Veľmi rýchle dodanie tovaru maximálna spokojnosť
- nezamestnávať neschopných ľudí, ktorí nevedia komunikovať so zákaznikmi, nemajú prehľad o tovare, ktorý sa ponúka.
Po prvotných problémoch s tovarom a komunikáciou jednej zamestnankyne, problém vyriešila pani na reklamáciach, za čo jej ďakujem.
- Rýchlo, objednavka z domu
- doručenie na druhý deň, milé jednanie
- Balloon time 30+30balonov zdarma žiadne balóny neboli v balení...
- Výborná komunikácia s obchodom
- na prvý pohľad veľký výber
- realita bola iná
- Možnosť osobného prevzatia a zaplatenia na predajni (tovaru objednaného cez e-shop) bez poplatku.
V rámci tohto e-shopu s vyzdvyhnutím na predajni som nakupovala už viackrát, vždy som bola spokojná, tovar bol vždy rýchlo doručený, bez ďalších poplatkov za dovoz alebo zaplatenia pri prevzatí. Okrem toho na predajni majú veľa ďalších praktických vecí (napr. tortové podložky/podnosy, tacky,..)
Som rada, že balóny prišli v podstate hneď na druhý deň od objednávky, ale poslali ste nám o 1 balón menej, nechcela som to reklamovať, lebo nebudem vám posielať reklamáciu kvôli jednému balónu. A inak aj k baleniu by som vám doporučila, aby ste balóny zabalili do zvlášť sáčkov a pekne poukladané. Otvárala som to spolu so študentami, lebo to potrebujeme na Imatrikulácie a tí boli prekvapení, že to bolo len tak nahádzané v krabici. Keby si dáte viac záležať na balení, nemusela sa vám stať chyba a my by sme určite deň dva vydržali.
Pekne sviecky, slusny vyber, vyhodne ceny, kvalitne, rychle dodanie.
- cena, komunikácia
všetko perfektné, rýchle dodanie.
- parochna nezodpoveda obrazku (na obrazku rovny vlas, v skutocnosti vlnity)
- vždy je to veľmi rýchle doručenie
Som veľmi spokojná s nákupom v danom obchode. Odporúčam.
- Veľmi som spokojná, rýchla komunikácia s predajcom a skompletovanie objednávky
- Veľký výber tovaru
Tovar bol ok, komunikacia bola dobra, aj ochota akurat doba dodania neprimerana. Na stranke pri produktoch uvadzali 1-3 pracovne dni, tovar prisiel na 5.pracovny den, my sme uz mali po party
Skvelá komunikácia a odporučenie iného cukru ako náhradu za cukor ktorý nemali skladom vôbec mi to nevadilo kedže pekne zavolala slečna (pani) a ospravedlnila sa a vysvetlila očo ide ... Vrelo odporúčam ....
Rychle dorucenie, dobre zabalene.
Perfektná stránka, možnosť platit hned cez platobnu bránu. O kazdej pohybe objednávky hned informovali tovar som mala za 2 dní doma.odporucam obchod vsetkymi 10timi
Chcela by som len touto cestou poďakovať veľmi milej slečne, ktorá pracuje u Vás v kamennej predajni. Bola veľmi ochotná a po telefóne nám poradila, ako sa dostať k potrebným veciam. Určite sme nenakupovali u Vás posledný krát :)