Preprava bola rýchla ale vyskladnenie tovaru dva dni?

Velmi rychle vybavenie + dodanie,tovar prisiel neposkodeny,vsetko prebehlo super

• neboli označené rozmery k tlakovému valcu postrekovača Rosy a valec dodaný k Rosy nepasoval do postrekovača uvedenej značky. Rozteče šróbov boli odlišné

Zavádzajú zákazníkov neúplnými informáciami k ponúkaným náhradným dielom z čoho vyplýva nepoužiteľnosť zakúpených náhradných dielov.

• Rychle dirucenie
    • Na stranke nemali napisane, ze sa jedna o otvorene balenie a dokonca uz aj skusane a montovane kukatko. Na kukatku dokonca chybali casti obojstrannej pasky na prilepenie na dvere - boli strhnute (zrejme tym skusanim)
    • Nekompletne informacie k predavanemu tovaru - ano, cena lepsia ako u konkurencie ale treba zakaznika informovat, preco je taka cena, ze sa jedna o pouzivany tovar.

Kukatko som si sice nechal, pretoze vsetko na nom funguje ako ma, nie je poskodene ale viac v tomto obchode nenakupim, nakolko neuvadzaju pravdive a dolezite informacie o predavanom tovare. (Berte si priklad od Alza.sk)

• Zdĺhavé dodanie tovaru.

• rýchle dodanie tovaru

• Tovar zatiaľ nedorazil ale poslali oznámenie , že tovar bude meškať. Môže sa stať ak potrebujú nejaký tovar naskladniť a ich dodávateľ mešká.
    • Objednávala som tu viackrat a vždy som bola spokojná

Veľká spokojnosť

• neprídu mi žiadne
    • síce komunikácia objednávka všetko OK ale podľa mňa to bol ich zámer keď som si objednával android krabičku presmerovalo ma z heureky ale na " Lite " krabičku človek to potom akosi prehliadne lebo su to totožne krabičky len je v názve Lite . Mohol som to síce vrátit ale nechelo sa mi s tým už babrať

Dobrý den, Pepep.

Děkujeme, záměr to není, takže děkujeme na zpětnou vazbu, promluvíme si s technickým šotkem :)

Mirka

• Dlhšia doba dodania aj keď je tovar skladom.

potreboval som objednany tovar vymenit, obchod zo zakona neni povinny to urobit, lebo tovar som objednaval na ičo, ale pri troche ochoty to mohli vymenit, chcel som tovar, ktory bol drahsi dokonca.

Dobrý den, Imro.

Chápeme, též bych byla zklamaná. Ale jsou na to navázané další procesy a proto výměnu nemůžeme učinit. Však jak sám píšete i pro nás by byla situace výhodnější.

Mirka

Neviem ci je to chyba obchodu alebo dodavatela, skor si myslim ze to druhe, ale ked sme rozbalili hru na synove narodeniny zistili sme ze chybaju v nej vsetky kusy tankov aj naboje. Plastova plocha bola poskodena. Ideme to vratit, tak dufam ze reklamacia prebiehne hladko. Bolo to velke sklamanie.

Dobrý den, Natalie.

To se Vám moc omlouváme, bohužel není v naší moci rozbalovat každou hru nebo krabici a kontrolovat figurky a tak spoléháme na dodavatele, který nejspíše spoléhá na svého dodavatele. Nicméně nás mrzí, že jste "černého petra" vyhráli vy a zronva na narozeniny . Omlouváme se.

Mirka

Bolo to rýchle a kvalitné. Kuriér veľmi ochotný. Ešte raz ďakujem za perfektne služby. Jana Barteková

Reakcia obchodu vrabciak.sk

Dobrý den, paní Barteková.

A my moc děkujeme za hezké hodnocení.

Mirka

Vsetko co som potrebovala na jednom mieste,široký sortiment,rýchle dodanie

výborná komunikácia,presné a včasné dodanie objednaného tovaru...maximalná spokojnoť

• rýchlosť,

• rýchle dodanie, dobrý výber za výhodné ceny

Kúpim znova

-Relatívne rýchle doručenie (na SK za 5dni)
    -Príde mail so sledovaním zásielky

Objednávka bola profesionálne zabalená, a dorazila rýchlo.