
Profesionalny odborny pristup
- Kvalitne vina skvela spolupraca rychle dodanie a velmk ma potesil necakany darcek dakujem Nataly
Prekvapením boli kvalitné španielske vína za dobrú cenu. Hoci to boli staršie ročníky, risk sa vyplatil, všetky boli v kondícii:)
Reakcia obchodu vyberanevina.sk
Dobry den. Dakujeme za spatnu vazbu. Nase cervene vina zo Spanielska, tak ako rieslingy z Nemecka pochadzaju vylucne od rodinnych vinarstiev s vlastnymi vinicami a patria medzi renomovanych producentov v "spanielskych" meradlach. Tieto rocniky nie su ani starsie, aj tie zakladne vina su senzoricky absolutne bezchybne aj ako 10 rocne a viac. Odporucam vam vybrat si balika Rioja Reserva. Tam su aj rocniky 2009. Najstarsie vino v ponuke sme mali 1964. Momentalne je to rocnik 2001. Dakujeme a nazdravie.
- Cez aplikáciu Vivino som zistil premrštenú cenu vín
Reakcia obchodu vyberanevina.sk
Dakujeme za recenziu, aplikacia Vivino udava ceny v domovskych krajinach a porovnavat to s cenami v krajine povodu, ktora je vzdialena tisice kilometrov daleko je nespravne. Nasa firma zabezpecuje profesionalny import v rezime HACCP pre vino pri teplote 7 stupnov celzia a exportne dokumenty podla legislativnych predpisov EU. Nadovazok v nasej ponuke najdete vyhradne vina z rodinnych vinarstiev, ktore maju limitovanu produkciu a nase spolocne podnikanie je ferove. Nasa firma garantuje kvalitu vsetkych vin, nenajdete u nas ziadne entry level vina a ani vina na "vyplnenie objemu".
Vina v balikoch su vzdy za zvyhodnene ceny a vychadzaju z cennika pre privatnu klientelu, pokial mate zaujem o vacsi odber vina, mozete nas kontaktovat a vyhotovime vam specialnu ponuku. -
- Perfektné jednanie od majiteľa
- Rýchle vybavenie a dodanie
- Kvalitné vínko :)
Vínko ktoré som si chcel objednať nemali na sklade, pán majiteľ ma osobne kontaktoval a poradil mi podobné vínka, vďaka ktorým som si rozšíril obzory :) Doporučujem !
Reakcia obchodu vyberanevina.sk
Dakujeme za spatnu vazbu, vsetky nase vina pochadzaju od rodinnych vinarstiev a nepredavaju sa v retailoch. Garantujeme kvalitu celeho sortimentu a nasim cielom spokojni zakaznici a privatna klientela.
- všetko prebehlo bez problémov
- nemám
Som spokojný
Reakcia obchodu vyberanevina.sk
Dakujeme velmi pekne za spatnu vazbu. Na zdravie!
- parádny prístup k zákazníkovi!
- skvele vina!
Vrelo odporúčam milovníkom rizlingov!
Reakcia obchodu vyberanevina.sk
Dakujeme za spatnu vazbu a tesime sa s vami! Na zdravie!
- Komunikácia na úrovni profesionálov...
Reakcia obchodu vyberanevina.sk
Dakujeme za spatnu vazbu a vzdy komunikujeme so zakaznikmi profesionalne. Stara skola hovori, ze zakaznik je Pan a tohoto sa dodrziavame v plnej miere.
- Rychla doba dodania
- Dobrý vyber
- Promptný, slušný a korektný pristup
- Serióznosť
- rýchlosť
výborné vína za dobrú cenu, spoľahlivosť
Velmi dobra komunikacia a profesionalne zvladnutie objednavky.
- Rychle dorucenie
- rychlost
- osobny kontakt
- nenasiel som
- Super
- Špičkové vína za skvelé ceny. Kontakt s obchodom vždy výborný, promtný a seriózny prístup. Rýchle dodanie.
- Rychle jednanie
- Osobny pristup predavajuceho ;o))
- spickovy sortiment
- specializovana ponuka
- Vyborne vina
- Rychle dodanie, platba kartou kurierovi
- Komunikacia na urovni